Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li neko zna kako se skidaju fleke od dezodoransa sa crne odece?

tj, da li se uopste skidaju? [:osmeh]
2015 03 15
Ostale su mi na jednoj divnoj bluzici flekice, oprala sam sve lepo i istrljala ali evo sad izgleda kao da se ispod izbelela majica... [:plakati]
2015 03 15
Pa koliko si trljala leba ti HK...ti si joj i boju skinula [:smejuljitise] Jel fleka ostala?
2015 03 15
Jesi probala sapunom za ves? Da natrljas pa ostavis malo da odstoji? Mada, nisam bas optimisticna po pitanju tih fleka, meni su se sa neke odece skinule ali sa neke ne, valjda od materijala zavisi...
2015 03 15
Pa ja trljala, tljala [:smejuljitise] [:smejuljitise] i jos stavila feri i mislim da joj nema spasa [:plakati] [:plakati] U pitanju je pamucna Benetton bodi majica...
2015 03 15
Probaj sa vlaznom maramicom meni uvek skine ;)
2015 03 15
Ja sam odavno imala Benetton crnu bodi majicu sa dugim rukavima i nadam se da tvoja nije od istog materijala kao moja. Iskreno, imam kvalitetnije krpe. :D Ne samo da je izbledela ispod pazuha od dezodoransa nego se istanjila od trljanja kad sam pokusala da skinem. Sad koristim Garnier-ove dezodoranse i nemam takvih problema. Ako mislis da je to izbeljeno ustvari trag dezodoransa koji se razmazao probaj da operes Ariel-om ili nekim jacim praskom, ali celu majicu i po mogućstvu u mašini. Pre toga je lepo isperi vodom, da uklonis sve sto si prethodno stavila :) Meni je Ariel skinuo boju koja je presla da druge stvari pri pranju (fleka kad su se dotakle dve mokre stvari) tako da je stvarno mocan.
2015 03 15
Ova majica je odlicnog kvaliteta, nego sam ja isprobavala neki dezodorans i ostale mi te fleke [:plakati] Perem crni ves iskljucivo u pervol-u, a samo beli, ves i peskire u Ariel, jer me strah da ce mi izbledeti stvari... Probacu da stavim Vanish i da vidim dal ce uciniti cuso [:osmeh] hvala svim devojkama na savetima [:osmeh]
2015 03 16
mozda da uzmes neku boju za tkaninu pa da je provuces kroz lavorce :) mislim da imas u kesicama boju za tkaninu (kao za jaja za Uskrs) ali samo ako je pamucna majica, taman da osvezis boju a ovo se mozda i oboji
2015 03 16
HK genije [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Treba da se udaš ludo jedna, šta ćeš tada da radiš [:jezik]
2015 03 16
@dindolo veliko mi je to cimanje, bacicu je ako se ne skine jer nemam zivaca da se bakcem s njom joj i da je bojim, ali hvala na savetu cula sam da je to dobra stvar [:osmeh] @emushka [:lepota] hehe, naucicu muza da skida fleke a ja cu da uzivam [:jezik] [:smejuljitise]
2015 03 16
Ako je majica pamucna probaj da nadjes sapun od svinjske masti.. Znam da zvuci odvratno, ali je to najbolja stvar za sve vrste fleka koju sam probala.. Meni je skinuo fleke od dezodoransa sa crne majice, ali ne znam kako deluje na sintetickim materijalima jer nisam probala.. Zeznula sam se jednom, isprobavala neki mineralni dezodorans posto mi je koza osetljiva i podlozna alergijama, ostavio je bele tragove na crnoj a zute na beloj majici.. I jedno i drugo se skinulo ovim sapunom..
2015 03 16
Gde ima taj sapun da je kupi? [:osmeh] sad sa je oprala u venishu, al probacu i taj sapun pre nego je bacim... pamuk je u pitanju [:osmeh]
2015 03 16
Mislim da ima po pijacama, prodaju babe koje ga prave.. Nama ga je komsija doneo i to mnogo dugo traje, a skida bukvalno sve..
2015 03 16
Kupi novu majicu, neka se taj dasa malo isprsi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Tako ja kod mog muža [:jezik] Nema skidanja fleka [:jezik]
2015 03 16