Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Kakav bezobrazluk i prostatluk !

.
2015 04 30
Samo sam dovrsila narodnu umotvorinu.... Ti si joj dala dublje znacenje, odlicno! evo jednog divnog teksta, posvecen posebnim ljudima koji vole Partizan, i koji su drugaciji, ali par recenica moze da se prepravi lako...sustina je bitna! Sledi...
2015 05 01
GTR 8 (Volim Partizan kao oči svoje (Grobari ne nose naočare) Zbog himne Partizana, u kojoj se napominje da Partizanovac treba da voli taj klub kao svoje oči, valjda jer su ogledalo duše ili tako nešto, nisam dublje ulazio, a inače sam bukvalista, rešio sam da odem kod očnog lekara da proverim svoj vid, to jest da proverim koliko volim Partizan. Zakazao sam, obavio pregled i odmah su usledili i rezultati. Naime, doktor mi je rekao da mu je moj očni vid sasvim nezanimljiv zato što je normalan. Ja sam to naravno razumeo da je on kao u svakoga drugog, ali lekar je odbacio ovo tumačenje kao paradoksalno, i požurio da mi objasni da sam ja optički izuzetno i veoma srećno stvorenje, budući da normalan vid daje mogućnost tačnog sagledavanja stvari, i ima ga tek desetak posto stanovništva, dok je u onih ostalih devedeset posto vid nenormalan, oni gledaju ali ne vide. To jest vide, ali percepcija vida im je kao u bubašvabe, od kluba iz železnika vide neki sasvim drugi klub, od radikalskog preletača vide reformatora a od ćoravog udbaša vide ni manje ni više, nego- legendu. Odmah sam uočio istinitost Partizanove himne. Neke stvari zaista treba gledati bukvalno. Naše duhovno, kao i naše telesno oko vidi stvari drugačije nego oni drugi, tj vidi ih bolje. Ovo otkriće znatno je uticalo na mene. U prvi mah pomislio sam da bih mogao živeti od prodavanja svojih radova, dakle da perom zarađujem svoj nasušni hleb.
2015 05 01
Da sam bio neki srebroljubac cigansko-panterskog tipa, stvar bi bila veoma laka. Stavio bih naočare za nenormalnih devedeset posto nacije i i podesio svoj vid prema željama onih devedeset posto polustvorenja sa kojim delimo istu zemlju, grad i vazduh. Ali bio sam tako čudesno zadovoljan svojom nadmoćnošću, tako polaskan svojom nenormalnom normalnošću da mi sredstva licemerja nisu padala na um. Bolje je živeti i videti ispravno za sto pedeset dinara nedeljno nego gledati razroko i biti slepac za milion. Nastavite da gledate duboko i da volite Partizan kao oči svoje. I vodite računa o svojim očima, one su ogledalo duše. [:jezik] [:jezik] [:jezik]
2015 05 01
Ne bih znala, ne pratim taj sajt...ovo je grupa na fb, veoma dobri tekstovi. Kad sam kod fb, imam problem da se ulogujem na drugi nalog preko fb direktno.. Da li neko ima informaciju zbog cega je od pre par sati greska prijavljivanje preko fb? Iskljucivo je dostupno samo direkttno registrovanim korisnicima. Problem..?!
2015 05 01
.
2015 05 01
Bas je haj... [:smejuljitise]
2015 05 01
REKO SAM LAKŠE S HELIJUMOM! nisam ja iz te price ....helijum je za neozbiljne [:smejatise]
2015 05 01
Ne smej se tolko upustices u gace [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejuljitise]
2015 05 01
i posto sam haj, devojke gud baj.....odoh da spavam... Laku noc,moja Linnaa [:poljubac]
2015 05 01
[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] pa, zar takvi gaceroni nisu na ceni?! [:sokiran] ...opet ne kapiram....ej zivote, lutalico [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 05 01
ajd haj baj do sutra tj danas [:osmeh] [:poljubac] PRAZNIK RADA PRVI MAJ OSVANUO RADOSTAN... pevajmo [:smejuljitise]
2015 05 01
Koja se, ono, peva danas [:sokiran] ?
2015 05 01
[:pospan] [:poljubac]
2015 05 01
Ona radiiiii u rudniku i zivot joj nije lak! Zato neeeeeeeeeee voli muzikuuuu, ona voli ritam jak! Laku noccc...
2015 05 01
1 2 ... 5 6 7 8