Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Tema o prevrtljivoj varalici (Sofiaa)

stavi za pocetak link teme ili osvetnice u opis profila....cisto da drugi koji zele da saradjuju mogu da vide odakle ti negativna....npr...trenutno resenje [:osmeh] i objasnis lepo da nisi ljubitelj razmene ako zele da ti ponude prozukle stvari...da vise preferiras da budes obucena... [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 02
[:smejatise] [:isfrustriran] Ne znam da l da placem il da puknem od smeha. :D Ona devojka vec ima vise negativnih (i neutralnih koje nisu lepa iskustva), valjda ce to admin uzeti u obzir hvala na savetu Lidija, pokusacu tako a ako neka od vas ima jos neku ideju neka mi je iznese, molim vas [:lepota]
2015 03 02
s'obzirom na njene ocene i uvaljivanja, na fotografije ovde, ne vidim zasto bi ti imala negativnu ocenu od nje. pogledaj joj i neutralne, to nisu oni plusevi posle dva plusa, nego minusi bukvalno.
2015 03 02
Videla sam Dzo, i kapiram da je gnevna, ali nema prava da me oceni negativno kad je ona kriva za ovu propalu saradnju? Ja sam pokusala da resim na sve nacine, mirno, da vratimo jedna drugoj predmete, ili da mi ona uplati, , i zadrzi moje helanke, a ja njoj vratim njene, moljakala je nedelju dana skoro -i nije htela. Na osnovu cega je ova negativna, zaboga? Verujem da prati ovu temu pa bih volela da se oglasi, obzirom da svoje dupe trpa u sve teme i vredja razne devojke, deli negativne i neutralne sakom i kapom??
2015 03 02
Sada sam bacila pogled na te ocene kao neutralne. Ono plaženje u odgovoru na jedan od tih utisaka je baš bedna reakcija. U vezi sa drugim , moram da se ponovo bacim na gramatiku i korišćenje negacije. Znači sofiaa pojma nemaš, a ispravljaš nešto što je napisano kako treba. valeriflower zar očekuješ od takvog karaktera da prizna svoju podmetačinu?
2015 03 03
ne znam i ja sto negativna, sto lepo nije vratila tvoje helanke tebi ,ti njene njoj, i cao dovidjenja.
2015 03 03
Verovatno joj se sviđaju. A pošto je svesna da je poslala nešto što ne može da se nosi, ona je u plusu. [:lepota]
2015 03 03
Ma na ovom sajtu na sta sve ne naletis! Devojka me i dalje uznemirava porukama vrlo bezobraznog sadrzaja, a admin kaze "ako je do saradnje doslo ne mogu ja da brisem ocene, to morate sa njom da vidite" [:isfrustriran]
2015 03 03
posalji adminki poruke i nek je blokira sa sajta
2015 03 03
STVARNO????? znaci haos funjara jedna [:isfrustriran] Napisi adminu "da sam mogla sa njom da resim problem ne bih se Vama obratila za pomoc" strasno [:uplasen]
2015 03 03
Dzo, nece da je banuju sigurno, vidis da ne izbace ni devojke koje imaju 0% pozitivnih utisaka. Lidija, poslala sam poruku slicnog sadrzaja, nadam se da ce bar ta moja negativna da se resi, kad vec nema nazad za ovu krpu od helanki [:lepota]
2015 03 03
valeriflower , pre 1 sati prijavi | ↑ "Devojka me i dalje uznemirava porukama vrlo bezobraznog sadrzaja" Ha ha. valeriflower , pre 1 dana, 18:23 Crve pokvareni! Eto ti helanke, nek' ti ih, kad si jadna za toliko. Sofiaa , pre 23 sata Unisticete mrznja, koliko je samo zla isijava iz tebe, prosto zracis negativnom energijom... valeriflower , pre 23 sata Oglasi se na temi slobodno, kad si hrabra da varas ljude. . Ne znam da li je gore sto si lažov ili što si lopov Sofiaa , pre 23 sata Ne odgovaram na tako jeftine provokacije, ne mozete vi da me provocirate koliko ja mogu da zazmurim na to. Mislim da sam ti sve rekla, a Boga mi i ti meni i vise nego sto je trebalo, ali molim te kad vec mene optuzujes da lazem, nemoj, ali nemoj da pricas da nisam htela da resimo situaciju, da te podsetim, moja prva poruka tebi nakon sto sam videla helanke. Sofiaa , pre 2 dana, 14:48 Toliko o tvojim savrsenim, ekstra ocuvanim helankicama Takav govor mrznje upotrebi na nekom drugom, ja nisam neko ko razume takav recnik, ali zato imas protagoniste tog vida komunikacije, dzokara sa kompanijom. U ponedeljak cu ti uplatiti post netom za njih Ali da je moglo sve lepo da prodje i da si danas mogla da imas 800 din u dzepu, mirnu glavu i manje nerviranja, prozivki, ogorcenosti itd, moglo je. Ali ti je bilo draze da dokazes svoju kulturu na forumu ili je to ipak bio neciji hir.
