Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk članice masnica11

Nakon 150 uspešnih saradnji na ovom sajtu, dobila sam prvu negativnu ocenu od "persone" (ako se stvorovi takve vrste uopšte tako i mogu nazvati). Ja sam platila razliku u poštarini, prodala rumenilo ispod cene i na kraju dobila negativan utisak. Procenite sami. Volela bih da čujem Vaše mišljenje i savet. Kopirala sam utisak i odgovor na isti. Uzasno nekulturna i nevaspitana osoba koja me zbog nesporazuma oko 93 dinara napala kako sam nepismena, jadna, bedna i jos mnogo toga. Nesporazum je nastao kada mi je clanica trazila da uplatim 100 dinara za postarinu kao garanaciju. Isto sam bez pitanja uradila i dogovor je bio da mi posalje otkupno pismo. Clanicu je mrzelo da salje preporuceno pa je poslala post expressom i to joj je pitala u posti za otkupno pismo joj je toliko vremena oduzelo da me izvredjala kao kocijas. I na kraju rumenilo sam umesto 285 din -200 din + 85 za postu, platila 350 dinara - 100 avans + 250 pri dobijanju rumenila.To sto neko zamislja da je bog i batina ako preprodaje sminku nije moj problem. Najnegativnija moguca ocena za ovu clanicu. Posto istu ocenu ocekujem od pomenute sve dokaze o vredjanju mozete naci na mom profilu koji ce biti uredno izlozeni. masnica11 pre 4 sata
2014 11 10
mmikalacki komentari: Nije problem u 93 din, već u Vašem bezobrazluku koji neću da plaćam. Dotična je pitala da li rumenilo koje košta 200 din. mogu da pošaljem preporučeno, odgovorila sam da može uz doplatu od 100 din. Uplatila je samo 100 din., kada sam joj rekla da ne mogu poslati kao preporučenu pošiljku sa otkupninom, rekla je da radi u pošti i da to tako može. Naravno, u pošti su potvrdili da to nije moguće i da je jedini način postekspres. Poštarina je bila 193 din., ja sam platila razliku, o čemu sam obavestila dotičnu, rekavši joj da je rumenilo praktično dobila za 100 din, da nije u redu, jer je sve oko slanja i plaćanja objašnjeno na profilu. Na to je odgovorila "Pa sto nisi rekla sestr da hoces da ti se sve plati unapre a ne da sad da mi se pravis pametna...a ja nemam druga posla nego cu da citam sta kuckate". Da rezimiram, ja sam platila razliku u poštarini, prodala rumenilo ispod cene i još dobila negativnu. Da li je potrebno dalje komentarisati? (izbriši)
2014 11 10
S obzirom da smo mmikalacki i ja sarađivale više puta, mogu 100% da tvrdim da je ovo najpoštenija i najljubaznija članica na sajtu. Draga, iz priloženog utiska dotične sve se vidi, ništa ne brini... Veliki pozdrav! [:poljubac]
2014 11 10
Danka, hvala na podršci [:poljubac]
2014 11 10
moja podrška! dva puta sam saradjivala sa članicom mmikalacki i oba puta je sve bilo izuzetno korektno. Članica maksimalno izlazi u susret i stvarno mi je saradnja ostala u lepom sećanju.
2014 11 10
bettyblue22, takođe...hvala [:poljubac]
2014 11 10
I samo da napomenem da je rekla da će rumenilo da vrati, jer joj "nikada niko nije nista poklanjao pa necu ni ja". Jedva čekam da dobijem rumenilo nazad...što će se desiti NIKADA. Da je nameravala da rumenilo vrati, jednostavno ne bi ni preuzela pošiljku...zar ne?
2014 11 10
Mmikalacki, ne vredi se nervirati kada je očigledno da članica Masnica11 nije uočila razliku između glagola doplatiti i uplatiti (ili se samo "napravila luda") pa je uplatila samo iznos poštarine. Svašta... Kasnije ponašanje ne bih ni komentarisala.
2014 11 10
Saradjivala sam sa mmikalacki i zaista je bila divna saradnja za svaku preporuku,vrlo odgovorna i izlazi u susret!Tako da ova zena mislim da ima problem sama sa sobom ma ona je htela i rumenilo al jos i dzabe..pa kad joj se nije ostvario plan bila je besna.. Imala sam slicnu situaciju,devojka me je molila da joj posaljem preporuceno i ja reko ok,samo 100 din+,ona kao naaaravno..stigne mi uplata,i umesto 300 din + [postarina uplaceno mi je samo 250 i ja jos da platim postarinu ..devojka se naravno pravila luda..zato prvo uvek podignem novac pre slanja,razlicitih ljudi ima stvarno,bezobraznih samo tako..
2014 11 11
Devojke, hvala na podršci [:poljubac] Iako je dotična rekla da će rumenilo vratiti, jer joj niko nikada u životu nije ništa poklonio pa ne treba ni ja, to se do danas nije desilo. Toliko o njenoj doslednosti i principijelnosti.
2014 11 18