Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Kolekcionari

Pozdrav svima! Primarno me interesuju merch-ovi, ploče, CD-ovi, kasete i ostale fizičke stvari naših starijih bendova sledećih žanrova: synth-pop, rock, darkwave, new wave, post-punk i sličnih pravaca. Od bendova bih posebno izdvojila Trivaliju, koja mi je omiljena. Uspela sam da pronađem i kupim njihovo novije izdanje na ploči, ali sam videla da je postojalo i starije izdanje, pa me zanima da li neko zna gde bih mogla da ga pronađem. Takođe me zanima da li je Trivalia ikada imala zvanični merch i šta je sve postojalo. Pored Trivalije, zanimaju me i Romantične boje, Ogledala, Max & Intro, Ljubavnici, La Strada, Luna, Mizar, Jakarta, kao i drugi slični bendovi sa naših prostora. Što se tiče stranih izvođača, uvek je dobrodošlo bilo šta od Nine Inch Nails-a. Od njih već imam noviju majicu ‘Peel It Back’ i ‘The Downward Spiral’, ali bih volela da pronađem i neka druga izdanja ili merch. Ako neko ima nešto od navedenih bendova za prodaju ili zna gde bih mogla da pronađem neka starija i ređa izdanja, slobodno pišite. Takođe su dobrodošle preporuke za bendove koje možda još nisam otkrila 😊
pre 2 sata
Da li ste gledali na Kupindu i Limundu i na KupujemProdajem? Ne znam da li ima to što tražite, ali pogledajte. Kupindo i Limundo su najbolji za kupovinu i prodaju knjiga, cd-ova, ploča i možda nađete nešto, samo povremeno pretražujte. Osim toga, sajt je ozbiljniji od ovog, prodavci uglavnom kulturni i profesionalni. Pa ovde neke članice postave knjigu i ne prepišu naslov, toliko su upoznate s predmetom prodaje. Nedavno sam videla oglas "knjiga na italijanskom", umesto da prepiše naslov knjige koju prodaje. 🙈 Toliko o ozbiljnosti, dalje ne bih komentarisala... Naravno, ovo se ne odnosi na članice koje lepo opisuju sve predmete i znaju šta prodaju. 😊
pre 1 sati
Naravno da jesam, te sajtove gotovo stalno pretražujem. Kupindo me gotovo uvek iznenadi koliko retkih stvari poseduje, bukvalno sam uspevala da pronađem neke kasete i ploče bendova i izvođača koji, nažalost, nisu postigli tu neku veću prepoznatljivost. Apsolutno mogu da se složim sa Vama da su ti sajtovi mnogo ozbiljniji od Krpica, a kao neko ko je mnogo godina tu, pretpostavljam da ste i Vi, nekako je kvalitet opao. Doslovno jedva čekam da rasprodam stvari koje zauzimaju prostor i da povremeno ulazim da kupim nešto, ako i toliko… Stvarno mi je žao što je sajt toliko propao… Isto sam to primetila što i Vi, s tim što bih dodala da sam primetila kako postoje i određene članice koje pokušavaju da izazovu neprijatnost kod ljudi koji otvore neku temu na forumu. Do sada sam naletela na takvih par primera, ali i dalje verujem da postoji neko ko je ozbiljan, savestan i prizemljen. Makar se nadam…
pre 1 sati
Ja na Krpicama nisam tako dugo, imam profil manje od 3 godine. Na Kupindu sam duže i više sam bila kupac pa sam imala od koga da naučim kako prodavac treba da se ponaša. Ovde je za mene bio šok, prvi dan od postavljanja oglasa javio mi se prevarant. 🤦🏻‍♀️ Svakakvih je tema ovde bilo i raznih komentara. Ja na forum nisam ulazila uopšte dok nisu uveli planove. Tad sam pokušala da skupim informacije i shvatim kako funkcioniše otkazivanje i sve ostalo pa sam počela da pratim. Onda mi je to postala navika i možda zavisnost. 😃
pre 1 sati