Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Do sad se nisam susretala..

Evo je opet sveznajuca Dzo koja zna sta se desava u privatnim inboksima i mozgovima. Pisala sam i Adminki, cuvenoj po azurnosti, kao i Tamari i u inboks i na temama, pa cak i na temama koje je Tamara otvarala, a nisu bile vezane za reklamiranje. Devojka je nevaspitana, bezobrazna i nekultirna. Receno joj je i receno i tako milion puta. Ja prosledim linkove, Adminka izbrise i opet u krug. Koga je briga za tebe? Ajde neka meni neko zameri nesto za reklamiranje? Ne moze. Ja sam sve lepo napisala na onoj temi, ali ti imas problema da razumes procitano, zato se vrati, procitaj, pa shvati da nemas sta da iskomentarises. Bankar, pogresno ti se cini. Ne potirem ja sebe uopste, nego su za kruzni ciklus neophodna dva dogadjaja. Do prekida ce doci kada ukapiras kako stoje stvari. Ja tebe razumem, imas viska vremena i nemas nikakva interesovanja, pa dolazis ovde i pravis nove profile i iznova i iznova zapocinjes zacarani krug.
2015 03 24
onda se treba smisliti drugi neki nacin kaznjavanja za takve, ako vec adminka obrise, a doticna nastavi. Ako imas ideju, izvoli, otvori novu temu i videces koliko ce clanica podrzati. Verovatno mnogo.
2015 03 24
Ne treba nam nov sistem, vec samo da se stari postuje. Jednom omasi podforum - blok nedelju dana, ponovi to isto - blok mesec dana itd. Ali Adminka vise ne blokira i to je problem. Ideje su postale Rasprodaje.
2015 03 24
ali da bi se to sprovodilo u delo, SVAKO treba verifikovati klikom na neko dugmence da je procitao pravilnik. Ako i pored klika na to prekrsi pravilnik, onda je ili glup ili tera inat. I treba ga kazniti.
2015 03 24
Nemam ni viska vremena niti manjak interesovanja, i opet radis ono zbog cega si kritikovala DzoDzo u prethodnom postu... sveznajuca Tara zna sta se bankaru mota po mozgu, zna njegova interesovanja i koliko on ima vremena... :)
2015 03 24
Da li je uznemiravanje ili ne, svako ima svoj stav.Da je isti clan nastavio da smara sa istim da pise poruke koje nisu primerene i da zivka i ko zna sta jos, e to je vec uzmeniravanje. ALi kao sto rekoh nekog i ovo moze da uznemiri nismo svi isti. Ali je neverovano, koliko njih se u gradu i na fejsu slikaju polugole (pricam uopste) izlaze maltene u grudnjacima u grad, daju povoda za razne stavove, a onda se kao nadju uznemirene, povredjene i cak im nije jasno. To je fora za fejs se slikala skoro gola u cipelama ali joj je tesko da proda liku kao on je manijak a sta si ti ?! (jos jednom ponavljam pricam uopste) Normalna osoba ce reci svoj stav ili ce jendostavno ignorisati poruku i kraj. Poznajem lika koji kupuje svojoj devojci REDOVNO donji ves, korsete i slicno, udje covek u prodavnicu lepo, uzme sta hoce, plati i kraj i niko ne govori da je tranvestit, manijak i slicno,ako neko trazi da kupi od vas cipele vase je da odlucite da li to zelite ili ne to je stvar posla, ali ako vam lik trazi da se golisave slikate u cipelama to je vec stvar uznemiravanja.
2015 03 25
meni je ovde bilo najjace kad je jedna koja ima dvoje dece ciknula na jednoj temi MUSKARAC NA SAJTU!!!!!!!!!!!!!!! [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] Ono, ko ti pravio decu, maslacak, pa begas od muskih, pa nismo monahinje ovde, sta fali i neko musko, ako ne smara nikog, i ako se normalno ponasa. Nece da siluje nikog ako je dosao na sajt i ako zeli nesto da kupi. Kao sto ja imam temu TRAZIM to i to, sto on da nema temu trazim to i to. ionako dosta clanica salje msrdljive neoprane farmerke/majice/kosulje, pa sto ne bi slale i strokave gace.
2015 03 25
Ruku na srce bila je tema gde smo komentarisali o saradnji sa muskarcima dosta je brza i nema ispale, tako da ako mi nece skoditi ne smeta.
2015 03 25
ma musko kad zna sta hoce, ne mozes mu nista, ja udjem u Rodu bre da uzmem balon vode, a izadjem sa punim kolicima kojecega. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] a kamoli sa garderobom i obucom, nismo bre, normalne, bukvalno nema zene da nije luda kad kupuje.
2015 03 25
Hahahaha [:kezitise] [:osmeh]
2015 03 26
1 2 3