Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Koje proizvode preporucujete iz Lillija , Dm-a itd ? :)

[:stidljiv]
2015 03 13
Alverde,gel za pranje lica sa algama-DM
2015 03 13
Osnovne stvari kupujem na pijaci i na kvantasu,jer mi je jeftinije,a sminku kupujem i u DM i u Lilly-ju,kako mi se utrefi...
2015 03 13
ljudi kad mi udju u kupatilo, imaju osecaj da su u DMu, a ne u necijem stanu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ja u Lilly ni ne ulazim, ne volim kad mi zene dahcu za vratom. Jedino sto ne mogu naci u DMu, je Sephora i neke druge gluposti, ali bar 80% kozmetike mi je iz Dma. I obozavam baleu, uzimala sam je mnogo pre nego ste se uopste i pojavila kod nas.♥
2015 03 13
Ja koristim Jessa tampone, odlicni su, kupim normal i super i traju mi brrrrrrrdo, fantasticno upijaju, nikad mi se nije desilo da mi prodje bar malo, dok mi se sa onim silk OB to desilo par puta, a drzim ih normalno vreme.
2015 03 14
Jeste, DM. Imaju ona big pakovanja sa oko 54komada, tj kolicina zavisi da li su normal, super il isuepr plus, normal cini mi se ima 64 komada cak. Ja uzimam te od 16komada, imas i one od 8 a te big uzmem kad ih nahvatam na snizenju, budu i po 100din jeftinij, tipa 350din to ogromno pakovanje [:osmeh] bukvalno mi se desilo da uzmem ta dva velika pakovanja, normal i super, i onda kominujem, i u jednom momentu sam ostala bez tampona, jurila po torbama ako je ostao neki, ono naviknes se da ih imas uvek [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 14
Preferiram dm. Ne samo zbog Balea linija proizvoda. Prostran je, dobro snabdeven, uvek sa samo 150-200 dinara u džepu možeš pronaći divan novi gel za tuširanje, piling, losion za telo... Izbegavam Lilly drogerije zato što su skučene i atmosfere koja tamo vlada zbog prodavačica sa stavom - Kupi ili pucam. Tamo jedino odlazim kada su akcije na proizvode za negu u onim drogerijama koje imaju i apoteke. A sada da se vratimo na temu. :) Essence baza za senku za oči, koja je nešto manje od 350 din., je ODLIČNA. U pitanju je I love stage. Ni senke, ni ajlajner neće mrdnuti ceo dan. Meni bolja od one (duplo skuplje) ARTDECO u teglici. [slika:8382f4f5-8dc2-452b-abe4-b481dbf69f96] [slika:9fdf717b-6b29-491b-9ff8-4f7cd0c9fadc]
2015 03 17
Moram da pomenem još jednu stvar... Balea ima te limited edition proizvode koje zaista uvek vredi probati. Ima taj jedan losion, najlepši koji sam ikada imala, nosila sam ga svuda sa sobom u torbi jer je dovoljno da ga namažem malo na ruke i toliko je lepo mirisao da mi je popravljao raspoloženje instant. Kada je bio pri kraju, isekla sam pakovanje i omazala ga, eto koliko je bio dobar. Nema ga više, ali uvek mu se nadam da će biti... Možda... Nekad... Slava mu! [slika:68564872-8c90-4dd1-a25b-91c68979ec2f]
2015 03 17
sad sam prvi put promenila omeksivac, posle ne znam ni ja koliko vremena, pre sam bila na Lenoru, sad koristim njihov oriental touch omeksivac, zlackasta bocica, imali smo prvo pranje i zadovoljna sam. Mislim, sa Lenora od 450din na tako nesto, a da nemam losiji niti kraci miris omeksivaca... Bas zadovoljna. I da, cesto upecam oooooodlicno snizenje za one kapsule koje se koriste kao prasak, sad sam uzela zadnji put Persil duo caps expert color, skoro 300din su bile snizene cak. I volim Denkmint stvari za pranje sudja, mada, ja perem sve sa rukavicama na rukama, ali svakako, lepo mirisu [:osmeh]
2015 03 17
DzoDzo, tek sada vidim ovo. :) O, moj Bože, kakav prizor!
2015 03 26
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26