Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim adminku da se ukljuci u temu

Svi citate trenutna desavanja na forumu. Profili postenih clanica nestaju a prevaranti su zasticeni kao beli medvedi. Znam da adminka cita sve ovo i zaista mi nije jasno zasto nikome ne zeli da odgovori. O cemu se ovde radi? Zasto su prevaranti sa po 17% +- negativnih saradnji i dalje aktuelni? Zasto su drugim clanicama sa istim slikama i dalje aktuelni nalozi? Po kom redosledu su brisani profili? Ko ima koristi od svega ovoga? Odavno vam je sugerisano da uvedete neka dodatna pravila prilikom registracija kako bi devojke bile zasticene od prevara. Niste to uradili. Uopste niste aktivni na forumu, nema vas. Zbog cega? Zasto se nikada ne ukljucujete na forum da sa nama razgovarate? ukljucite se na par minuta i posle kulirate. Na poruke ne odgovarate. Objasnjenja niti obavestenja nikakvog ne dajete. Da ne pricam o bagovima na sajtu itd... Cemu admin sluzi? Nesto ovde nije u redu! Posle svega sam sigurna da mi necete aktivirati nalog jer i pored 4 poslate poruke niste mi ni na jednu odgovorili. Ono sto sam ja zakljucila je ocigledno. Jedna od clanica nas je prijavila jer joj smetamo. A ko je to? Pogadjajte. Clanica "iznervirana" je ukljucena u ovu pricu. A ko je to? E pa to vam je jedan od brojnih naloga clanice koja ovde siri mrznju kad god zapadne u krizu i ne moze nista da proda. Sama ces se prepoznati jer si se i sinoc ukljucila u moju temu. Necu nikoga da imenujem i da sirim mrznju ali je neverovatno koliko zlobnih dusa ima. Ko je sa kim u saradnji zakljucite sami.
2014 10 30
Nakon 2 godine na ovom sajtu i 87 pozitivnih ocena mislim da zasluzujem neko objasnjenje.
2014 10 30
i gde su odgovori admina???
2014 10 30
I ja sam adminki poslala par poruka, i trazila objasnjenje,ali naravno nema odgovora...
2014 10 30
Budale jedne sta adminku briga za vase jebene probleme!!!!!!!!????
2014 10 30
Adminku treba da bude briga za probleme na sajtu, ako je vec adminka treba da sankcionise prevarante i da vodi racuna o sajtu. Niko ovde nije izneo neki svoj privatni problem, tako da ne znam cemu psovanje i vredjanje clanica.
2014 10 30
Lovesex - malo kucnog vaspitanja ti ne bi skodilo.
2014 10 30
Kultura kod pojedinih clanica je kao i uvek "na nivou"..... [:vrtoglav] Cka duso, potpuno si u pravu... [:kezitise] A admina treba da bude briga jer je ovde prava anarhija... Uzas!
2014 10 30
Ova individua što nema kućno vaspitanje , ali zato poseduje obilje frustracija, fakat je otvorila lažni priofil da bi mogla ovde da se izduva. Mnooogo licemerno i jadno. A i ne bi me čudilo da je reč o nekoj od prozivanih baraba,vucibatina i secikesa, pa sada besni zbog toga što ova kampanja koju je započela Fantasy sve bolje kotira. Znači molim te, Lovesex da svoj duševni bol i nemir lečiš u ustanovi koja je osposobljena za to. A ova tema ako ti ne prija, zaobidji. Stvarno si ispala seljančura na kvadrat. O samoživosti koju si pokazala jednom jedinom rečenicom i o nedostatku petlje da to što misliš napišeš pod stvarnim nalogom, nema potrebe da zaštokakujem.
