Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Savet za šiške?

Skratila sam skoro šiške iako ih jedno 10 godina nisam imala medjutim odsečene su mi jako loše, tako da počinju skoro od sredine razdeljka i nekako ih ta dužina vuče pa nikako ne mogu da budu ravne nego se blago uvijaju ka unutra koliko god da ih ja ispravim :( Kako bih mogla da ih ispravim ili raščešljam da ne izgledaju tako, ovako mi se nikako ne svidja? Ne znam ni kako bih mogla da ih sklonim sa lica a da to nije šnalicom ka gore, ima li neko ideju dok ne porastu? Hvalaaa :)) [:poljubac]
2015 02 20
A da ih prebacis sa strane dok ne porastu?
2015 02 20
Tesko, zato sto jesu duge tu odakle pocinju ali napred su ravne bukvalno do obrva pa se vracaju i razdvajaju na sredini :(
2015 02 20
Inace ja sam peglala siske kad sam ih imala, i rekla sam sebi nikad vise, ovako mi je zivo mnogo laksi [:osmeh]
2015 02 20
Hm a da stavis sliku, ja ne mogu da skapiram kako to izgleda? :/
2015 02 20
[slika:e9770bfc-435a-411c-84e9-df31049ea804] S'tim da su sad bas do obrva, ovde su bile za pola cm duze. Joj znaam bas sam se pokajala :(
2015 02 20
Ne znam jesam ja luda, ali ja kad sam htela da pustam ravne siske ja ih samo prebacim sa strane, zajedno sa razdeljkom, i tako dok ne porastu, a mislim da su meni bile skoro iste ovakve :/ Inace divna ti je kosa [:lepota]
2015 02 21
Inace ja sam uvek siske samo peglom ispravljala, nikakav fen nije hteo da ih drzi ravne duze od sat vremena [:tuzan]
2015 02 21
Hvala ti :) I meni se svidja kosa, samo da ih nisam skratila bilo bi super, ne znam ni zasto sam ih dirala :( Sad nemam druge nego da cekam da porastu. Meni se najvise na sredini razdvajaju, problem je sto sam uvek imala razdeljak na sredini i kosa mi nije navikla da stoji sa strane, i onda koliko god ja pokusavala da prebacim ona ce se uvek vracati ka sredini, tako je isto i sa šiškama. A posto su i ravne onda mi bude najkraci pramen na sredini kad probam da prebacim on se prvi vraca :D Haos, ludim sa njima :)
2015 02 22
Jao sad mi je jasno, jos gledam sta se bre razdvaja [:smejatise] Ja vec godinama razdeljak sa strane pa su stajale ok, ma porasce brzo, ne sekiraj se [:lepota]
2015 02 23