Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Do sad se nisam susretala..

problem sa nosenim carapama je malo ocigledniji, jer niko od nas devojaka ne ocekuje neopran nosen dzemper, ili neoprane nosene carape da joj stignu, pa se desi ono lose iznenadjenje kad neko predlozi da mu posaljete neopranu stvar. ja zasigurno znam da sam imala nekoliko kupaca obuce koji su fetisisti, i ja naravno necu da biram kupca, jer ja sam tu obucu svakako nosila i ne zelim je vise iz nekih mojih razloga, a ko ce da bude novi vlasnik ili vlasnica, ne zanima me, mozda neko kupuje da bi nosio, neko da bi potpalio vatru, neko da bi izvrsio krivicno delo tako sto ce ubiti nekog stiklom, ali ja u to zaista necu da guram nos, kupac kad plati svoju robu, nek sa njom radi sta mu volja.
2015 01 28
Dzo, u poslednja dva komentara sam sve lepo napisala, zato nemam potrebu da se ponavljamo. Sve je jasno napisano, samo ti neces da procitas i razumes.
2015 01 28
kapiram ja tebe, ali u praksi to nije tako, klinke koriste sajt BEZ nadzora roditelja.
2015 01 28
Garice, napisala da si da mislis da je pitanje bolesno, ali smatras da bolesno pitanje nije uznemirujuce? Kako to? Valjda, ako je pitanje normalno, onda nije uznemirujuce, a ako je pitanje bolesno, onda je uznemirujuce. U pravu je Nikerym, nijedna drugarica ne bi onako odreagovala, sto znaci da vama nedostaje empatija i zastitnicki stav, jer je nepoznata osoba u pitanju.
2015 01 28
Znas kako,za mene to nije uznemiravanje,ima nas raznih,on je samo postavio pitanje,kao i meni na primer,i sad je na meni da li cu da prihvatim ili ne. Nisam, i tu je sve prestalo. A da je nastavio da mi salje ,to bi vec bilo uznemiravanje,samo to hocu da kazem. Opet ponavljam,ne podrzavam niti mi je to normalno,i nije kriv sajt,takvi ljudi su i po ulicama pa nikom nista...Licno sam dozivela pre par godina u parku da mi se neki manijak pokazuje u manilu i raskopcava se a ispod je go,sa razdaljine,nista mi nie bilo ,otisla sam,ali bi to bilo strasno i jeste jer se verovatno i dalje desava po takvim mestima,zato ovaj slucaj smatram samo eto kao bolesno pitanje koje treba iskulirti i prijaviti i nastaviti dalje [:sokiran]
2015 01 28
ako otvoris profil na ovakvom sajtu ... dobijas uz profil i inbox za poruke... pa sama si otvorila profil nije te niko terao.. kako bi to moglo biti uznemiravanje?? posebno ako neko jednom napise poruku, dobije odgovor i nestane... pa gde je tu uznemiravanje??? Uznemiravanje je kada ti neko nepozvan dodje na kucna vrata ili te zove na mobilni a ti ne znas kako je saznao broj... Ovde si sama duso pristala na uslov da moze svaki korisnik sajta da ti napise poruku u inbox - i ne vidim u cemu je tu problem... odgovori, ili nemoj, obrisi poruku, ignorisi je... uradi sta god zelis, ali to stvarno ne moze biti uznemiravanje... A sto se tice maloletnih devojcica... one ne bi smele prodavati nista - po zakonu. Zato ja npr. ne radim ovo isto na facebooku nego upravo ovde gde je cilj prodaja... racunam da svi postuju zakon i da su svi punoletni ovde - ili barem stariji maloletnici (gde onda to ne moze biti podvedeno pod pedofiliju - videti definiciju reci)
2015 03 23
Zbog prividnog osecaja udaljenosti i nedostatka mogucnosti da vidimo reakciju, izgled lica, osobe kojoj pisemo poruku, internet stvara lazni utisak da ono sto je napisano preko poruke na drustvenoj mrezi (iliti ovde na prodajnom profilu) je umanjenog znacaja. Zato su se danas deca, sa direktnih uvreda, presaltovala na uvrede preko interneta i time umanjuju svoju grizu savesti, dok posledice na osobu kojoj su poruke upucene, ostaju iste. Ovako Bankar, ja iskreno tebi moram da napisem da si glup, ili se bar svojski trudis da tako ispadnes, jer ti je vec milion puta objasnjeno, ukazano, receno, da ovaj sajt nije namenjen samo punoletnim licima, zatim ti je vec milion puta objasnjeno, ukazano, receno, da ce ovakve teme biti otvarane dokle god ti i tebi slicni budu slali ovakve poruke. Opet, milion puta ti je vec objasnjeno, ukazano, receno, da je ovo sajt za prodaju nosene odece, ali ne i nosenih gaca, stoga su reakcije na tvoje poruke itekako ocekivane. Shvati vec jednom, ovo je sajt namenjen uzrastu od 15-28 godina, a primetices da su 15,16,17ogodisnjakinje maloletna lica. Stvarno ti savetujem da posetis strucno lice, psihologa, i da prestanes da opravdavas svoje postupke sebi na osnovu glupih i netacnih argumenata koji dolaze samo i iskljucivo sa tvoje strane. Pronadji sajtove, grupe za to i tamo salji poruke osobama koje iste i ocekuju,a ne ovde, pa posle otvorene teme o sebi da ih nazivas kokoskama i glupacama, jer je tvoj ego povredjen.
