Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Femisan A...

Pisite ovde vasa iskustva,ukoliko ste koristile ove kapi... [:osmeh]
2015 02 07
Koristila ih. Imala sam problema sa policisticnim jajnicima I iz tog razloga nisam kogla da ostanem trudna. Koristila sam ih mesec dana I odmah naredni zatrudnela I uklonila probleme sa jajnicima. [:kezitise] Sad podsecam sebe na one sa reklama. [:smejatise]
2015 02 07
I ja imam taj problem,pa me zato interesuje.... Zvuci neverovatno,nadam se da ce pomoci,za sada sam samo jednu bocicu popila... Bas mi je drago da su ti pomogle [:lepota]
2015 02 07
Ja sam imala neredovne menstruacije, dobijala sam svaka 2-3 meseca, pa sam ih pila, a sad vec 2 godine dobijam svaki mesec...Preporucujem ih [:lepota]
2015 02 07
Hvala vam devojke,ulivate mi nadu [:poljubac] Natasa ja 5 meseci nisam [:tuzan]
2015 02 07
Pa bilo je kad ni ja nisam, cini mi se 4 meseca, od februara do juna... [:vrtoglav] Probaj, nije skupo, oko 1000 din su, a pomazu, ja sam popila 2,5 bocice cini mi se, sad tih pola pijem preventivno ponekad :D Samo je bitno da pijes redovno, kako i pise na uputstvu, cini mi se 3 meseca, pa onda pauza, ali ja posle pauze nisam vise ni pila, nije bilo potrebe :) [:poljubac]
2015 02 07
Odlicne kapi, kostaju 860 rsd u drzavnim apotekama. Meni su dosta pomogle oko promena na grudima, preporucujem svakome ko mari za svoje zdravlje. [:poljubac]
2015 02 09
Znam da je odavno otvorena tema,ali cisto da pitam... da li se nekoj desavalo da kasni zbog ovih kapi?
2015 11 13
Ja sam ih pila bas da bih redukovala kasnjenje menstruacije. [:stidljiv]
2015 11 14