2014 10 30
Nismo mi ovde zbog adminke nego je ona tu zbog nas. Kad ne bi bilo clanova, ne bi bilo ni ovog sajta, samim tim ni nje ovde. I ovaj profil sto se nakacio na temu je 100% jos jedan od profila clanice koja je ovde redovno sirila mrznju. Sto se ne javis sa svog pravog profila? Zato sto si 100% na bloku. Nemas ni sta pametno da kazes, ni kucnog vaspitanja a vidi se ni ciste duse. Mislis da ce ti bolje ici prodaja ako smaknes konkurenciju? Najsrecnija bi bila da si jedina na ovom sajtu, ali dzaba ti sve to kada iz tebe cak i preko monitora izbija ogromna kolicina pakosti, ljubomore, zlobe....Tolika kolicina toga da se prosto zapitam kako zivis sa tim i prosto mi te je zao.
2014 10 30
Nadovezala bih se na temu....ADMINKI sam poslal tri poruke jer sa poprimila negativne od gospodjice DRAGANE MIRKOVIC koja je pokrala vise od 50-60 posto devojaka sa sajta...bolje se izraziti PREVARILA...pre nego sto sam postavila slike i zapocela bilo kakvu saradnju precesljala sam ceo forum da bi mi bilo jasnije o cemu se radi i jako puno procitala o pomenutoj D.M.igrom slucajeva nabasala sam na nju i razotkrila je a ONA JE MENI dala negativne i povukla se naravno jer je nagazila na tvrdo posto sam joj sms-om sve lepo objasnila sta joj sleduje...NARAVNO ona ce opet otvoriti neki novi profil iako ih je vec imam bog sami zna koliko i nastavice svoju prevarantsku akciju i sve to uz dopustenje nase drage ADMINKE koja se bavi ko zna cime samo ne NAMA...Epa drage moje otvorite cetvoro ociju i cuvajte se jer ako se same ne zastitimo onda niko ni nece...Mnogo mi je zao devojaka koje su na tako jadan i licemeran nacin prevarene da bih svaku od tih prevarantkinja nasla (da samo imam vremena) i tako bi im prste i ruke izlomila da bi se plasile i kusur u prodavnici da uzmu... EPA DRAGA MOJA ADMINKO JA TI SE OBRATILA U INBOX EVO SAD TI SE OBRACAM I JAVNO POTRUDI SE DA RESIS NEKE STVARI...JER MMI SE SVI BORIMO DA OVO BUDE SAJT DRUZENJA,RAZMENE I ZARADE A NE DA NAS VARAJU,KRADU I NARAVNO SALECU KOJEKAKVI BOLESNICI I PSIHOPATE KOJE SU ZALUTALE NA OVAJ SAJT...
2014 10 30
obozavam ove clanice koje nemaju hrabrosti da se izjasne sa svog pravog naloga vec se javljaju sa laznih naloga takve osobe su i u privatnom zivotu fine ljupke i nasmejane dok im ne okrenes ledja [:kezitise]
2014 10 30
ako ste vi ispale glupe da vas neko prevari nije vam kriv ni admin niti bilo ko drugi!!!! pametni varaju i bore se za svoje mesto a glupace nasedaju!!!! e nemojte vise da sirite mrznju i ljubomoru prema DRAGANI MIRKOVIC!!! jer ocigledno ste ljubomorne jer zena ubedljivo najvise zaradnuje na ovom sajtu!!!! a da biste i vi bile na njenom nivou morate biti pametne!!!! ako ste glupe tu vam adminka nista ne moze!!!!!
2014 10 31
O Bozeeee, ovo je bolesno [:besan] Zaradjuje!!!! Pa jel se tako zaradjuje, otimacinom i varanjem!!!? Pametni varaju!!! O cemu ova prica!!! Ljudi molim vas, ovo nije normalno!!! [:besan] [:besan] [:besan] [:uplasen]
2014 10 31
Tako prica jer je to mozda ona ili cak ona mala Miljana kojoj je ta Dragana Mirkovic idol . Neko posten i normalan sigurno nije [:besan]
2014 10 31
1 2