Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Eserihija koli

Zamolila bih ako je neko imao iskustva sa eserihijom u vag i cer brisu i izlecio je da napise sta je pored terapije doktora koristio. Takodje ako imate neki prirodni recept bila bih zahvalna. Prethodni put sam lecila eserihiju i streptokokos naizmenicno 9 meseci. Sada mi se posle 3 meseca ponovo vratila eserihija i lecim je trenutno dva meseca.
2015 04 16
znam da ponaže čaj koji sse kupuje u apoteci josif pančić na dorćolu draga
2015 04 16
Ja koristim trenutno antibiotike, cysticlean americku brusnicu svako vece po jedno, oligovit da ojacam organizam, origano ulje kapi 3 xdnevno, vaginalete poliginax 6 kom. Uz to 1x nedeljno kuvam caj od belog vina i belog luka. Nisam iz BG pa cu probati po apotekama da potrazim caj J.P. Cula sam da su i vaginalete Ivancic i sinove dobre jer su na prirodnoj bazi. A to sa ishranom sam krenula, malo je nezgodno kada radite pa morate uvece da pripremite za sutra ali dobro istrajacu.
2015 04 16
Draga, ja sam se otarasila ešerihije za mesec dana. Koristila sam ciprocinal, pa onda cefaleksin od antibiotika. Jela sam šaku sušene brusnice dnevno i pila sam uvin čaj. Naravno, tuširanje svake večeri i ispiranje sodom bikarbonom. I to je bilo to :)
2015 04 27
Sladja Solubitrat kosta 7Eura stvarno nema smisla da prodajes za 1500 dinara Ja sad pijem drugu kutijicu Solubitrata. Inace sam ispila kapi divljeg origana 2 bocice nista. Brusnica Cisticlean je isto super probajte ko ima problema (mada meni nije pomogla al svi je hvale)
2015 07 16
Terapija je u redu, možeš i da probaš sa vaginaletama koje sadrže Lactobacile. I još dve jako važne stvari, ukoliko imaš partnera, neophodno je da i on uradi bris sa antibiogramom jer možda ti se zato stalno vraća. Druga bi bila brisanje posle male i velike nužde a to je isključivo i samo od napred ka pozadi.
2015 09 14
Samo da podelim sa vama 2 leka koja sam isprobala i koja su mi pomogla. Urovxom -Ivancic i sinovi i E kapi. Oba preskupa ali i delotvorna
2015 12 09
Ja sam imala eserihiju i ono sto ti toplo preporucujem pored lekova jeste da pijes sto vise tecnosti,vode,sokova,cajeva. Meni je to najvise pomoglo. Imala sam eserihiju jednom i nikad mi se vise nije vratila. Ali definitivno mi je pomoglo to sto pijem bas mnogo tecnosti u toku dana.
2016 01 08