Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje oglasa

Zbog čega su mi obrisani oglasi sa parfemima? Dugo nisam bila na sajtu. Sećam se da sam i tada, baš kao i sada ostajala u čudu zbog mnogo čega. Bacila sam pogled na oglase istog profila i ne vidim razliku. Čemu dvostruki aršini? Šta je sa adminom - igra se ruskog ruleta? Neko možda prijavljuje druge (pa i mene) zbog (ne)čega? Baš sam u rebusu. 😄 Bitno da sam uplatila tj. bacila novac, a onda neko trenira strogoću, biva drukara, šta li, kako li... Stvarno sam fascinirana. Kao da je stalo vreme što se ovog, ispostavlja se, krajnje besmislenog sajta tiče.
2026 08 14
Proverite da li su sva pravila ispoštovana: mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike. Možda nešto nije navedeno. :")
2026 08 14
I kad je navedeno i kada nije, nekome se konstantno brišu. Danas sam, kad sam uvidela dobro znani scenario, bacila pogled i na gro profila naletela koji apsolutno ne poštuju svima nam zadata pravila, pa eto i dalje su im oglasi tu. Veliko ua za admina. 😇😎 Milimetar porastao nije. Ili pre porasla. 🤭
2026 08 14
Ja primećujem sve veći broj oglasa na kojima su slike sa interneta. Mnogi nisu obrisani niti su ti članovi opomenuti. Možda ste u pravu. 😊
2026 08 14
Najgore je sto vise ni ne znas sta je dozvoljeno a sta nije. Na razlicitim mestima razlicito napisano, neka potpuno suluda pravila…najjace mi je pravilo moze oglas za lot ali max ti je dozvoljeno 5 fotografija, a kolaz ne sme vise od dve slike. Pa ti vidi sta ces i kako da prikazes. Negde pise ne sme slike sa neta, a onda na drugom mestu pise nemoj da ta slika bude prva ili jedina. Hit.
2026 08 15