Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MOLIM DA ADMINKA I VOLJNE ČLANICE PROČITAJU!!!

TEŠKA PREVARA!!! Dotična gospođica MissFortune je prevarila mnooogo devojaka! Šalje manje brojeve cipela, a kad joj se obratimo da nam pošalje druge, nestane bez traga i glasa, a uzvraća negativne utiske ni krivim ni dužnim osobama! U mom slučaju je unajmila neki drugaricu ili ima lažan profil i ostavila mi još jedan negativan utisak koji nema osnovu, u pitanju je profil goodvibes! Pazite se i NE SARAĐUJTE sa njom! Na adresnici paketa piše da je poslao izvesni Kristijan Mladenović, a MissFortune se predstavlja kao žensko! Najobičnija prevarantkinja željna para!!! Neke od prevarenih su synthpop i Ivana Mihajlov, sa njima sam pričala o njoj. Desilo im se isto.
2014 09 23
Ko ne veruje ili želi dokaz, uradiću screen shot i postaviti sliku.
2014 09 23
Cini mi se da je vec bilo reci o njoj,ili se varam?
2014 09 23
Jeste, morala sam da otvorim još jednu temu zbog njene "drugarice" ili lažnog profila koji mi je ostavio još jedan negativan utisak.
2014 09 23
Prijavi adminu obavezno, trebalo bi da reaguje, posalji sve dokaze.
2014 09 23
ako budes imala srece adminka ce za jedno mesec dana videti tvoje poruke i obrisace ti te negativne vece su sanse da te udari grom nego da adminka odreaguje na nekog prevaranta [:besan]
2014 09 23
Lidija18 lepo receno [:smejatise] Meni dodje da adminki ostavim negativnu da vidim hoce li odreagovati [:smejuljitise] (ako je to uopste moguce) [:kezitise] Meni nije odgovorila ni na jednu poruku vec dva meseca.. a poslala sam joj bar 10 [:smejuljitise] Isto sam dobila negativnu od jedne isfrustrirane osobe i jos jednu sa njenog laznog profila [:besan]
2014 09 24
@LoolA Moguce je ostaviti adminki utisak, i pozitivni i negativni. Jedna clanica je to uradila kako bi privukla paznju na negativnu koja joj je nepravedno ostavljena od prevaranta. Kasnije joj je adminka izbrisala tu negativnu. Ali ti to ne preporucujem [:kezitise]
2014 09 24
Lanana nisam znala to [:smejatise] Mogla bih da probam sa pozitivnom pa mozda se smiluje [:smejuljitise] [:lepota]
2014 10 03
Samo da javim, obrisani su mi negativni utisci. Ne znam da li su ih članice obrisale ili adminka, ali zahvalna sam što se neko opametio. [:jezik]
2014 10 04
A kako da adminki pos poruku?
2014 10 04
Isto kao i svakoj drugoj clanici [:osmeh] Odes na njen profil i kliknes na "posalji poruku"
2014 10 04