Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

MILION EVRA, sta sa njima? :)

Sta biste prvo uradile kada biste dobile nekim (neverovatnim) slucajem ogroman novac? [:osmeh] Naravno da bi svako od nas kupio ko zna koliko stanova, kuca na moru, uplatio putovanje oko sveta, hiljadu pari cipela.. [:smejatise] Osim toga, volela bih da imam neki ogrooomaaan plac gde bih napravila azil za pse, to mi je zelja od kad sam bila malecka "da imam neki veliki zamak gde bi hranila sve kuce koje nemaju dom" , citiram [:smejuljitise] Ajde malo da sanjarimo! [:lepota] [slika:0e6e1a4b-e8a7-4150-ae65-47963e4664c7]
2015 02 16
Spakovala sina ,roditelje ,drugarice i otisla bas tamoooo [:kezitise] [:kezitise] Jaoooijjjj [:plakati]
2015 02 16
Ja bih napravila citavo naselje....gde bi ljudi koji imaju ljubimce mogli da iznajme ili kupe stanove ,kuce....da imaju svoje parkove...i sve sto ide uz to....kao neki manji gradic....eto tako nesto... Mada kad zamislim tu sliku u glavi izgleda mi nekako "sterilno" [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 16
Kupovala bih garderobu, stikle, torbe, kozmetiku...sve dok ne ostanem ponovo bez ijednog dinara..pardon evra..[:kezitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 16
Ah, Bora Bora, mesto koje smrtnici vide samo na slikama [:smejuljitise]
2015 02 16
Delimo san za azil!:) Pre svega, obezbedila bih svoju familiju cime god treba, da mogu da budem mirna da ce ostariti mirno, i da im nista nece faliti. Uzela bih dobra kola, po koji stan, kucicu na moru naravno (sa uredjenim slikarskim ateljeom, onako filmski :D), odvojila deo para danas sutra (deci za koledz hahah) uopsteno sve sto treba da se obezbedi unapred. Ostatak para bih trosila na silna putovanja i garderobu, naravno :D Mozda bih eventualno kupila buducem muzicu neku kosulju, dosta mu je [:smejuljitise] p.s. dopadaju mi se tvoje teme:)
2015 02 16
Ne bih znala kako da se ponasam sa tolikim parama. [:smejuljitise] [:smejuljitise] Salim se, istog momenta bih otisla na Maldive na mesec dana...obilazila bih sve moguce letnje destinacije (zimu ne volim), garderoba i obuca se podrazumevaju. [:stidljiv] Mamu i tatu bih poslala na jedan duzi odmor, da odmore od mene. [:smejatise] i taako. [:osmeh]
2015 02 16
Uh,sta bih radila sa toliko novca... Pa prvo bih kupila plac sa kucom da imamo svoj krov nad glavom,vratili dugove i kredite,kupili normalan auto da se ne vozimo u krsu(kad kazem krs mislim na auto cija fabrika vise ne postoji,onda mozete zamisliti koliko je star [:smejuljitise] ),mozda otvorili neku radnjicu i restoran,jer ipak nesto mora da se radi :) onda ostavila dovoljno sa strane za decije skolovanje,i poneko letovanje,a sve ostalo bih dala za humanitarne pomoci onima kojima je stvarno potreban. Milion evra je mnoooogooo para,ne treba mi bas toliko. Deca bi tad imala sve + obezbedjeno skolovanje i svoj krov nad glavom i vise nista nam ne treba [:osmeh]
2015 02 16
Hvala LIeJa [:lepota] Ako dobijes pre mene to milionce zovi me da radim tu [:smejuljitise] Volela bih i da obidjem Egipa, znam da to nije neka cifra ali mi je trenutno i to mnogo, nadam se da cu do sl leta uspeti da se iskombinujem i vidim Luksor (zaljubljenismajli) [:smejuljitise]
2015 02 16
ArtOfMidnight svaka cast na racionalnom razmisljanju i skromnosti, tuga je sto je u ovoj zemlji moras da sanjas i mastas o tome da vodis normalan zivot koji se u drugim nekim zemljama podrazumeva. Svidja mi se i deo o humanitarnoj pomoci, mada verovatno ne bi znala gde je potrebnija. Da ne mracim dalje, morala bih da imam i jednu brvnaru na nekoj planini sa kaminom [:lepota] Ideje samo naviru [:smejuljitise]
2015 02 16
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]Brata i muza bih poslala negde desetak meseci da uzivaju a mene da ne gnjave vise [:isfrustriran] [:uplasen] dok bi sincic i ja uzivaliiiiiiiii sa ostalim paricama [:smejuljitise] [:lepota] [:lepota] [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2015 02 16
Svidjaju mi se vasi nacini za trosenje milionceta, i svidja mi se sto bi vecina putovala negde! [:lepota] Posle ovoliko sanjarenja mozda uplatim i Loto [:smejuljitise]
2015 02 16