Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kad se salim,ja se salim.Sad sam ozbiljna

Ko je pratio forum dobro zna sta se desavalo poslednjih nekoliko dana.Ukratko za one neupucene:pojavila se poruka u kojoj adminka preti jednoj clanici.Poruka je lazna i to se dokazalo.Devojka koja je sve zapocela ulazila je sve dublje u laz i na kraju smo i mi ucesnice pravog razotrkrivanja okrenule sve na salu. U cilju razbijanja senzacije napravila sam dosta montaza ovih dana.Sledeci put kad se desi ovako nesto,svako od vas ko je ishitreno verovao stace i zamislice se. Zivimo u vremenu kada se zbog pisanja na drustvenim mrezama ide u Palatu Pravde.Niko nema prava da drugoj osobi pravi onakve zvrcke kao sto je bio pokusaj sa administratorkom.To su ozbiljne teme.Za takve situacije postoje osnove za tuzbu. Devojke naivne ili ne,zrtveni jaganjci ili pak vukovi u jagnjecim kozama NE BAVITE SE TIME. Ukoliko vec posedujete neko osnovno znanje montaze iskoristite to pozitvno,nasmejte nekog. Podlost,zloba i pokusaji da se neko diskredituje ili unisti nikom nisu donele dobro.To se vraca kao bumerang.
2015 03 25
MilicaKikinda treba da bude IZBACENA sa sajta, sa sve blokadom IP adrese, usput, ima DUPLE utiske znaci da je i potencijalni prevarant, da pumpa utiske da bi delovala ozbiljnije, iako to ocigledno nije
2015 03 25
Nakon ove reklame ne verujem da ce naci nekog za saradnju [:kezitise]
2015 03 25
napravila je vec novi nalog [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 25
Ajd da napisem jos koju pametnu ovde da ne bude da su clanice za dzabe oznacile pracenje teme a ono nista vise u njoj [:kezitise]
2015 03 26
pa mi od svake teme napravimo sprdnju, kako mislis da neko normalan ucestvuje u tim temama onda? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26
Ja sam se nav(u)(i)kla na montaže [:smejuljitise] bile su urnebesne [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 26
nismo ocekivale da se TI neces javiti, i ti sa ove nase strane, F odeljenje [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26
Ostaje nam onaj filmski FEST [:smejatise] , ovaj fest se valjda neće ponoviti [:jezik]
2015 03 26
Mislim da vise nikada niko normalan nece ucestovati u temi koju otvorim [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 26
Zaboravila si da kazes da smo seljanke [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 26
milena81 samo sam malo u guzvi sa vremenom inace uvek cu rado ucestvovati u tvojim temama [:osmeh]
2015 03 26
Lidija, znam da hoces.Admin (ti) se redovno javlja u moje teme [:poljubac] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26
i to tako, bez razloga. UZAS!!!!!!!!! [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 26
Lidija, naravno, pa ti si admin, kako da ne ucestvujes [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] smajlikojisevaljaodsmeha
2015 03 26
1 2