Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Vaša šolja za kafu

Samo interesovanje za sovice ne znam odakle mi, jesu mi preslatke, i nekako vesele, toliko sam dosadila ljudima da je jedan deo moje kolekcije poklon, od sestre i momka [:osmeh] Cak mislim da bih volela da cuvam jednu sovicu, dotle ide boles' [:smejuljitise] Znam da oznacavaju mudrost, ali meni licno otkud ideja, ne znam [:osmeh]
2015 03 01
A ham. Ja tu malenu kad sam pitala zasto, rekla je samo da su joj prelepe, a posto je ona srednjoskolarka, rekoh-da ne bude da sam van nekog trenda [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 01
U nekim civilizacijama su se povezivala sa smrcu, ali u grckoj mitologiji i mnogim drugima sa mudroscu i cuvanju drevnih znanja. A sad ih trpaju svuda, ako si primetila u maxiju sve solje su sa sovama, uglavnom, i moje su sve iz maxija, osim prve, ona je iz Grcke. Ima ih na esarpama, satovima, rukavicama, ne treba da pominjem da imam sve to [:smejuljitise] Mislim da devojcica podleze trendu, a ja ih samo volim [:kezitise]
2015 03 01
Znaci, mala je zaljubljena, ali ovo je ljubav hahahahahahhahaha Salu na stranu, ti si bar konkretno odgovorila, to za mudrost sam i ja cula, ali me je bas zanimalo zasto sova, dok mi je npr misterija brkova kao trend i dalje totalna misterija [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Kao i misterija kosturskih glava ili zvezdica [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 01
Sto se tice kosturskih glava, zvezdica i brkova, moracemo da zamolimo ljubitelje da nam objasne misteriju [:smejuljitise] Jedino brkove mogu da povezem sa Francuskom, znas kako prikazuju njihove umetnike sa beretkom i brcima, to mi prvo pada na pamet, mada naravno, ovo sam samo lupila, sta ja znam [:smejuljitise]
2015 03 01
Skoro sam jurila neke sovice....i meni se dopadaju...duse drage [:lepota] [:lepota] Ja cu da objasnim za zvezdice...posto sam dugo jurila neki dzemper sa zvezdicama....znaci -NEMAM POJMA [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:lepota] Ali lobanja heloo kitty sa roze masnicom....za to treba posebna tema da se objasne [:uplasen] [:kezitise]
2015 03 01
Znala sam da zivim u pogresnom gradu [:smejuljitise] Pigmejskasova, hvala na linku, nisam znala za tu informaciju [:osmeh] Mozes doci kod mene ali da popijemo kafu iz ovih solja,ili nesto drugo, ako kafu ne pijes, ali da one napustaju njihovu kucicu nije dozvoljeno [:smejuljitise]
2015 03 01
Tu smo da se pomazemo. :D Kod mene su jedno vreme stanovale dok nisu posekli drvece na kojima su obozavale da prave gnezda, smetale su nekim ljudima. Selo je bilo puno sova, a sad cvrc. Za kafu sam uvek posebno ako je iz solje sa sovama. :D
2015 03 02
E, imas sove i imas one neke ćukove valjda, nesto vrlo slicno. Moja tetka nasla beicu ispred zgrade, i mi mislili sova, kad vet kaze da je nesto drugo, sto bas zivi tu po krovovima. Aaaaaa da li je ćuk to, ili kako se vec zove, ne mogu da se setim.
2015 03 02
Jaooo sad sam se setila...reklama za Guaranu ...odatle pomama za sovicama... [:osmeh] [:lepota]
2015 03 02
au ja sam se plasila one jedne reklame, bas mi je bila scary [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen]
2015 03 02
1 2