Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta ocekujete od korisnice koja ima vise od 130 pozitivnih?

Sto ne zelis sebi ne cini drugima...ostavicu joj utisak jer mislim da nije ispala fer prema meni
2014 12 17
"bez ikakvih ostenja ocuvana zift crne boje mnogo lepasa uzivo nego na slici velika i prostarana" Ako pise da je bez ostecenja, znaci da uvaljuje robu... Ne znam da li si pisala devojci, da ti vrati novac... jer ovo nije ono sto si narucila.
2014 12 17
Tvrdi da nije videla ostecenja.da joj je 2 dana stajala ispred nosa.to je bio njen odgovor
2014 12 17
Nije joj prvi put,možda si treća ili četvrta.....možda i negde ima tema na forumu........,članice su je negativno ocenjivale,bila prepirka preko tema na forumu .......a onda posle nekog vremena negativne nestajale i tako Daće ti osvetničku sigurno ili će da se nagodi sa tobom samo da joj ne ostavljaš negativan komentar. I ranije su bile torbe u pitanju.
2014 12 17
prva stavka ovde ocene ne znace nista ja to uopste ne gledam a te sto maju i pozivaju se na svoje utiske su najgore po meni nisi ti trebala da trazis dodatne slike vec je ona trebala da naglasi ostecenja ja sam par puta trazila dodatne slike pa sam opet bila prevarena jer te sto prodaju osteceno tacno znaju kako da slikaju da sakriju taj nedostatak druga stavka nebitno je koliko si sta platila mogla si da platis nesto i 100 din ako pise da je neosteceno onda kraj ovde ima clanica kojima zapinje novac i prodaju stvari buzasta sta sad treba neko da bude vidovit da zna dali njoj zapije novac pa je cena tako mala ili gleda da uvali stvar koja je za kontejner a ne za prodaju
2014 12 17
Sve u svemu izgleda da nisam jedina prevarena... [:besan]
2014 12 17
Ih, pa pukla si 700 plus postarina. Trazim jaknu crnu zimsku, 1700 plus postarina, izadje preko 2000. Nemam bas novca da kupujem one po 5000, 8000 i mislim ok, 2000 kul zimska jkna, za mene malu, mrsavu. Naglaseno da je zimska prava, s, kao nova iz Nemacke ili tako neke zemlje, jaoj sta sam dobila...ni onome ko nema sta da obuce od sramote ne bih dala to sto sam dobila. Jesenja jakna, iznosena 20 godina unazad, izitoperena na sve strane, kod zadnjice izetelo nesto, izgleda toliku zadjnjicu ima pa sad tako ostalo...i velika mi jakna....kao da je l velicina. Samo jedan primer. I sta da se radi... Nosim svoju jaknu od pre par godina... Krivo mi sto si ti za taj novac s postarinom, mogla da odes u bilo koju prodavnicu i da biraaaaaaaassssss....birasssssss., novo, lepo. Eto.
2014 12 17
Ma mnogo Sam se pokajala stvarno..da neko moze biti tako necastan I podmukao..nije ni cudo sto nam deca odrastaju u lose ljude ...ma ukazes poverenje nekom ko te prevari...pa posle nikom ne verujes
2014 12 17
na slikama koje clanica ima na profilu, ne vidi se nijedno ostecenje i to nema veze da li je slikano izbliza ili ne....kao da je slikala novu kad je kupila a tebi prodala iznosenu....bilo bi fer da ti vrati novac, ovo je prevara! [:isfrustriran]
2014 12 18
Ma ne javlja se uopste..a verujem I da nece.
2014 12 18
Bitno da je ostavila negativan utisak hahaha...dno dna.
2014 12 18
Ništa novo za nju, kao što su neke članice već napomenule, ona ima običaj to da radi. A sad, kako ne očekivati bezobrazluk od nekog ko je dovoljno bezobrazan da nekome pošalje torbu za kontejner i tako mu bukvalno ukrade pare? [:pospan] Tužno je koliko malo košta nečiji obraz... [:plakati]
2014 12 18
@Nikerym upravo je to ono sto je najtuznije...obraz..za sitne pare prodati se...uf...sto je najsmesnije obracala se I adminki....sto dokazuje kakva je osoba. [:besan]
2014 12 19
1 2