Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

KAKO DA STUPIM U KONTAKT SA ADMINISTRATOROM? POMOC

ja iskreno, clanicu prodavca mogu da razumem, verovatno je mucenica otisla, pritom-od Surcina od Delte nema ni direkt bus, znaci cimala se sa dva prevoza, cekala je, opt-ja nemam te takve simptome kad dobijem, ali znam devojke koje imaju i znam da su ili uzasne po ponasanju tad ili da imaju brutalne bolove, i onda je kupac ispali da bi se opet vracala kuci sa dva prevoza... Donekle razumem reci, pogotovo kad kupac bez blama i pardona ostavi povratnu negativnu, iako ju je prodavac devojka cekala po onom budjavom vremenu. Ja bre kolima da sam dosla, pa bih joj pakao od zivota napravila narednih 15dana zbog ispale, a ne smrdljivim busevima.
2015 03 28
Moji menstrualni bolovi su nivoa isterivanja đavola, tako da bes članice potpuno razumem jer je tempirana bomba sa kratkim fitiljem savršen simbol za PMS mnogih, posebno onih koje u sebi imaju eruptivni vulkan tim danima. Njoj svaka čast što je zagrizla da u tako lošem stanju izađe u susret nekom ko to nije umeo da ceni, moje mišljenje je da nepristojnost može samo da pogorša stvari i da ružne reči upućene drugima nekada ostave gorči ukus nama samima. Svaki stav može da se izrazi bez toga, jednako jasno i glasno, ali dobro, nas je ovde mnogo i većina smo izgrađeni karakteri, svako će uvek postupiti prema urođenom nahođenju. Možda je bolje ne mešati se, šta znam, nekada pokušajem da dobronamernim savetom doprineseš da sajt koji ti se dopada bude manje konfliktno mesto zapravo samo poseješ nove polemike i shvatiš da tumaraš bezizlaznim lavirintom.
2015 03 28
pa bas to-to sto je ona imala tada, i izasla u tom stanju, pa brate mili, to je i hrabrost i ludost za neke [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] kupca to ne treba da zanima, ali svakako da je to njeno stanje doprinelo da bude izrazenija reakcija zbog ispaljivanja.
2015 03 28
Ako je raspaliti verbalni rafal alternativa uzimanju Panadola, nek' ide život, tj. negativna. [:smejatise]
2015 03 28
qq, nisi ti cula moju kumu kad dobije, auuuuuuu pa to je zena krokodil 4,5dana............. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Sreca pa smo tad samo na viberu, nema fizickog kontakta [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 28
Dakle, žena u PMS-u pokazuje potencijalne oblike reinkarnacije...
2015 03 29
jos kao crnjak, do skoro smo dobijale istovremeno, onda sam ja spojila dvek utije pilula, to su tek bile muke preko vibera, ja koja imam i nju ne kapiram sto drami sto ona ima, a ona ne kapira kako ja ne kapiram i kako ja drugacije tih dana funkcionisem... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ja kad imam, na mene neko moze da izurla do besvesti, ja samo istrepcem, okrenem se i odem, agresivnija sam kad ne krvarim, valjda po onoj-kad sma zadnji ciklus prezivela, sad cu da se izivljavam [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 29
Stvarno mi je kretenski kada procitam da neko ko je skoro bio u identicnoj situaciji kao clanica koja je pokrenula temu , sada dodje ovde i govori kako je to za NEGATIVNU i da je ispala pri licnom preuzimanju ravna vracanju paketa, a ona sama nije imala muda da da negativnu kada je ona bila ispaljena pri licnom preuzimanju. kako bese, dzodzdo, rekla si da joj nisi nista ni rekla za to, cak ni poruku da joj nisi poslala... ne glumi azdaju, kao vijala bi nekoga 15 dana za ispalu, da.. :DD a ovamo cutis i ne dajes cak ni neutralne kad je tebe skoro jedna tako ispalila... smesno
2015 03 29
Devojko glupa, postoi bitna razlika ako ja SEDIM u kaficu 5sati sa drustvom i ako TADA treba neko da dodje i preuzme paket, u odnosu na to kad se neko ciljano iscima zbog prodaje, kao ova clanica. Ne znam da li si glupa ili zaista nemas kapacitet da shvatis da je meni u toj situaciji prioritet bila moja ekipa iz kafica, a sto doticna nije dosla po naruceno, sto mi je stajalo u kolima odmah ispred lokala, pa ja nisam zbog nje disla tu, nego zbog drustva u lokalu, vozam uvek jos par svojih garderobnih stvari sa sobom, tako da mi jedna kesa u gepeku ne pravi problem, da li cu je vratiti u Zemun iz centra. Nemoj da se pravis pametna, kad to uopste nisi, cak si daleko od toga. Najgori crnjak je sto si ocigledno toliko opterecena mojim likom i delom, mojim prodajama ovde, da si ti to zapamtila, a vidis, ja se toga nisam ni setila, dok ti uhoda nisi dosla. Ako ti nije bilo nesto jasno oko mog licnog preuzimanja, radim ga samo kad mi je u blizini kuce, pritom me uvek kupac ceka jos 5min nakon sto se javi da je tu, jer mi toliko treba dok dignem guzicu, upalim kola i dodjem do tog mesta gde radim primopredaju. A hvala Bogu, nisam ciicja za 200din, pa im je cak i lakse da se salje o mom trosku, naravno, uvek za sve pakete gratis postarina ako su iznosi iznad 999din. Eto malo i reklame [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 29
