Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez za licno preuzimanje za ovu dotičnu

Nije se pojavila, sat vremena sam je čekala ni na poruke nije odgovorila
pre 1 sati
Novi sad
upload
pre 1 sati
Ostavite joj negativnu slobodno
pre 24 minuta
I ova isto
upload
pre 22 minuta
Ali to je otvoren profil namenski da me navuče da dođem, pretpostavljam da je ekipica devojaka u pitanju i da su povezane.
pre 20 minuta
Hvala na upozorenju! Sad mi je jasno zašto neke članice ne praktikuju lično preuzimanje... Zbog takvih...
pre 20 minuta
Strašno i jadno
pre 19 minuta
> suzana87: > Ali to je otvoren profil namenski da me navuče da dođem, pretpostavljam da je ekipica devojaka u pitanju i da su povezane. Kakav bezobrazluk! Ostavite im negativne ocene. Ako uzvrate, žalite se administratoru i biće sređeno. 😊 I za lično preuzimanje neka bude uvek negde blizu Vaše adrese, pa nek jave kad budu blizu. Po pravilu bi trebalo tako da bude.
pre 16 minuta
> peschici: > > suzana87: > > Ali to je otvoren profil namenski da me navuče da dođem, pretpostavljam da je ekipica devojaka u pitanju i da su povezane. > Kakav bezobrazluk! Ostavite im negativne ocene. Ako uzvrate, žalite se administratoru i biće sređeno. 😊 > I za lično preuzimanje neka bude uvek negde blizu Vaše adrese, pa nek jave kad budu blizu. Po pravilu bi trebalo tako da bude. Ja sam išla nepunih 20km da joj odnesem kakva ironija, pa kad već onda idem i druge stvari da obavim
pre 7 minuta