Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Provera dioptrije - saveti

Izrevoltirana ponasanjem oftalmologa u mom domu zdravlja, koji mogu da me prime tek za dva meseca, jer nemam nikakvu infekciju i slicno, a potrebna mi je provera dioptrije, resila sam da to uradim u opticarskoj radnji, ali kojoj? :) moze li neka preporuka za Beograd? :) I konkretno negde gde imaju bas profesionalca/lekara a ne negde gde mogu da mi pogrese sa dijagnozom, jer mi je jos pre par godina doktorka napomenula da mozda imam ostecen ocni zivac i povisen ocni pritisak, pa da mi je mozda potrebno i sirenje zenica. Ukoliko postoji neka članica koja moze da pomogne, neka pise u temi :)
2015 03 07
Moja jaca polovina je jedan od boljih opticara u regionu, medjutim ne bavi se vise tom profesijom, nazalost. Ja mogu da ti preporucim dioptu u Uscu, kod njih je moja sestra isla, oni imaju svog oftamologa, koji naplati pregled za utvrdjivanje dioptrije i slicno, ukoliko stranka ne kupi okvir kod njih. Ukoliko kupi, pregled je besplatan...ali zakazaju se, tako je bilo pre neku godinu, sumnjam da su menjali nesto.
2015 03 07
Baš mi znače ove preporuke...isti problem...
2015 03 07
hvala devojke :) u domu zdravlja, konkretno na Banovom brdu rade cak 4 doktorke, 3 u jednoj smeni, jedna u drugoj smeni, i nema sanse da stignete na red pre aprila/maja, i tada se ceka po 4-5 sati cak iako imate zakazano [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2015 03 07