Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

uh, sta raditi?

postoji li sansa da nadjete torbu? Sad cu poslati sliku torbe Hahahhahahahaha kakav kralj od zene, klasicno uvaljivanje
2015 02 19
Kuda ide ovaj svet. Bas je ispala nefer...
2015 02 20
evo mislim se od juce kako da je ocenim, negativnom ili neutralnom. sta biste vi na mom mestu?
2015 02 20
i ja tako mislim
2015 02 20
ja bih je negativnom, jer ako hocu sivu torbu, dobicu sivu torbu. Mada, ti si na neki nacin ispala sama kriva sto si prihvatila totalno drugi predmet
2015 02 20
pa prihvatila sam drugu torbu da ne bude poslala sam joj, tj poklonila duks. racunam nek posalje i plati ptt, pa bar nesto kad ono, platila jos i to. jako sam ljuta zbog toga. jos mi se sad javlja jedna clanica, kaze da je prosla kao ja sa istom ovom clanicom. a da ocenila sam je negativno, jer je saradnja uzasna i ja nikako nisam zadovoljna.
2015 02 20
isto ovak sam ja prosla sa ovom clanicom, sada sam joj dala negativnu... zavlaci me nedelju ipo dana, poslala sam joj kappa original trenerku i nike trenerku sa placenom postarinom, ona meni samo polovinu dogovorenog paketa i to isflekanog. postarinu sam platila naravno ja i primila paket misleci da cu tako zavrsiti sa bezobrazlukom... izmislja mi neke smrtne slucajeve, sahranjuje rodbinu, krivi aks i postekspres, ma da ne pricam vise. poslacu i slike koga zanimaju fleke po trenerci.... vodite racuna, ne saradjujte sa njom.... [:tuzan]
2015 02 20
eto, uzas! nemam reci stvarno! sramota!
2015 02 20
Smrtni slucajevi(ok, desava se svasta), ali krivi aks i postexpress, da nisu oni pokrali pola paketa i isflekali trenerku? I kako aks i postexpress, pa nije slala valjda svakom kurirskom sluzbom po predmet? Zaista grozno Zene, pravac crna lista.
2015 02 20
ja inace nisam u toku sa tom crnom listom i kako da prijavim korisnika, pa ako neko moze da mi to pojasni...
2015 02 20
tako, jer tu temu prati dosta clanica, parcijalne teme se ili zagube ili ih ne vidi dovoljno korisnica [:osmeh]
2015 02 20
stavila sam i podatke
2015 02 20
1 2