Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Postavite sliku kose, frizure...

u pa ako tebi za kosu do ramena treba pola, meni treba cetvrtina, ako i toliko :) ne vidim da ima da se kupe u Pancevu, nasla sam sajt, ali imaju prodavnicu u Bg, tri u NS i jednu u Rumi :(
2015 02 26
nema u liliju mozda tih farbi?
2015 02 26
nema ni u lillyju ni u dmu :/
2015 02 26
jeste
2015 02 26
Baš ću da se promuvam da vidim gde je ima ovde po Nišu, nadam se da će se lepo primiti i da će mi kosa ostati na glavi. :D Izvini što te smaram, reci mi još samo da li se dosta ispire i posle koliko? [:osmeh]
2015 02 26
e pa to i mene zanima kako opstaje na tudjim glavama,nadam se da ce i olivera odgovoriti na ovo pitanje :D meni se brzo ispira svaka farba posto mi je kosa 2 puta blansirana,farbala sam se prvo s tamno crvenom raciopijevom i boja bi mi se skroz skinula vec u roku od 10-15 dana,a sad praktikujem pranje hladnom vodom pa mi ova intenzivna traje malo duze od one prethodne tamne
2015 02 26
Ja sam se aktivno farbala 9 godina i nikada nisam imala problema sa skidanjem boje ili primanjem boje, ali posle prvog i jedinog blanša prošle godine (ne znam šta mi je to trebalo) je počela užasno da se skida, jarko crvena Serijeva boja mi je posle drugog pranja postala žuto-narandžasto-crvena i bilo me je sramota da izađem iz stana dva meseca, ništa nije htelo da se primi i onda me je jedan drugar podsetio da probam kanu i ona me je spasila. Normalno, i dalje je bila suva kosa i nikakva, ali je boja bila jednaka i nije se ispirala, pa sam se ošišala baš na kratko i ličilo je na nešto. Sad mi je opet lepo porasla kosa i raste, pa se plašim da probam neku jaču farbu, samo Garnier koristim.
2015 02 27
sto se serija tice ja vec rekoh u nekom od prethodnih postova da je i meni bila smrt za kosu :/ isto tako,dva pranja i bude crveno na korenu,narandzasto na sredini,zuto na krajevima,blagi uzas ova se stvarno ne ispira tako gadno,bude okej boja i kad se skine farba,cak su me mnoge devojke zaustavljale da me pitaju koja je to boja i farba [:smejatise] al eto,ako planiras da se ofarbas bez blansiranja mislim da neces imati problema.tigi farbe su isto odlicne,mozda cak i najbolje koje mogu da se pazare kod nas,malo skuplje ali vrede,doduse u mom slucaju ne jer meni svaka farba samo spadne s kose pa sam odustala od tigija i skupih farbi
2015 02 27
E, baš to, crven koren, naranžasta sredina i žuti krajevi, kolega me je zvao ''Fire Fox''. :D Već duže vreme se farbam bez blanša, samo bih malo jaču boju, pa sam se lomila da uzmem opet Seri, ali nešto mi se ne da da se opet šišam. Nisam buržuj, ali nije mi problem cena ako je nešto dobro, ipak ne kupujem to nešto svaki dan i ipak je moja glava u pitanju, međutim Seri em drži cenu em prži. Probaću ovu, nadam se da ću biti zadovoljna ili ću na ćelavo, pa se umijem ujutru preko glave i to je to. [:kezitise]
2015 02 27
Ja sam prvo htela Seri da kupim ali kad sam videla da je 640 dinara, odustala sam :D Ova R farba kod nas u Valjevu ima samo u jednoj ili dve parfimerije..Skroz me je pozitivno iznenadila, ekstra boja a samo 390dinara. Prvi put je koristim pa cu vam javiti sto se ispiranja tice [:osmeh]
2015 02 27
Seri przi i ispira se jer on i nije farba, bas sam pitala bratovljevu devojku, ona je frizerka, ona kaze da su to toneri koji bi trebalo da se samo mesaju sa farbom, u nekoj maloj kolicini. Sve u svemu, nikako ga ne preporucuje da se koristi kao farba :/ ja ga nikad nisam imala na glavi, ali imala je moja drugarica i isto sve kaze o njoj kao i vi...
2015 02 28
[slika:bc96de9d-5265-449f-93a3-f7315f2bd1c2] ovo je moja ravna :) [:lepota]
2015 03 05
[slika:fc5474de-ef9c-490d-8056-f96cc1da146a] ovako mi je prirodna bez susenja fenom :D
2015 03 05
i loknasta, na maturi :D [slika:1ca5122d-66d2-4e27-b2eb-8b2a51c0b0ea]
2015 03 05
e pa meni je smedja kosa ali dosrta vuce na narandzasto, figarom su mi pravljeni talasi u frizerskom salonu [:lepota] [:poljubac]
2015 03 05
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22