Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Kakav bezobrazluk i prostatluk !

[:smejuljitise] TamaraO kao na str1.....bas [:pospan]
2015 04 28
U ovom virtualnom svetu strah imamo samo od prevaranata, tako da TO bez ikakvih predrasuda uradi ovo sto kaze bankar29- diskretno
2015 04 28
Strah od "drugacijeg" i nepoznatog
2015 04 28
Linnaa, mene, pravo da ti kazem, malo i zbunjuje sto si ovako na mojoj strani... da li bi mi ti mozda ispunila zelju? :D ako mislis da si zgodna ;) ?
2015 04 28
[:sokiran]
2015 04 28
Nisam ja nigde rekla da sam na tvojoj strani, samo sam iznela moje misljenje i ja znam da sam zgodna [:lepota]
2015 04 28
Ok, ne kazem da ne verujem.. videcemo :D a da li bi mi onda ispunila zelju? :) PS nisam ni mislio na mojoj strani, lose sam se izrazio... nego mislio sam kad je vec ubedjujes da uradi to... zar nije jednostavnije da onda ti i ja saradjujemo? :P
2015 04 28
Ima jedna jevrejska poslovica...u vezi ovoga [:smejuljitise]
2015 04 28
[:smejuljitise]
2015 04 28
Pricajte vi sta hocete, prva sam dala Tamari objasnjenje, jedino to za nosenje dva dana nije bas ok. U svakom slucaju, postenije je od ogromnog procenta prodavaca ovde, i smatram da ukoliko nekome ide procenat, ide meni. [:kezitise] Ostale ste se samo nakacile na temu...hmm! [:besan] Salim se ja malo za ovaj procenat..(kao) Sve najbolje bankar, samo radi svoje, nikome nisi nista ukrao koliko sam shvatila, a i realno nek se jave devojke koje su skoro prodale nesto za 1000 dinara, i to se muce, stavljaju oglase... Imas moju podrsku, samo dva dana...nije ok. Muskarci mozda nose dva dana donji ves, vecina zenskih ne. Pozdrav!
2015 04 28
.
2015 04 28
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] ...ja tu..ovaj, samo malo... bip, bip.... [:smejatise]
2015 04 28
.
2015 04 28
Polako s te gace! [:smejuljitise] [:jezik] Procenat, nego sta! [:jezik] Nema reklamiranja za dz, molim lepo! [:smejuljitise]
2015 04 29
Ok, hajdemo ovako...obzirom da se devojke uglavnom uvrede kada se radi o ovoj ponudi od strane muskarca, mozemo mi da im nudimo otkup, valjda je tako lakse, kao u zenskoj svlacionici, opusteno. E, onda cemo da trazimo procenat.. (moja ideja, procenat veci...) [:osmeh]
2015 04 29
1 2 3 4 5 6 7 ... 8