Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Krpe i krpare koje se prodaju "kao nove"

Stvarno se pitam dokle ide ljudski bezobrazluk? Ne znam sta je u pitanju, mozda neka katarakta ili sta vec ali ocito je da nemamo svi iste kriterijume kada je pojam NOVO i kao novo u pitanju, neki odrpanu i iscepanu stvar vide kao novu. Kada kupim nesto sto je navedeno kao novo i nekorisceno, platim to isto sa sve postarinom 1900 dinara, onda ocekujem da to bude NOVO, kao sto je i navedeno u opisu. Ovde cu staviti ono sto sam kupila kao novo i slike onoga sto mi je stiglo. Kupljeno je doduse preko limunda ali cu okaciti i ono sto sam kupila ovde a sto je bilo navedeno "kao novo" i " noseno par puta"... [slika:a487abff-8092-47ce-bf0a-a2a81ec147a7] [slika:89e91573-0203-4a91-bb5f-909f1c7b8308] [slika:37279a19-ebec-490f-8bd2-d4a29fa79cd8] [slika:4d725518-f2d1-4daa-973d-75ba1afe4512]
2015 01 17
Joj ti bas imas pehove u zadnje vreme... [:tuzan] Ja sam imala davno smešnu situaciju,kupila sam crni sako a stigao mi je teget boje,devojka me je jedno vreme ubedjivala da imam probleme a vidom a kasnije da mogu da ga nosim u mraku i da se nece izvaliti koje je sako uopste boje [:smejuljitise] . Zato sada idem samo na opciju lično preuzimanje,ima dosta predmeta iz mojih omiljenih predmeta koje bi sigurno kupila da su devojke iz Bgd ali zbog loših iskustava ne usudjujem se vise da rizikujem barem kada je u pitanju kupovna.
2015 01 17
ja sa kupcima bas imam srece u 90% slucajeva su bil svi fini ali zato sa prodavcima nemam ni malo srece za svo ovo vreme ovde imam mozda tri prodavca za koja mogu da kazem da su ispali fer i korektni i da mi je predmet stigao kao sto je pisalo u opisu inace sve ostalo je zavrsilo u kanti evo danas sam dobila dvoje farmarke od clanice sladjanica83 gde sam bila odusevljena posiljkom [:osmeh] sto moram priznati nemam bas cesto tu cast da se odusevim kada otvorim posiljku
2015 01 17
Ma strasno, bas me poteralo, tako je to kada krecem od sebe pa verujem ljudima na rec, mene bi bilo sramota da podvalim... [:vrtoglav]
2015 01 17
Ovde mnogi ljudi ne prave razliku (ili ne žele da prave razliku) između oznaka NOVO i KAO NOVO. Novo je potpuno novo, nekorišćeno, a kao novo je korišćeno ali maksimalno očuvano, bez oštećenja. Ali idi pa im dokaži, sve stvari na sajtu su NOVE, par puta obučene, a kad stignu zaprepastiš se... @bebabubica Zbog sjaja ne vidim baš najbolje oštećenje sa zadnje slike, ali odšiven rub na prvoj je i više nego uočljiv [:tuzan] Koliko god dodatnih slika da tražiš prodavac će naći način da zaobiće mane na predmetu, posebno kad su sitne... Ove kupovine preko sajta se uglavnom ne isplate, i ja imam loša iskustva, a kad preračunaš i poštarinu bolje da kupiš nov predmet [:stidljiv]
2015 01 17
Upravo tako sunshine! Uopste ne pravim pitanje kada kupujem nesto za sta unapred znam da postoji neki feler, koji mogu srediti ili popraviti, samo zelim da mi se to kaze kako bih imala u vidu sta tacno kupujem. Lepo sam pitala ovu devojku da li jakna ima nekih vidljivih tragova nosenja, odgovorila je da ima na delu gde se nalazi dzep, postoji rupica koja se ne vidi jer deo sa kopcom to prekriva. Nisam to ni slikala jer sam znala da to postoji, dakle to sam ocekivala! Ali, ovo su vidljivi znaci za koje sam pitala da li postoje, na poslednjoj se vidi da je krenuo konac, kod svilenih i ovakvih materijala to se vidi i uocljivo je, nemoguce je to ne primetiti! Koliko para, toliko i muzike, definitivno cu prestati da kupujem ovde novu i kao novu garderobu, bacanje para! [:vrtoglav]
2015 01 17
Nikada mi nece biti jasno to maskiranje da na fotografiji izgleda kao novo a u stvari je krs ,pocepano i staro . Sta znaci to ubedjivanje da je sve ok ako nije . Devojka je kupila pohabane cipele za 1900 din a ne vrede ni 100 din . Izguljene su i ne mogu se popraviti . Stvarno na fotografiji iz oglasa izgledaju super . Ne mogu da verujem [:isfrustriran] [:isfrustriran] Devojke bacajte svoje stare i iznosene stvari u kontejner . Mislim , jeste ovo sajt za prodaju i razmenu polovne garderobe ali neostecene i nosive ....
