Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Kakav bezobrazluk i prostatluk !

samo sto si zeznula coveka, nema pojma cije gace njuska [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2015 04 28
Moze i 1 dan... ne insistiram na 2... obicno je sto duze - to bolje jer miris bolje ostane :D eto... nadam se da sam razjasnio... ali zasto je potrebno da se ove teme stalno razvlace po forumima? Ogovaracka priroda zena ili nesto drugo? Imam ja od pre vec 2-3 ugovorene... ali bilo mi je dosadno pa hajde da vidim koja je jos raspolozena.. a i bolje je kad imam veci izbor na raspolaganju... I jos 1 stvar - ne vidim ni sto je bezobrazluk, a tek ne razumem zasto je prostakluk... pa bas sam lepo pitao... prostakluk bi bio kada bih rekao nesto tipa: mmm malena hajde umazi gacice za mene, uvuci ih u P... itd itd... mislim da postoji jasna razlika izmedju jednog i drugog, ili gresim? :)
2015 04 28
Ne gresis, samo, svako ima svoje misljenje, sta da ti kazemo, a ovo ti je dobra reklama, mozda ti se javi neko voljan da saradjuje. [:jezik] E, a sto "Bankar" ?
2015 04 28
Te koje se same jave su u 90% slucajeva bile neka prevara... srecom ja ih provalim pre nego sto uspeju da me prevare :) ali naravno, ako ima neka raspolozena neka slobodno pise privatnu poruku ... ne brinite, nikome ne odajem devojke koje su saradjivale sa mnom, niti one koje su to razmisljale da ucine. Bankar mi je tek onako slucajno palo na pamet.. zato sto ja placam a vi saljete :) pa kao - onaj koji placa - bankar... samo s obzirom na kolicinu kesa koju imam i koju mogu da izdvojim - licim na nekog bankrotiranog bankara iz Sudana npr. Ali dobro, bankar je i dalje bankar :D :)
2015 04 28
mislis da je Bankar bankar ?! [:smejuljitise]
2015 04 28
O Boze ima lii tee [:plakati] [:plakati] Ti si stvarno poremecen malo [:sokiran]
2015 04 28
ej, bar nije lopov i prevarant, nikog nije ostetio. [:osmeh]
2015 04 28
Zavisi kako gledas Tamara... ako je to za tebe poremecaj - onda za tebe jesam.. Ja ne smatram tako... Jer ako je to poremeceno, onda smo svi poremeceni - naravno svako na svoj nacin. Meni je bitno da nikoga ne ugrozavam, nikome nista nazao ne ucinim... obicno pomazem ljudima - i onima koji to zasluze pa i onima koji to ne zasluze... Ko god me upozna - zgotivi me... imam neke normalne, cak i malo staromodne poglede na svet... tako da stvarno mislim da nimalo nisam poremecen - naprotiv. Ali eto - moze se reci da je i to stvar ukusa. Zavisi sta je nekome normalno a sta poremeceno. Npr. meni je poremeceno jesti buba svabe - ali mnogim azijatima je to sasvim normalno ;)
2015 04 28
TamaraOstojic, dokazano na MK da je saradnja sa muskarcima jednostavnija i laksa, imala sam do sada tri uspesna kontakta i ostvarene saradnje, tako da bolje prihvati, po meni covek je otvoren, iskren i ne okolise kao neki drugi sto ispituju kakve nosis, kada, da li bi...[:osmeh]
2015 04 28
@Linnaa, bas tako! Citas mi misli [:osmeh]
2015 04 28
Bankar, dodjes Linnaa i meni za marketing [:smejuljitise] i Marijana Momi [:smejuljitise]
2015 04 28
:D ma Linnaa ocigledno da Tamari nije ni na kraj pameti da saradjuje sa mnom... :) I u redu je, mada iskreno zelim jako :) kao sto sam i napisao.. ali navikao sam na to.. recimo od 100 njih koje pitam, tek njih par razmislja o tome (recimo 6-7) da bi na kraju pristale tek 2 ili 3. Sto je opet u redu... Razumem i neciji strah i sumnju, razumem i sprdnju na moj racun :) bilo bi licemerno kada bih se ljutio zbog malo sale ili zbog toga sto me neko odbije... ja pitam nezgodno pitanje i zelim nezgodne stvari pa shodno tome i dobijam ovakav odziv... Jedino mi je glupo sto mora po forumu o ovome :D ali dobro - sta je - tu je ;) [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] ja vas sve :D Ok OlgaAN, slazem se :) samo ne znam kako ja vama da izadjem u susret... verujte mi da bih bio vrlo srecan da sam ja nekome u poziciji da ispunim neku zelju kao sto je npr. Tamara meni :) Ja znam koliko se meni to svidja i bas bih voleo da nekoga tako "usrecim" :)
2015 04 28
Po meni je ovo bezveze skroz , ali skroz .
2015 04 28
ajde ,akcija...skupljanje gaceronaaa
2015 04 28
eto, rekoh ja :) 100 ljudi - 100 cudi :)
2015 04 28
1 2 3 4 5 6 ... 8