Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Styler?Figaro?Velike lokne? Talasi?Kupasti figaro? Fen -cetka?

Imate li iskustva sa figarom sa velike lokne ? Jel ispadne kosa talasasta ?Koja marka je dobra ?I da li je neko probao one kupaste? jel su bolji nego ovi obicni? I jos nesto me interesuje...oni stajleri za kosu,u fazonu fen cetka okrugla i tako to,deluje li ? Ima li nek od vas da to koristi? kakva su iskustva? Ili onaj instyler sto su reklamirali na tv -u, jel probao neko ? znam imam previse pitanja,ali resila sam sebi da kupim nesto od toga za novu godinu [:smejuljitise] a ne bih da se zeznem,da uzmem pa da mi stoji,zelim nesto funkcionalno i dobro...help
2014 12 19
mi u salonu imamo kupasti i budu preeeeeelepe lokne [:osmeh] mada iste lokne mogu da se naprave i sa peglom ali s ovim kupastim je nekako lakse da isprobavas i druge opcije,talase i tako to nego s peglom a stajlere ne preporucujem,eventualno dobar fen i dobru cetku i onda pogledas na jutubu kako se prave lokne na cetku pa isprobas [:osmeh]
2014 12 19
Kvalitetan brendiran figaro za lokne (Philips je super (imala sam)) ili profesionalni fen (Remington je najbolji) [:osmeh]
2014 12 21