Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo za negativnu ili neutralnu?

DzoDzo nikad se to ne zna, mene ovde bas nista vise ne moze da zacudi. Dupli nalozi ili cak vise, sa jednog rade posteno, sa ostalih varaju i onda sa onog "postenog" prozivaju i najglasnije su protiv prevaranata. [:kezitise] Bio je slucaj da saradjuju lepo prvi put, drugi put bude uzas. Ili nakupe pozitivne pa samo odjednom par saradnja negativnih, rese u jednom trenutku da pokradu i to je to. A za Yolandi ne mogu da se setim sta je bilo, negde kao kroz maglu da je devojka koja je otvorila temu slala prva i nije dobila paket od Yolandi pa su se javile jos neke i ispalo je da njoj svi salju krs, a ona uopste nikome i ne posalje.
2015 03 06
ja sebe cenim kao nekog ko je ok u proceni, e sad... Naravno da svako moze da pogresi... Ali ako su te neke njoj slale krs i ona prva dobijala pakete, pa sta su ocekivale, dobro ocuvano ili novo od druge strane?
2015 03 06
Mi to ne znamo, to znaju ona i te sto su slale, ali fora je sto ona uvek ceka da joj posalju i posle kad dobije svakog je ocrnila da joj salje krs i da zato ona nece da posalje. I to vise njih. Ne znam sta je stvarno bilo i ko je slao krs, to one znaju.
2015 03 06
Londons, i ja se secam tih tema i bas se radilo o tome da ona prica da joj je stigao krs i da zbog toga nece da posalje predmet. Nesto joj se mnogo cesto to desavalo.
2015 03 06
i meni se ista stvar desila, na kraju ipak nisam dala negativnu ocenu, podigla sam paket i posle mesec-dva se ispostavilo da je devojka prevarant i ubrzo je bila i blokirana sa sajta... tako da mislim da bi trebalo upozoriti devojke, makar neutralnom ocenom...
2015 03 06
za negativnu... ostetila vas je za novac sto ste vi duzni placati dve postarine
2015 03 06
Mima,ja sam od te clanice Dacap skoro dobila negativnu jer sam njoj dala neutralnu,jos letos u julu mesecu,sto je po pravilima,jer me je mesec dana zavlacila za razmenu,odgavarala na svaku petu poruku i bila jako drska,ina kraju rekla da je otisla na more ili gde vec,i njen odgovor na sve to sto sam joj rekla je bio u fazonu: ionako nisam htela da se menjamo jer su ti bezveze stvari. I ona meni 6 meseci posle,uzvraca NEGATIVNOM (pazi jos ja fina dajem neutralnu a koliko sam bila besna najradije bih jos zveknula negativnu ali sam se suzdrzala i postovala pravila) a ovo nam je treci pokusaj saradnje,prva dva puta je isto bilo razmena,i oba puta je ona prestala da se javlja i nikada se nismo razmenile.Ukoliko neko zeli prepisku,sve cu prekopirati
2015 03 09
Moja ocena njoj : JAKO neodgovorna clanica! Odugovlaci za razmenu vec mesec i po dana,moji artikli su odmah obelezeni da su prodati,dok njen nije.Za to vreme sam mogla prodati 100 puta.Trebalo je vec tad da mi bude jasno da ne planira da salje.A da ne spominjem sto svaku poruku moram po nekoliko da joj pisem jer se loguje pa ne odgovori a nije nasla za shodno da mi javi da je do kraja jula na odmoru!Ja ocigledno treba da bacam pasulj pa bih znala. Ostavljam neutralnu jer me nije prevarila ali za zavlacenje jedna ogromna neutralna. Toliko od mene. Njena oceni meni,posle 6 meseci napominjem: Jedna velika negativna ocena jer mi devojka pise utiske a ni ne secam je se. Zaista ne vidim razlog da nekome tako smestas, kazes odugovlacila sam za razmenu? Mozda sam te samo iskulirala jer mi nisi odgovarala. Razmisli malo o svojim postupcima.
2015 03 09
Sugar, ovo ti je velika skola da vise ne radis moji artikli su odmah obelezeni da su prodati,dok njen nije jer imas mnogo neodgovornih ovde. Jel' si pisala urednici za brisanje ocene? I njoj obavezno posalji prepisku
2015 03 10
Dzo,znas kako,svidela mi se njena krpica,i bila sam spremna da se ponovo upustim u dogovor sa njom zbog toga pisala sam,ali nisam dobila odgovor.Dobro me podseti,mogla bih opet da joj pisem [:smejatise]
2015 03 10
nije me mrzelo da listam 52 strane da bih nasla ovo,ovako se zavrsio nas razgovor: SugarPill , 2014 07 09, 17:54 Strasno si neodgovorna. Mi smo se dogovarale 4.6 da se menjamo,a danas je 9.7, sto znaci da je proslo vise od mesec dana.A ja sam od tad obelezila artikle da su prodati.Mogla sam prodati sto puta.Prvo si rekla da nemas za postarinu,reko okej,nije mi hitno,nakon toga ti opet pisem a ti se logujes,i ne odgovaras mi,i celo ovo vreme nisi nasla za shodno da mi kazes da si otputovala DO KRAJA JULA.Kakav je to nacin! Menjacemo,se znas kad,nikad.Artikle sam vratila u prodaju a ti se pravdaj kako zelis. pozdrav i dovidjenja. Dacapp , 2014 07 18, 12:45 Slusaj devojko, nisi ti najbitnija na svetu, ako nisam mogla imam razlog zasto nisam mogla, i ni malo me ne zanima da se raspravljam sa tobom. Sta mislis da ces postici time sto me sad napusavas? Briga sta mislis i sto si vratila artikle u prodaju i onako nisu bili nesto.
2015 03 10
Ma, sta da ocekujes od nekog sa kim u startu nemas normalnu komunikaciju, nebitno da li je razmena, kupovina ili prodaja, A ovo sto je napisala tebi kao odgovor, sad samo moze biti naraviucenije svakoj od nas da totalno iskulira saradnju sa njom, jer je ocigledno od onih koje bi: *iskulirale paket, pa bi ti se vratio sa duplom postarinom *zavlacila danima za uplatu, a mozda onda i odustala jer joj artikli "nisu nesto" da bi ih kupila *i ako bi uplatila, savrsenom predmetu bi nasla manu i prafila frku bez veze To samo kao kupac, a zamisli je kao prodavca sta bi onda dobila od nje... Cak i krpa za kupatilo bi bila premija... [:smejuljitise]
2015 03 10
U pravu si,nazalost... uverena sam da bi i meni uvalila troskove obe postarine kao i Mimi.Verovatno je bolje sto nisam saradjivala sa njom :-D
2015 03 10
1 2