Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Znate ono kad nekog mrzite..

..znate. Ja ne znam.Ne mrzim.Ko mi ne prija ignorisem ga.Mrznju koju osecam od drugih ,ne uzvracam im.Mozda je to zato jer nemam karakter,mozda nemam obraz,mozda nemam svoje ja zato jer ne stajem da gadjam kamenom svakog kera koji zalaje na mene. Gresila sam u proceni mnogih osoba.Gresili su mnogi u tome kada procenjuju mene.Gledala sam kroz tudje oci,letela na prvu loptu,osudjivala zbog predrasuda. Ipak,kad neko postane deo mog zivota,moj prijatelj onda vise nema neutralnosti.Skoro sam blokirana na fb jer 'surujem sa DzoDzo'.Ne surujem sa Dzo.Druzim se Dzo,radim sa Dzo,provodim vreme sa njom,sto bi neki rekli ne izbijam joj iz dupeta.Eto,zamislite.I bas mi je lepo tamo.Osecam se odlicno jer sam videla nesto sto ne mogu svi,prisla blize,osetila koliko je veliko srce te devojke. Jbg...zao mi zaista sto je i dupe od Dzo samo za odabrane.Eto sad znate,pljujte i mene.
2015 04 17
A juuuuuuuubav ♥ kao nas desktop na kompu ♥
2015 04 17
Da, da [:smejatise]
2015 04 17
mogu samo da mrzim ljude koji su nekome iz moje porodice ucinili nesto lose i nacinili nepravdu,a sto se tice mene to me i ne pogadja.to je apsolutno stvoja stvar sa kime ces da se ti druzis,bila to najbolja ili najgora osoba,ako tebi to odgovara,i ako si sigurna da je ta osoba iskren prijatelj,sto da ne.o mojoj vencanoj kumi su pricali sve i svasta,znate onaj fazon za dobrim konjem prasina se dize,ljubomora zbog dobrog izgleda i tako ta sranja.devojka niti je takva kao sto su prcali,niti je los covek.sasvim jedna normalna osoba.i uprkos svim tim pricama,i pokusajima da nas razdvoje, i poturanje nogu od strane nekih "cije ime nije vredno pomena" mi smo uspele da odrzimo drugarstvo i da postanemo kume.i sad tek ne mogu nista.buhahahaaaa [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 04 17
ispade u nekom momentu da je ja znam bolje od nekih koji je znaju citav svoj zivot.tako to ide...ne mozes budali posoliti..
2015 04 17
i psi laju kad nekog ne poznaju. Objasnjava sve [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 17
ne vredi,sta nece tudja ljubomora sve uciniti....ali dobro,bitno je ostati hladne glave i verovati samo sebi i svom FILINGU ZA OSECAJ KAKO RECE KARLEUSA JEDNOM DAVNO [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 17
Jaooo sto ti lepa tema Milena e ako si im rekla...nemaju one pojma ...a laju ! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 04 17
posto konacno uspeh da udjem na ovaj glupavi sajt prvo da posaljem poljubac mileni [:poljubac] i naravno ostalim clanicama koje su se oglasile na ovoj temi [:poljubac]
2015 04 17
Volim i ja Vas [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 04 17