2015 03 23
Mozes ti da napises da sam ja glup - ali to je internet bejbe... ti ga samo nisi jos prokljuvila. Internet od kamiondzije pravi metroseksualca a od babe devojku... to je internet - svidelo se to tebi ili ne... Sajt moze da bude namenjen kome hoce... ali zakon je iznad svakog pravilnika sajta... razumes li to? I onda ja glup :D 'aaaaajde... Sajt je namenjen prodaji odece... ja trazim ono to trazim.. imam svako pravo na to... a tebi ako se ne svidja nemoj da saradjujes sa mnom... isto kao kad bi usla u prodavnicu boja i pitala za tempere npr. Mozda ih i imaju, mada sumnjam... ali sigurno te ne bi isterali napolje, jel da? Hvala na savetima ali ipak nisam tako glup kao sto ti to kazes, pa ne bih da slusam savete nekoga kao sto si ti. Ja takve sajtove, o kojima ti pises - nisam nasao... ako ih ti nadjes i kazes mi gde su.. ja cu se vrlo rado presaltati tamo - dogovoreno? Moj ego ne moze biti povredjen na ovom sajtu ni teoretski... nazivam ih glupace - zato sto to jesu... ja nikada ne bih otvarao temu o tome da sam na njihovom mestu.. ne vidim razlog za deljenje toga slicno kao sto ne vidim zasto ljude zanima sta je Seka Aleksic izbacila u WC solju... ali ih zanima eto... i to su za mene glupani/glupace... :) mozda nije lepo da ih tako nazivam ali opet - prozivaju oni mene pa mogu i ja njih - u suprotnom ne bih. PS ja bih tebi savetovao da posetis psihologa, cini mi se da ti je potrebniji nego meni, kad ne razumes sta je maloletno lice, zakon, uznemiravanje, internet... To su danas osnovni pojmovi a ti o njima pojma nemas.
2015 03 23
Vrati se na proslu stranu i videces da je sve vec lepo objasnjeno kako i na koji nacin maloletno lice moze da posluje na ovom sajtu, u skladu sa zakonom. I ponavljam da si glup, jer posle toliko ponovljenih kontra argumenata ti i dalje ne kapiras. U pravu si, na internetu svako moze da se predstavi kako hoce, da stavi laznu sliku, da fotosopira istu, ali to rade osobe koje shvataju da ono sto jesu nije dovoljno dobro, zato ja to ne radim, a to ne znaci da nisam "prokljuvila" internet, vec da ga koristim za sta je i namenjen. Iako odlicno razumem pojmove koje si naveo, dok ti ne, smesno mi je to sto mislis da je posao psihologa da ih objasni.
2015 03 23
Ne moras da zuris da mi odmah napises nesto glupo, razmisli, napisi nesto smisleno, procitaj opet moje postove vise puta, pa onda napisi. To ti pisem, jer cu se sad izlogovati, pa tek nakon dva sata opet ulogovati i procitati tvoj odgovor.
