Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Fetish ! Koji je Vas???

Devojke evo teme opet, ne znam gde da je stavim. Pa raspalite ako zelite ,najbolje i da ubacite neki sliku toga sto volite :)
2014 11 21
Moj svi znate... :P
2014 11 23
Stavljam kafu dok još oči nisam otvorila [:smejuljitise]
2014 11 23
Ih, imam ih mnogo .... nabrojacu par, mrzi me da nabrajam sve, haha... - Opsesivno nabavljam sjajeve za usta svih boja i proizvodjaca :D - Obuca na stiklu iako ih ne nosim...desi se da vecinu onih koje imam obujem jednom u godini..dve...ali sta cu kad volim da imam... - Bilo sta u bordo boji ... - Imam i periodicne manije, npr jedno vreme sam bila opsednuta kupovinom krupnih mindjusa, onih bas velikih i onda me to proslo, pa se naslo nesto drugo da mi pomuti um i tako [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2014 11 25
Imam svakakve manije, lude navike...ali fetis... Nisam primetila da me nesto posebno privlaci, nestalna sam, nema nesto da me dugo drzi i zanima. A od kupovine i gomilanja, stikle i kozmetika.
2014 11 25
Obozavam torbe.Da mogu kupovala bi svakog dana po jednu [:osmeh]
2014 11 28
Pre par godina sam se zaljubila u Minnie Mouse i od tada ko luda skupljam sve sa njenim likom [:smejuljitise] [:smejuljitise] soba mi je kao dečija,iako imam 22 god. [:smejuljitise] a toj mojoj opsesiji se pridružio moj dečko pa kad god vidi nešto minnie on mi kupi [:osmeh]
2014 12 06
To je hobi a ne fetis [:smejatise]
2014 12 06
Moji modni fetishi: 1. Bela garderoba (posebno jeans) 2. Stikle (ali jedinstvene kakve nemaju druge dame) 3. Cizme preko kolena 4. Garderoba iz spotova Aaliyah, Beyonce, Britney, Nicole Sch, Gwen Stefani i ostale kompanije koja ima neprikosnovene stiliste, pa se nadje ponesto od toga i u mom garderoberu 5. Texas sorcevi plitko/kratko Moji fetishi u zivotu: 1. Love & GOOD Sex (kada na tom polju sve funkcionise besprekorno, sva druga polja funkcionisu perfektno) 2. More sex (sta cu, eto volim :) ) 3. Music & Dancing - svakog dana makar sat vremena odvojim za to, cak i kada nemam trening + Svakodnevni dusevni mir: Mojih sat vremena nirvane - jutarnji rutual u miru, na vazduhu, uz solju kafe, modnim casopisom pred sobom ili nekom knjigom i cigaretom u ruci.
2014 12 15