Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice treba mi vasa pomoc,opet !!!

Obavila sam razmenu sa devojkom meni stiglo njeno,njoj moje,da bi devojka rekla rekla kako su patike pocepane i izlepljene. A znam u kakvom perfekton stanju sam ih predala u posti . Sta da radim >>> ???? [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:plakati] [:plakati] Ja kazem devojci da vrati patike i ja cu njoj njeno,nje nema da se javi .... !!!! [:plakati]
2013 05 16
ma još jedna od bezobraznih... ako tako pustiš ima svako da te ocenjuje kako hoće. najbolje je pre slanja slikati aparatom na kojem se podešava datum i vreme i onda imaš dokaz kod administratorke ako ti da neopravdanu negativnu ocenu
2013 05 16
sada mi devojka poslala poruku da joj nevracam njeno ,kaze u redu je. Ja joj kazem da nisam kreten ni djubre i da sam fer i da vrat svako svoje. Netreba mi negativna ocena ,i ja se trudim da zaradim. [:plakati] [:plakati] Jos mi je samo ovo falilo .
2013 05 16
nemoj da se nerviraš, možda ti neće dati negativnu već je samo neprijatna i htela je da te iscima.
2013 05 16
Cassiopeia,znam u kakvom stanju sam dala patike u posti. Kaze da su izlepljene,i pocepane a nisu nosene ni mesec dana ! [:plakati] Ja kazem devojci da vratimo svako svoje,ona kaze da je ok . Necu da dobijam negativu,znam da nisam kriva. [:plakati]
2013 05 16
pa kako u redu ako je dobila krš? [:isfrustriran] pa stvarno da se čovek čudi koliko neko može da bude bezobrazan
2013 05 16
ima svakavih ljudi....prethodni savet je dobar, ja tako praktikujem i ukoliko ikada dodje do nesuglasica sa kupcem i ne daj boze, lose ocene, imam dokaz da oborim njene tvrdnje.... [:osmeh]
2013 05 16
Gnrvesna,ja jos kazem ,sutra da joj posaljm njeno,ona kaze da je ok . [:plakati] Nisam kreten ,ni debil.I ja se trudim da zaradim isto kao i svi ostali.
2013 05 16
traži joj da ti pošalje slike oštećenja, da se uveriš i sama. pa ne bi valjda pocepala i izlepila patike samo da ti napakosti, onda bi i ona bila u minusu
2013 05 16
Ja joj posaljem poruku ako se predomisi nek mi javi.Ja sam za fer saradnju,nisam debil. Drage moje,dodje mi da zinem i da jaucem,a ne smem ,beba mi spava . [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2013 05 16
Jedna vrlo važna informacija koja rešava sve - onog trenutka kada pošalješ paket odgovornost snosi KUPAC, ne ti (odnosno prodavac(). Zato post expres toliko dere, jer su šatro sigurni pouzdani i tačni. Mada meni i i preporučene pošiljke stižu isto tako. Ne sekiraj se i prijavi slučaj admnki.
2013 05 16
Milijana ja popizdela.... [:plakati] Jbm ti zivot !!! Sada mi cura javila da se nece predomisliti. Ko koga zeza ?????????? [:plakati]
2013 05 16
vidi, to ti je stvar kao sa malom decom: kad vide da mogu ide po principu našao, pa zašao. znaš da ti je mirna savest. kad vide da se primiš, tek onda će da te jaše. ko želi da reši nesuglasicu ima načina itekako. ko hoće da traži dlaku u jajetu, takođe važi isto. ovo stvarno nije slučaj za jaukanje. [:osmeh] ja skroz dobronamerno, nisam poslovala ni sa jednom, kažem kako jeste
2013 05 16