2015 03 03
valeriflower , pre 23 sata Uopste nemas prava da mi das negativnu! To sto ti ides po sajtu i delis negativne ne znaci da imas prava na to. Veruj mi, dacu sve od sebe da bude izbrisana, kao i to da cu da te reklamiram ovde SVAKOM svom kupcu ;) Sofiaa , pre 22 sata Ne, samo mi reci zasto ti ne govoris istinu, nego ulepsavas laz da bude u tvoju korist? Zasto pricas da nisam htela da ti uplatim novac i da resimo stvar kad jesam, odgovori sad lepo zasto? Meni to nije ni najmanji problem, sto ces da me reklamiras kod ko zna koga, apsolutno me ne zanima ovaj sajt, ja od ovoga ne zivim, samo razonoda. A sebe ces napuniti mrznjom jos vise, lose je za zdravlje tolika nervoza, razboleces se... S obzirom da nisu svi clanovi ostavljali ocene, ja na ovom sajtu ima preko 100 pozitivnih saradnji za samo par meseci. Ono sto ste pomenule na forumu kao da imam 4 negativne i osoba sa mentalnom retardacijom bi shvatila da nisu zasluzene. Sofiaa , pre 22 sata Jedna za kupca je osvetnica, od cure od koje sam dobila ono sto nisam ocekivala, prva za prodavca je bila izmisljena, jer do saradnje nije ni doslo, a cela prepiska sa gospodjom je obavljena u temi kako je molim da uzme stvar i da me ne zavlaci, prva neutralna je zato sto sam poslala nov prsluk sa etiketom, ali nisam napomenula da sam skratila krzno i druga neutralna, zato sto se sa gospodjom nisam dogovorila oko popusta koji sam davala. Eto niko nije imao reklamaciju na moje stvari, tako to dolivanje ulja na vatru sto radite na temi je smesno i jako nezrelo, jer je svako dovoljno inteligentan da udje u ocene i pogleda o cemu se radi. Naravno da adminka nije htela da mi ukloni negativne jer je rekla da razmene nisu njena nadleznost.
2015 03 03
valeriflower , pre 22 sata ja sam ti rekla-vrati mi predmet, ili uplati i tema ce biti obrisana. Vidim kako si prepredena po temama, i secam se kako si me napala kad je tvoja drugarica otvorila temu BEZ RAZLOGA...ali veruj, ja na sebe ne dam ;) Sve mogu da razumem, ali OVAKO providne helanke da saljes...kako te nije bilo sramota? Sofiaa , pre 22 sata I dalje mi nisi odgovorila na pitanje. Zasto ne govoris istu i kazes da nisam htela da ti uplatim novac? valeriflower , pre 22 sata Kome bre?? Nas chat je na sajtu! Vidi se tamo sta pise. Kao "htela sam da ti uplatim, al sad iz principa necu" ma nije nego! Sofiaa , pre 22 sata Jel se ti pravis da si malo ... ili? Ja imam strpljenja beskonacno, jer radim sa visestruko ometenim osobama, pa mogu do sutra da se natezem sa tobom ovde, ali na kraju krajeva nema smisla, nicemu ne vodi. Evo sad idemo jos jednom lepo iz pocetka. Dakle, kad si mi pustila prvu poruku ovde iznela si svoj stav itd, moja druga poruka je bila moj stav i na kraju poslednja recenica ,,Uplaticu ti u ponedeljak post netom za njih'', e sad, da li si ti to previdela ili ti se nije svidelo sto ces dobiti novac umesto helanki, ja ne znam, ali si ti skroz iskulirala tu moju poruku i osula paljbu po meni, kako lazem i mazem i zahtevala ti da ti ih vratim, ako mi se ne svidjaju.
2015 03 03
Sofiaa , pre 22 sata Moj zakljucak je da si ti htela helanke, a ne novac, jer uopste nisi rekla i potvrdila da zelis da ti uplatim, a uporedo si smisljala tekst za temu na forumu, sad ja tebe opet pitam, sta je bio razlog za takav tvoj postupak i zasto je moja poruka o uplati iskulirana? I jos nesto, da li bi ti nekom poslala svoj tesko steceni novac, ako je tebe uvredio najgorim mogucim recima, koje pri tom nisu istinite, ne bih rekla. Zasto Kortney nisi htela da vratis stvari i ako je ona htela da plati obe postarine i htela je dogovor, zasto te je tad bilo briga? A sad kada si ti u toj situaciji da se osecas osteceno, pravis revoluciju? Kao sto je ona rekla, sve se to vrati. Ni ja nisam odusevljena tvojim helankama, ali su okej za kucu i po kuci ih nosim. Sofiaa , pre 22 sata Smesno je ustvari koliko ti na temi ne govoris istinu, a verovatno ni ne trepnes. Ono sto mi je zapalo za oko je to sto si rekla da si me jurila nedelju dana, sto apsolutno nije istina, jer smo se cule samo jednom kad su ti stigle helanke u sredu i jednom u subotu kad sam dosla iz Bga i kad je trebalo da ti javim sta cu da uradim. Toliko neistine si iznela da mislim da ni sama ne verujes u to sto si rekla. Ali dobro, kad se malo ohladis od svega videces koliko ce ti biti smesne recenice koje si pisala na temi i koliko zracis zlobom, verujem da se tako ne izrazavas u licnoj komunikaciji, jer to onda govori mnogo lose stvari o tebi. valeriflower , pre 20 sati Mars bre kravo. Aj ne lazi višei ne dosadjuj mi.
2015 03 03