Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

JELENA MIHIC

e, ja se sa prevarantima toliko vise ne petljam, ono, tema i tako to, ali minuse ne dajem, jer me bas briga, te sto budu prevarene, tek uspeju da nadju forum nakon prevare, e pa, nek traze pre nego sto lopovu daju pare. Za to i sluzi crna lista, da je clanice prate i citaju [:osmeh]
2015 03 21
Ovde je kao na vasaru
2015 03 21
a zato Jasa toliko talasa hahaaahhahahahah PraklicOOOO, ne se raspravljas s' nju, će te utepa [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 22
Hahahaha, Dzo, uvek mi pojedes ono "i" iza slova k. [:kezitise] Njemoj bit takva. [:kezitise] Inace, JelenaMihic biva blokirana, onda se posle 2 dana javi jasa22 na forumu sa pitanjem zasto je JelenaMihic blokirana, imala je super stvari, bla, bla. Prodaje neke iste stvari kao i JelenaMihic, iste slike, iste pozadine, isto sve. Takodje ima dosta negativnih kao i JM i naravno, razmenjene utiske. Kako da ne razmene utiske ili ih ne razmeni medjusobno sa samom sobom. [:kezitise]
2015 03 22
Jbt, ja sad vidim da si ti Pra-KI-li-ca hahahahahahahahahhahaha! Pa sto ne rece ranije, ja ti to i nisam ni videla, sad da nisi rkela, ne bih ni provalila [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 22
Pustila sam da vidim dokle ces, hahahahahaha [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 22
jos se ja mislim, sta li znaci praklica... sad tek ne znam zasto Prakilica [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 22
Hahaha, slusaj sad. Prvo sam pokusala Kristina, pa Kristi, pa Kristinica, pa sam kombinovala neke brojeve, pa jos neka imena, nije htelo da mi prihvati. Onda sam presla na Praslin (onaj mali iz Vini Pua :D), pa Praki, to kao tepam sebi od Praslin, pa sam popizdela i napisala Prakilica. I prihvatilo je, hvala Bogu, zamalo da odustanem. Mislila sam da me zeza, kao na Ana forumu. Tamo nikako ne mogu da napravim nalog. [:kezitise] I tako sam se upisala bukvalno na svim nalozima, jer niko do sada nigde nije iskoristio taj nik. I eto. Znaci, Prakilica od imena one male roze svinjice iz Vini Pua. Da, volim i dalje da gledam Sundjer Boba i Vini Pua [:kezitise] [:plakati] [:kezitise]
2015 03 23
ja sam upravo te farke sa tregerima kupila od korisnice jelene mihic ali su mi na zalost bile velike pa sam ih prodala.. Tako da mozete da lupate ovde..mastate i slicno tome i lupate gluposti
2015 03 23
hahahaaahahaha. Da.
2015 03 23
Pa, zasto onda nisi stavila svoju sliku farmerki, a ne njenu koja je sa neta?
2015 03 24
I vec si stigla i da ostavis svoj utisak na njenom novom nalogu. Hehe, pametno. [:osmeh]
2015 03 24
pa sto da slika svoje, kad Mihiceva ima bolju fotku hahahahahahahah Boooooooooooože Prakilice.......... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 24
koje ste vi seljanke kada se bavite tudjim zivotom i napadate ovde devojke bez razloga.strasno.
2015 03 26
Seljanka? Je l' to bese zenska osoba koja zivi i radi na selu i koja se, inace, bavi poljoprivredom?
2015 03 26