Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Do sad se nisam susretala..

sa fetis manijacima na ovom sajtu,ali eto poslao mi je poruku da je "veliki fetisista" da imam lepih stvarcica da zeli da kupi za pocetak od mene najlon carape,stiklice ili ves..da se oko svega mozemo dogovoriti. Malo sam iznenadjena,mislila sam da je najbolje da podelim to sa vama. Taj neko upisan je "dm7766" .
2015 01 26
I ja sam to dobijala pod imenom "Marko" moguce da je samo promenio profil,nista samo iskuliraj u opusti se :-)
2015 01 26
treba prijaviti adminu svako uznemriavanje ove vrste!
2015 01 26
Slažem se sa Dragula10. To je bukvalno uznemiravanje. Što se mene tiče, ja sam pristojno odgovorila na poruke, i konverzacije su prestale, ali to je ipak uznemiravanje.
2015 01 26
Naravno da je uznemiravanje, slazem se [:vrtoglav] Pre svega sto ovde ima maloletnih devojcica koje jos isto tako u svom nick-u i napisu svoje godiste, a opet dobijaju poruke, to znaci da su u pitanju i prikriveni pedofili sto je za prijavu [:isfrustriran]
2015 01 26
Bas tako Izi [:smejuljitise]
2015 01 26
Ja sam maloletna,jos nekoliko meseci..nisam bas toliko dugo na sajtu,ali do sada nisam dobijala poruke ovakve sadrzine. I mislim da to nema veze sa godinama,jednostavno neke devojke/zene uznemiravaju ovakve poruke.. [:poljubac]
2015 01 26
I da budem još jedna koja će reći, da DzoDzo, nikako nisi u pravu. Bilo da je maloletna devojka ili punoletna u pitanju, kada te neko koga ni ne poznaješ, neki rendom freak, smara na inboxu sa SVOJIM fetišima, BEZ tvoje želje za tim (što budimo realni, manje više nijedna devojka to ne želi) to je uznemiravanje. Ne znam za tebe, ali ja se nisam učlanila ovde da bih dobijala poruke tog tipa. Adminka je ranije takve profile sankcionisala.
2015 01 26
Ciljna grupa je glupo obelezena. NAS zakon kaze drugacije.
2015 01 26
Nije glupo obelezena. Evo kako sve maloletna osoba moze da posluje preko ovog sajta : 1. Moze da vrsi razmenu, kupovinu, prodaju, licnim preuzimanjem. 2. Ako je kupac, da zatrazi da se na paket koji kupuje stavi ime punoletne osobe iz istog ili drugog domacinstva. 3. Ako je prodavac, da posalje punoletnu osobu da posalje paket. ALI, nista od navedenog ne mora da radi, ako ima licnu kartu. Slala sam pakete i podizala novac sa licnom kartom od svoje 16. godine.
2015 01 27
Onda je ciljna grupa od 00-77, jer ovde ima i kategorija bebi oprema.
2015 01 27
Nece beba kupovati za sebe odecu, vec ce to raditi roditelj. Kao sto ni pas nece sebi kupovati jaknu i opremu, vec ce to uraditi gazda. Administratori su napravili ove sajtove ciljajuci na odredjenu starosnu grupu. Da li se ta ciljna grupa poklapa sa realnom nije bitno, bitno je da na ovom sajtu ima i maloletne dece. P.S. - Meni se cini da je prosek godina na nasem sajtu oko 27-30 god. (nebitan podatak)
2015 01 27
Recimo da neki smarač priđe devojci u kafiću, startuje je i krene da je smara nekom šnjofačkom pričom, ona mu kaže da nije zainteresovana, on nastavi da smara, ona se požali drugim devojkama da je ovaj smara, a one joj se smeju i kažu "Jaaaaaao kako si zadrta, što ti smeta što tip hoće da ti onjuši gaće, ISKULIRAJ ako nisi zainteresovana!" [:smejatise] Paaaa, ako hoćeš da startuješ devojku sa pričom da bi joj njušio gaće ili onanisao na njene čarape, idi u neki fetish klub pa nađi istomišljenike, nemoj da smaraš obične devojke koje bi samo da popiju kafu na miru i ničim nisu pokazale da su zainteresovane za ugađanje nečijim opičenim hobijima <3 Bar ne u kafiću. Baš me čudi što se devojke osećaju uznemiravanim na sajtu namenjenom ženskim krpicama. Šok [:smejatise] Zamisli startuješ neku curu koja obilazi babu na samrti u bolnici pričom da hoćeš njene najlonke, a ona te odbije jer je zadrta, a ne zato što si umobolni kreten koji ne može da ispoštuje tuđ životni prostor. [:kezitise] tl;dr -- za sve postoji mesto i vreme, šteta što današnje devojke to ne znaju :/ I šteta što intima postoji samo u bajci.
2015 01 27
Poenta je bas ta-ta maloletna deca koja su ovde, iste su sposobnosti za kupovinu kao i te bebe. Znaci, nemaju primanja, nemaju mogucnost da reklamiraju u posti paket, ili da budu ozbiljno shvaceni. To je moja poent,a jer od 16godina, licna karta kod nas moze da se izvadi. ali posto Litvanci nisu kontali da mi ovde nosimo jakne, pa nam i ta podkategorija fali, nije nikakav problem sto su napravili gresku u ciljnoj grupi i napisali OD 15godina Po nasem zakonu, cak mogu da popasu tuzbu zbog kuporpodajnog sajta i takve ciljne grupe, gde nje naglaseno da te petnaestogodisnjakinje to mogu da ucine sao uz nadzor roditelja. A i te od 15godina koje su po raznim sajtovima, to je vec problem njih i njihove porodice, u koji necu da zalazim.
2015 01 27
Ja se slazem sa DzoDzo :-) Ne kazem da je to super i normalno,ali ne smatram ni uznemiravanjem ako je neko nesto pitao,jeste bolesno,ali mozes da iskuliras i prijavis i kraj price [:jezik]
2015 01 28
1 2 3