Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

zasto je blokirana modernica55?

vidim ima novi profil pa me zanima ako neko zna da kaze sto su joj stari blokirali? neka prevara je bila u pitanju ili?
2014 12 06
link?
2014 12 06
Mislila sam na stari profil [:osmeh] Ne razumem zasto joj u opisu onda stoji da je nova ako je blokirana na proslom nalogu [:vrtoglav] Nadam se da ce se neko setiti i da ce moci da ti odgovori, ja se tog profila ne secam [:tuzan]
2014 12 06
akpo je neko ko je pre bio na sajtu i bio blokiran pa otvorio novi nalog cemu onda ovakav opis: Zdravo svima, nova sam na sajtu pa se nadam se uspesnim saradnjama. Citala sam na forumu kakvih sve ima i trudicu se da budem maksimalno korektna i da izlazim u susret koliko god mogu. Nisam za razmene ali mozemo se uvek dogovoriti oko cene, stvari opisujem kakve jesu ako ima falinke slikacu je, za informacije mi se slobodno obratite u inbox. Bice i poklona ako kupite vise stvarcica :)
2014 12 06
Nije nova, na tom starom profilu je imala bas dosta pozitivnih utisaka mozda jednu dve negativne ali me skroz zacudilo da je blokirana zato pitam, a prepoznajem po garderobi da je njen profil..
2014 12 06
poznata mi je clanica cak se pojavljivala i na forumu ali ne znam sta je sa njom bilo [:sokiran]
2014 12 06
Niko nije rekao da je nova vec ako je stara zasto je u opisu stavila da je nova OVDE itd...Stare clanice sa mnogo pozitivnih nece staviti nijednog momenta da su nove vec da ima je profil nov iz tih i tih razloga
2014 12 06
Jedini razlog tog opisa bi mozda bio strah da kada clanice procitaju da joj je stari profil blokiran, ne pomisle da je prevarant. Ali s druge strane, nije morala nista da pise -ni da je nova, ni nista, vec samo nesto tipa -ne radim razmene,ovo ono... Cudno skroz.. najbolje je da nju pitamo zasto je to napisala...
2014 12 06
Moje misljenje je ako je imala dosta pozitivnih i ako je nepravedno blokirana onda nema cega da se boji...ne znam iskreno i ne zanimam me [:stidljiv]
2014 12 06
Jako je bitno koliko je imala negativnih i zasto, ako se ne secas mozda bolje da ne saradjujes sa njom, bar ja ne bih rizikovala. Ovaj sajt je postao cista lutrija [:vrtoglav] Nina [:smejuljitise] [:poljubac]
2014 12 06
U pravu si, TinaKris - lutrija! Najveca misterija su mi profili koji imaju 30, 50 ,70 100% pozit. utisaka i onda jedan dan osvane nekoliko negativnih i ispostavi se da toj osobi nesto 'klikne' u glavi pa kaze -ajde malo da prevarim nekoga? Sta im bude, pa nakon toliko dobrih saradnji odluce da prevare 3-4 osobe, nije mi jasno... Misterija! [:vrtoglav]
2014 12 06
Da, bilo je i toga, uzas jedan [:tuzan]
2014 12 06
ma ne saradjujem dok ne proverim i ZUBNI KARTON....hahahahahahahahaha....FT1P
2014 12 06
Bez licne karte na uvid - nista! :D Inace, bez zezanja, ja sam pocela da snimam pakovanje paketa, prilikom slanja, da ne bude posle da nesto nije ok, posto imam kameru, sto da ne... da ne moze posle neko da kaze da nisam poslala predmet kakvim je opisan, do sada mi nije zatrebao snimak , sve clanice su bile zadovoljne ali za svaki slucaj ja to uradim, nije mi mrsko... Opreza nikad dosta :D
2014 12 06
zdravo, da jeste to je moj nov profil odnosno d ne bude zabune nov-star jer sam ovaj prv napravila ali sam zaboravila sifru pa sam napravila modernicu xD a sada su me tamo blokirali zbog 3 negativna jer zene sa kojima sam saradjivala nisu bile za komproms i saradnju(bilo je i vredjanja ali da sam prijavila bila bih banovana sa sajta na 7 dana), nije istina d anisam htela da izadjem u susret ali kada sam neke reci procitala iz princia nisam htela da prihvatim nazad ali avaj nije vazno, jeste moj profil to je stari natpis bio evo promenila sam skroz sam i zaboravila na to :)) ostecenja sam slikala pogledajte stvari ako ste zainteresovale mogu i cene spustiti :** :)) zaista sam ok kupac i prodavac i mislim da 3 negativne nisu bile za blokiranje naspram 40 pozitivnih ;))
2014 12 07