Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

JELENA MIHIC

Da li neko zna sta je sa devojkom Jelena Mihic i da li neko ima njen broj telefona ?? blokirana je ovde a,devojka je super dva puta sam saradjivala sa njom i prezadovoljna sam i saradnjom i devojkom i robom koju sam dobila ... ako neko ima njen broj telefona molim vas da mi date da bih porucila nesto od nje ,hvala
2015 03 20
preprodavac sa fotkama sa neta
2015 03 20
pa kakve veze ima ??
2015 03 20
ovo nije sajt namenjen takvoj prodaji
2015 03 20
Ahahahahaha, ja ne verujem [:smejuljitise]
2015 03 20
Tina, aj me podseti, jel Jelena bila preprodavac, ili je bila neki prevarant?
2015 03 20
Malo preprodaje, malo kraducka, i takooo .. [:smejuljitise]
2015 03 20
aham, rekoh da se nisam ogresila mozda, eto nisam. Jasa, kad ste vec saradjivale, kako nemas njen broj onda vise?
2015 03 20
nemam broj,obrisala sam. Devojka je divna. Kraducka sutra malo! Devojka jeste preprodavac ali kakve veze ima? Ja sam dobila robu kakvu sam i ovde videla,po istoj ceni! I farmerke i patike su vise nego odlicne. I nemoj tina da pljujes devojku sa kojom nisi saradjivala. Od koga je ona narucivala stvari mene to ne zanima ,ja sam dobila robu i vise nego odlicnu,nadam se samo da ce devojka napraviti novi profil
2015 03 20
hahahaaha nemas broj, obrisala si... Ok. Divna je skroz. Sad takvima prodaja cveta, jer je Depo izgoreo. E pa, nek nadje drugi sajt za takve ponude.
2015 03 20
nemoj da se raspravljas sa mnom devojko. Pitala sam za njen br.ne za dalje komentare o toj korisnici. Ja sam sa njom prezadovoljna
2015 03 20
smanji ton. i nemoj mi taj ulicni stil, nema ovde niko broj od takvih! Blokirana i bice svaki novi nalog koji napravi blokiran jer to sto je radila, NIJE po pravilu sajta. pogotovo TI sam pet negativnih ocena treba da se poklopis i cutis
2015 03 20
A sada sa novim profilom Jelenica Mihic [:smejatise]
2015 03 20
pticatrkacica, upravo to [:osmeh]
2015 03 21
prosledjena uveliko, a opis naloga joj je fantastican♥
2015 03 21
1 2 3