Prvo, glupa ti mama. Jer nije tesko vaspitati dete, a njoj je to ocigledno bila nemoguca misija. Uvrede su ovde strogo zabranjene a ti vec imas opomenu od adminke da ce te vratiti na blok ako se ne budes fino vladala. Drugo, jeste ista stvar, jer akcenat nije na tome zasto si ti bila u gradu u momentu nalazenja sa clanicom, vec na tome da si ispaljena prilikom licnog preuzimanja. I doklegod postoje clanice kao ti koje se zentaju povratne negativne bice ovde sve vise i prevaranata i ovih ispaljivaca, jer imaju slobodu da opet to urade. Kapiras ti to dobro, ali 100% + u utiscima mora biti na prvom mestu, zar ne?! A reklamiraj se gde stignes, sta ces drugo... :(
2015 03 29
Drage devojke hvala na savetima, komentarima, osudama. Jako sam bila ljuta i besna, jer uvek gledam da budem korektna i da ispistujem. Jako sam razumna i normalna samo da je javila. Verujte meni je tri puta bilo teze da dodjem nego njoj.Sad lezim pod temperaturom, jer su mi noge bile mokre kad sam se veatila. Ova pravila au jako glupa, ako ovo nije za negativnu. Sta sam trebala da joj aplaudiram? Stvarno dzukački i podmuklo...
2015 03 29
Ivana, samo dokazujes koliko si bez mozdanih vijuga ovim sto pises, besmisleno je nekom ko mozga nema i ko ne shvata sta neke stvari vuku za posledice objasnjavati da net pisanija imaju takodje tezinu, znas, postoji rl i postoje posledice, ne zaboravi da imam i brata kog ovako nesto sta lupetas moze da pogodi... Medjutim, gre'ota da ti pretim, ti si samo nakaza sa blocka, koja mora da koristi multi nalog jer nisi cak zbog tih multija koje pravis ni zasluzila da budes unblock. Jbg, kod vas je glupost nasledna pa nasledna, sto se vidi po tebi, eto kod nas ispao onda i medicinski fenomen nakazo koja pominjes tudje roditelje, vide svi kako si jadna kad tako pises i da te je pogdila istina da si GLUPA, jer kako god okrenes, ja sam prepametnica. [:jezik] Drugo, to sto si ti retardirana, i sto ne razumes da su moja licna preuzimanja moja licna stvar jer ih radim usput i ako kazem nekom kupcu da mi dodje na posao koji npr u Zemunu ili ako kazem da sedim u tom i tom kaficu i da moze tu da dodje, ja tu nisam prioritetno zbog preuzimanja, nego zbog drugih stvari i mene kupac ako se ne pojavi nije ispalio, nego prosto, ispao nevaspitan jer nije otkazao kupovinu. Drugo, ja rezervacije ne radim, evo ti jedna pre neki dan, kuka sto sam prodala cizme, rekoh-rekla si da ces uplatit u pon, nisi, nisi se javila, u utorak su otisle na drugu stranu, hvala dovidjenja. Tako da, ne brini, birini ti o tim kineskim bluzama sa aliexpressa, a ne o mojoj robi. A to sta je meni bitno, da li 100% pozitivna ili ne, pa jos jedan dokaz o tvojoj gluposti, jer ispala pri licnom, pa i da sam dobila minus, bio bi obrisan, kao sto ce i Catwoman biti cim ovo njeno dodje do urednice, tebi treba biti bitnije tvoje dete, da razmisljas kad si mu dala zadnji put danas da jede, da nek uka gladno pored zive majke, a ne kad sam ja sedela u kaficu sa svojim drustvom i cekala nekog onako tek usput.
2015 03 30
Do saradnje jeste doslo i to sa ispalom! ovo je zaista ravno poslatom paketu koji se vratio cak i gore. Razmislite malo,mucnite glavom sta bi svaka od vas ucinila da je na njenom mestu, zamislite da ste dobile i idete po kisi da prodate premet i stojite 45 minuta na kisi kao lude,zovete,cimate se i na kraju nista odete kuci pokisle ali bukvalno,pored ispale dobijes i prehladu i onda kao nije za nagativnu daaaaajte molim vas! pa nismo mi ovde sisali vesla dobro znamo da bi 90%njih koje tvrde da je greska bile mozda i gore. Svaka od nas bi odlepila za tako nesto saradnja je postojala ali je clanica nije ispostovala!
2015 03 31
ju, vidi, dindolo(multi nalog) je obrisan.... Roza, apsolutno se slazem sa tobom, sve i da je bilo idealno vreme, a da kupac nije dosao, to je ISPALA. Medjutim, ako si na poslu, i ako radis npr 8h-15h, i kazes kupcu da dodje u tom nekom periodu, to nije ispala kao ova sto se desila catwoman, koja je ciljano isla na nalazenje. Meni nije problem da vozim u kolima i deset kesa, ako idem usput nesto da odradim od toga.
2015 03 31
Dobro jutro usput drage moje [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 03 31