2015 03 23
Haha ne zurim uopste.. posto ti ja izgledam glupo - ja cu samo reci da je to sasvim logicno... nekome izgledam glupo a nekome pametno... Necu se spustati na tvoj nivo i nazivati tebe glupom, mislim da to nema potrebe govoriti, sve se vidi iz prilozenog. Koliko mogu da primetim, bas ti ne kapiras, posle toliko mojih reci i argumenata, sve sam ti lepo objasnio i sta jeste uznemiravanje i zasto i sta nije i zasto itd itd... pa zasto bismo onda nastavljali? Kljucno je da ti ne razumes internet... banalni primeri su ti npr. prijatelji na Facebook-u koji ti zapravo nisu nikakvi prijatelji u realnom zivotu... to je samo jedan banalni primer... a mogao bih ti nabrajati do prekosutra... ali necu posto ocigledno ne mozes da shvatis ni takve banalnosti... sve u svemu: internet - virtuelno, pravi zivot - realno s tim sto se pomalo preklapaju (da te ne podsecam na skupove i presek skupova iz osnovne skole) Iz tog razloga ti nastavi da pametujes praznim "argumentima" (npr. pricas o nekakvim sajtovima koji sluze takvoj svrsi a ne znas ni jedan da mi pomenes) a ja cu nastaviti sa ovim sto ja radim [:smejuljitise] uzivaj ;) PS citati tvoje postove samo jednom - je vec previse... previse trazis od mene
2015 03 23
Postoje ljudi sa kojima ne mozes pricati, polemisati, imati debatu, jer se ti ljudi drze svojih izmisljenih argumenata, cak i onda kada ih replika pobije. I onda nastavljaju po svome, pravdajuci sebe i svoje postupke necim sto ne postoji ili nije tacno. Kada se nadjete sa takvom osobom u obicnom razgovoru ili u polemici, jedina stvar koju mozete da uradite je da okrenete ledja i odete sto dalje od te osobe, jer njima samo reci strucne pomoci mozda mogu dopreti do mozga. Evo vam primer Bankara, po kome se virtualni i realni zivoti samo malo poklapaju, pa glupi covece, reci to porodicama zrtava virtualnog maltretiranja. Posalji im iznenadjenu poruku, kako se dete moglo uznemiriti, kada je poruka stigla virtualno, pa nije mu niko zakucao na vrata i rekao licno. Mene mozes da nazoves glupom, ali me time ne mozes uvrediti. Meni polemisanje sa neandertalcima ide odlicno, jer kada oni posegnu za uvredama, ja se samo nasmesim. Znam ko sam i ko nisam, pa stoga neke uvrede mogu biti samo smesne kada se nadju u asocijaci sa mojim imenom. Imas 29. nalog po redu i, i dalje ne kapiras da ne smes da trazis nosene gace od clanica? [:smejuljitise]
2015 03 23
Dzo, ako jedna osoba radi nesto pogresno, znaci da i druga treba da se oglusi o pravila, jer ih je i prva zanemarila? Takvom logikom se vodi i bezobrazna clanica TamaraOstojic koja mesecim terorise, zajedno sa drugim clanicama, podforum ideje, iako joj je nebrojano mnogo puta skrenuta paznja da to ne radi.
2015 03 23
Tara, a kao si to vec primetila, sto nisi isprintala i poslala bar urednici, ako neces da objavljujes temu? Znas ti kako sam ja popi**ela pre neki dan kad sam videla cetiri REKLAME u podforumu o korisnicima sajta, koje su prakticno ugusile naslovnicu foruma, a u tom podforumu je bila tema o novom prevarantu kao peta, i da se te neke lujke ne reklamiraju pogresno, tema o prevari bi bila vildjivija? Ali, dok god vi neke budete cutale kad vidite tako to, sajt bar za takve stvari nece biti slozan, a TREBALO BI. Evo ti primer, koliko god da smo se OlgaAN i ja do skoro krvile, kroz inbox smo imale sasvim ok komunikaciju koja je u korist sajta i protiv prevaranta koji se pojavio Aj nek neko meni zameri za nesto o reklamiranju? Ne moze, jer ne radim nista stetno tog tipa, nego me napadate da li ja jedem kavijar ili pastetu. Strašno. A ja kad napadnem oko reklamiranja, onda dodje vas par koje imate neki svoj problem sa mnom, a koji mene ne zanima i BRANITE osobu koja cini stetu sajtu, samo jer sam JA rekla protiv nje ono sto je trebao bilo ko drugi cak da joj kaze.
2015 03 23
Tara ti si opisivala sebe cini mi se? :) Pa sama sebe potires... Kazes kako mi je 29. profil a nikako da skapiram da ne mogu da trazim to sto trazim... bice ipak da je meni vec 29. profil a da ni adminka, ni ti, ni brojne druge clanice nikako da skapirate da ja to mogu :)
2015 03 23