Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Kako da mi lokne duze traju? :(

Imam dugu svilenkastu kosu, tanka dlaka... nemam siske jer volim da zalizem visoko rep, pundju... ali smorilo me je vise... Kada uvijem kosu, ispravi se veoma brzo... Imate li neki savet kako da duze traju lokne? Hvala. [:lepota] [:poljubac]
2014 11 20
Operes kosu,osusis naprskas lak za kosu i uvijes je limenim viklerima i onda opet naprskas sprej z [:kezitise] a kosu i tako navijenu opet susis fenom ...prespavas sa njima i ujutru ce biti super frizura.
2014 11 20
Eeee hvala puno, a moram li bas da prespavam sa tim? [:lepota] Ne mogu da drzim jedno 3-4 sata? Posto takodje imam problem brzog mascenja kose, uvece operem, ujutru je vec masna! [:plakati]
2014 11 20
Moras da prespavas sa njima da bi ti lokne duze trajale i obavezno limene viklere najbolji su i lak ...nece ti se umastiti za noc...verovatno je mnogo pipas rukama pa ti se brzo masti ili ti ne odgovara sampon...
2014 11 20
ili mozes krpicama da uvijas isto je super naseckas neku staru majicu i samo motas kad namotas zavezes [:kezitise]
2014 11 20
Hvala puno, ali hoce sigurno, imam 26 godina i vec sigurno 12-13 godina imam taj problem... Sve zivo sam probala, ali dzabe... uvece operem, ujuru vec je kao da sam ulje sipala na glavu, iako spavam sa skupljenom kosom. [:tuzan]
2014 11 20
Mozes da uvijes presom za kosu,uzimajuci tanje pramenove,od korena,ili sredine,zavisi kako vise volis..(imas na youtube snimak kako se uvija presom,ukoliko ne znas) i naprskas jacim lakom za kosu...evo moje slike kako izgleda [slika:00cd7c28-9fac-4c90-8c60-cb08127b9168] [:poljubac]
2014 11 20
Coooovece, kako dobro izgledaaaa! [:kezitise] Hvala puno! [:lepota] Inace uvijam figarom i uvek se ispravi za cas!
2014 11 20
Hvala [:kezitise] ...samo ti je potrebna tanja presa,i malo da izvezbas ruku,posle ide za cas... [:kezitise] [:osmeh] [:poljubac]
2014 11 20
Nema na cemu i drugi put. [:lepota] Ja imam amika presu, onu leopard roze, ne znam da li si je vidjala... ne znam da li je to dovoljno tanko. :/
2014 11 20
ako je to ova sto sam je nasla u pretrazi da moze,.bitno je da nije siroka [:osmeh]
2014 11 20
Curling with a Straightener by Camila Coelho ovako ukucaj na youtube...samo uzimaj tanje pramenove..s tim sto je ja ne rascesljavam,nego uvijem nekoliko pramena i odmah naprskam lakom.. [:poljubac]
2014 11 20
Eeeee hvalaaa, jedva cekam da probaaaam! [:kezitise] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 11 20
proverena tehnika :) radila sam nekim devojcicama frizure za maturu, bas figarom, ne opustis pramen kada pustas figaro, vec onako namotan ga drzis, dok ti je kosa jos topla naprskas lakom i zakasis ukosnicom ili onom stipaljkicom (ne znam kako to frizeri zovu, one kao krokodil snalice) i pustis tako da ti se kosa ohladi. ti dok uvijes jos 3 pramena mozes je pustiti pa ti i ne treba vise od 5 ukosnica :) nadam se da sam pomogla :) pozz
2014 11 20
Hvala. [:poljubac] Nisam bas razumela kako da ne otpustim pramen kada pustim figaro. :/
2014 11 20
1 2