Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sumnjivo.... veoma sumnjivo..

E pa ovako.... slucajno naleteh na neke bas jeftine torbe a nove. Ne planiram da kupujem ali eto, proradio crv i morala sam ispitati. Kazem devojci da zelim licno da preuzmem kaze ne moze, narucuje preko neke devojke. Ok,pitam za neke polovne stvari njene, kaze ne moze nisu kod nje. Pitam da me uputi toj devojci od koje narucuje kaze ne moze nigde licno da se preuzme, samo da se uplati postnet-om i salje postexpress-om. Ma ko koga ovde..? Postavicu i dopisivanje i link profila, ali unapred da napisem da NISAM SIGURNA da li je vec neko objavljivao temu o njoj, da mi neke persone ne skacu za vrat sto objavljujem, ne mogu da pohvatam vise ko su prevaranti i da ispratim svaku temu. I da naglasim, sumnjivo je ali ne tvrdim da je prevarant, ne mogu da tvrdim samo na osnovu ovoga.
2015 05 02
Prevarant 100%.
2015 05 02
nema sanse, na tom profilu ljudi salju sami za sebe rade, nemaju posrednike. i kakvu zaradu onda ona ima ako je tu 600 a kod nje npr 650. Nema logike
2015 05 02
Cini mi se da je jos jedna clanica za nju napisala da je prevarant, skoro sam procitala. Pa verovatno su samo slike odatle preuzete.
2015 05 02
sve pozadine su drugacije a i neko je negde pisao za nju da je prevarant [:znojav]
2015 05 02
Znaci nisam jedina pomislila da je prevarant. Ko ce ih pohvatati vise, koliko ih ima [:isfrustriran]
2015 05 02
vrlo providno
2015 05 02
eto... hvala AlaFolie [:osmeh]
2015 05 02
[:smejatise] naravno da ima zaradu i ovde i na fb, ti joj uplatis pre slanja i cao, sta dobijes i da li , uopste nesto dobijes, ne bih da to iko odavde proveri na svojoj kozi... ....to jesu iste slike i iste tasne....e, sad , da li ih ona *pozajmila* ili i tamo paja... [:sokiran] NEMA UPLATE PRE SLANJA.....pogotovo nekoj sa 0 utisaka, sorry, natalijasajic, jos uvek nisi na tom nivou da ti ovde postavljas uslove......cak i da sad gresimo u vezi tebe.
2015 05 02
A ne gresimo [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 05 02
Svakako Olga nisam planirala da kupim,niti bih ikad ikome ovde uplatila pre slanja pa i da ima hiljadu pozitivnih utisaka, nemam sestru u Apatinu koja bi preuzela, niti mi treba haljina ni prsluk ni torba [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] htela sam da proverim i izgleda da su mnogi koji su posumnjali bili u pravu [:lepota] [:poljubac]
2015 05 02
Ukapirala sam...odlicno izvedeno. E, sad koja se upeca neka ne kaze da nije upozorena na vreme.Postovanje , mila Liky [:stidljiv] [:poljubac]
2015 05 02
Znam Olga, nego je stvarno smesno traziti uplatu pre slanja, smesne cene.... [:smejuljitise] Hvala draga Olga [:lepota] [:poljubac]
2015 05 02
sto mi poznato to "mila" od negde [:sokiran]
2015 05 02
Olgino ili ove buduce clanice crne liste? [:smejuljitise]
2015 05 02
1 2 3 4 5 ... 9