Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Trazim misljenje :)

Situacija je sledeca: Kupila sam patike na ovom sajtu, Nike, sa platformom. Nisu bile skupe, 2000, pa kontam da nisu original, sto meni nije bitno jer su mi se dopale. I da jesu, nisam ni pitala, racunam da nisu, obzirom na cenu takvih modela. U opisu je pisalo da su nove, da je broj 38 i da je gaziste 24, i na jeziku takodje pise da je gaziste 24cm. Sudeci po svemu tome, ja nisam imala dodatnih pitanja. Dobila sam i popust mali, devojka rece da su njoj patike velike. Patike su stigle, zaista jesu nove, zaista pise da je broj 38 i da je gaziste 24, ali gaziste nije 24 nego 25-25,5. Napisala sam to devojci, ona je rekla da joj je "bas zao" i da je "zaboravila da premeri ulozak". S moje strane gledista (a i sa bilo cije ko je platio bilo sta, zar ne?) smatram da je ona bila odgovorna za to, to je jedina mera na osnovu koje se patike kupuju. Nije bio onaj fazon -"E patike su ekstra, ali ne stoje mi." -"A pa bas mi je zao", Nego je to bila jedina "odgovornost", da kazem, prodavca u prodaji obuce, da obezbedi PRAVILAN podatak (kao sto vidjamo "Velicina je L, ali realno je S." Jer, logicno, da je pisalo da je 25, ne bih ih ni kupila nikad. Ona ih je probala, i ja sam ih probala, i ne treba mi nijedan metar sveta da vidim da to nije 24. Ja sam napisala ovo sve u poruci, i pitala sam da joj vratim patike, ona meni novac (obzirom da na profilu ne pise apsolutno nista o reklamacijama), odgovor nisam dobila, naravno. Sve to je bilo relativno skoro, mene zanima da li ja imam uopste pravo da trazim taj povracaj, tj. da li pravilno sagledavam situaciju? Hvala.
2015 04 05
Naravno,potpuno si u pravu....njena je duznost bila da te obavesti o svemu,pa i o tome da nisu broj koji pise,trazi novac nazad,slobodno [:isfrustriran]
2015 04 05
Imas pravo da trazis novac ali ga neces dobiti, ovde niko pare ne vraca :) Ipak nadam se da ces imati bar ti srece i da ce ti vratiti, ja sam jednom imala slicnu situaciju, sa cizmama, koje sam kupila, broj 38 a broj ustvari 40 ako ne i veci od povracaja para nije bilo nista na kraju sam ih poklonila maminoj koleginici jer jedino su njoj bile taman, a od te 2500 sam se oprostila
2015 04 05
O, pa to bi moglo da se okarakterise kao prevara ...znaci ,ona sebi, bez pardona, dozvoljava da ne premeri , a ti si u dilemi da li pravilno sagledavas situaciju ?!....nece moci tako, pritisni je da vratis patike, ona tebi novac, ako nece javno link profila, pa da vidimo kako ce da joj ide prodaja ......i to joj, obavezno, kazi da ces da uradis, ako pocne da vrda...
2015 04 05
[:tuzan] Ja sam tu poruku poslala pre pet dana, i nisam ni pretila, niti ista slicno (mozda sam zato i opusteno iskulirana). Ne znam kako da "pritisnem"? Jedino da posaljem link teme... Devojka mi deluje okej, ima sve pozitivne ocene, saradnja je bila ekspresna, patike jesu nove, ali gaziste smatram da je njena odgovornost, jer i ako je nenamerno pogresila, opet cenim da treba da prizna gresku i ispravi. :/
2015 04 05
Tj. ovim hocu da kazem da nema nikakvog vrdanja, nego samo praznina u mojim razgovorima. [:sokiran]
2015 04 05
definitivno njenana greska ja obavezno pisem velicinu ali ako ne odgovara velicini ja to i na glasim u opisu
2015 04 05
Ja sam skoro kupila kosulju od clanice koja ima 300 utisaka,pisalo je da je kosulja s,stigne meni kosulja,na njoj pise l???Pitam je o cemu se radi,kaze realno odgovara s.Nije realno,kosulja je zaista l.Nisam dalje komentarisala,iako sam je platila 1500 din,poklonila sam je,ali je nisam ocenila,niti mi je ponudila resenje problema...
2015 04 05
Linkuj te patike, možda se nekome i svide [:osmeh]
2015 04 05
Obrisan je predmet odmah... :/ Ovde sam konkretno ja ponudila resenje problema, ali ostadoh bez odgovora, to me i buni. Kontam da mi jedino i preostaje da ih preprodam, ali sve cekam da se ovde nesto desi. Nisam pametna, prvi put mi se ovako desava. p.s.Crne patike, beli nike znak, skrivena platforma, zainteresovani javite se. :p
2015 04 05
ako na jeziku zaista pise 24cm, onda bi trebalo da jeste 24cm. Medjutim, ja imam situacije sa nekim svojim patikama da na jeziku patike proizvodjac napise jedno, a zapravo je drugo. Ali kad je tako, ja naglasim, kao sto naglasim i za majicu npr, pise l na etiketi, ali nije L po merama, nego npr S/M
2015 04 05
Majko moja, pa ja pre neko vece merim duzinu i ogrlice i VELICINU PERLI, jer zena hoce da ima realnu sliku onog sto kupuje , a cena 2 puta niza od tih patika i ne bi bio ni toliki problem ,ako mere nisu bas,bas....Nije mi jasno sta je u glavama takvih likova...... Dizemo hajke na novopridosle, ocigledne prevarante bez utisaka, a u isto vreme starosedeoci sa ,preko 100 i vise pozitivnih rade ovakve stvari, ..... sta su oni, zasticena vrsta, pa niko ne sme da javno kaze o kome se radi [:besan] [:besan]
2015 04 05
Oga ,nemo' se svadjamo, ja sam starosedelac, i merim i pisem kako jeste [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] doduse, ima nas bas malo. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 05
STAROSEDELAC DZO NE SPADA U GORE NAVEDENE STAROSEDEOCE ,JER JE DZO POSTENA DUSA,KOJA POSTENO PRODAJE SVOJE KRPICE I JOS VAM I PLACA POSTARINU!!!!!! e, sad mi dodjes za marketing [:smejuljitise] [:plakati] [:plakati] [:smejuljitise]
2015 04 05
Daj sliku ozbiljno, to je moj broj, možda mi i odgovaraju [:smejatise]
2015 04 05
1 2