2015 01 17
Zaista vise nemam komentara! Nemojte prodavati obraz za krpu i 10e [:besan] Ako prodajem zelenu tuniku sa 1 rupom, onda ocekuj da dobijes zelenu tuniku sa jednom rupom! Ne dve rupe, ne zutu! Cemu podvaljivanje? Pa neko ko zna da sije, uzece i popravice! Ako je novo, onda je nenoseno, ako je noseno i ocuvano, onda je kao novo!
2015 01 17
Tacno tako PunOrman, cemu podvaljivanje, ni meni stvarno nece nikada biti jasno! Ukoliko se ukalkulisem sa cenom i postarinom, kupicu ono sto mi se dopadne, pod uslovom da postoji mogucnost da prepravim i sredim ono sto je navedeno kao feler. Ali, kako cu znati da li je moguce prepraviti nesto sto uopste nije navedeno?!? Bezobrazluk pojedinaca, stravicno me nervira!
2015 01 17
Auuu, cizmice su namerno uslikane izdaleka, da se ne vidi stvarno stanje! Ja kad kupujem gledam da je predmet uslikan izbliza, prosto nemam zelju da kupim nesto uslikano izdaleka jer mi to odmah deluje sumnjivo, pa trazim dodatne slike....Ako taj neko posle mog zaheva ne uslika izbliza i sa svih strana, necu kupiti predmet, prosto sam postala previse oprezna i ne bih vise da se kockam..... Generalno gledano, ako mene pitate, najbolje je kupovati tako da licno preuzmes, ili da zamolis pouzdanu osobu (rodjak u tom gradu ili neka devojka sa krpica, bilo sta) da preuzme za tebe,pogotovo ako je u pitanju veci iznos.. Ili bar gledati da uzimas od osoba sa dosta poz. ocena, mada to nije neka sigurnost, ali opet s neke strane i jeste jer bi jedna neg. ocena mogla da im poljulja reputaciju, pa kad zapretis ocenom, promene pricu....moje neko iskustvo. U svakom slucaju, bas mi je zao zbog svega, mogu misliti kako se osecas posle dve ovakve lose kupovine...
2015 01 17
Cekam odgovor na limundu, videcu da li ce prodavac (sa 250 pozitivnih) zeleti da uvazi reklamaciju. Sto se jakne tice, devojci sam poslala poruku u kojoj sam izrazila svoje nezadovoljstvo time sto nije navela sva ostecenja, nije me uopste udostojila odgovora...
2015 01 17
Poštenim ljudima nikad neće biti jasno čemu podvaljivanje,dok sam živa neću moći da shvatim pokvareneljude... ljudski bezobrazluk kao i lljudska glupost izgleda nemaju granica.
2015 01 17
Da li mozete da poverujete da je Limundo obrisao negativnu ocenu koju sam ostavila osobi od koje sam kupila ove izakane cizme, uz obrazlozenje da je prosao rok za reklamaciju!?! [:besan]
2015 01 21
Au, ja sam imala situaciju na Limundu, da mi je prodavac ostavio pozitivnu, ali i neke gluposti koje mi se nisu svidele, trazila sam od Limundo tima da mi obrisu taj deo o lazima, i uradili su tako ... Bas me cudi, ali uglavnom prodavcima sa mnooogo pozitivnih brisu negativne!
2015 01 21
Ja sam Limundu poslala sve ove slike u kojima dokumentujem u kakvom stanju je stigao predmet, medjutim, njihovo obrazlozenje je da nisam reklamirala u roku i sve sto je van okvira tih rokova, ne podleze sankcionisanju negativnom ocenom, takva ocena se po njihovom pravilu brise... [:vrtoglav] Uzgred, ja nisam promasila rok za ocenjivanje, imala sam jos celih 10 dana da dam ocenu, po ovome sto se dogodilo, znaci da sam mogla dati iskljucivo pozitivnu, ne i negativno oceniti prodavca.Strasno!
2015 01 21