Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Solarijum, suncanje ili kreme za samopotamljivanje?

Maa boja ko boja..Dodje i prodje.. Ali pazite,ne stoji svakoj devojci preplanuo ten.. Ja poznajem dosta njih koje izbegavaju izlaganje suncu,jer im [:lepota] lepše stoji mlečna boja :) Ukusi su različiti.. :)
2015 06 17
Barabica to si 100% u pravu, moja komšnica (ćerka moje prijataljice) ima lice kao porculanska lutkica, pa ono bi bilo greota da potamni... [:lepota]
2015 06 17
Nije sve u boji kože,kose,očiju...Velikih grudi,dobre guze... Boja i mere su nebitne,bitno je kako devojka to nosi,kako joj to stoji [:osmeh] Ni jedna devojka nije ista.. Meni se recimo svidja crna boja kose,i oduševljavam se kad vidim neku crnku,ali meni to ne stoji.. 6 godina bila sam plava..Pre toga u svim mogućim bojama(narandzasta kao lisica,štrumf plava,pink,crna,crvena,kesten,med,ljubičasta,šampanjac)... I onda se pronašla u plavoj boji kose.. 6 godina... I eto,pre nedelju dana ofarbala sam se u svoju prirodnu svetlo smedje boju... PREZADOVOLJNA SAM... Isto i sa bojom kože, nije bitno biti preplanula..Bitno je pocrneti taman onoliko koliko ćeš izgledati sebi lepše I NARAVNO PRIRODNO.Videla sam puno devojaka koje se prepeku u solarijumu,i imaju kakao boju,jako ružno i neprirodno! A koža trpi,i ubrzavate time starenje bezveze. I upamtite SVAKA DEVOJKA JE LEPA! Ako ste punije-bolje da ljulja nego da žulja,muškarci vole kad imaju šta da uhvate! Ako ste žgoljavice-postoje puno devojaka koje bi sve dale da smršaju,anoreksija u svetu vlada baš iz tog razloga,mnoge vam zavide! Kad vam Barbara kaže [:poljubac]
2015 06 17
Sve to stoji devojke, i slazem se sa vama, ali meni definitivno lepse stoji kad malo pocrnim, bas odudara kad neko sija koliko je beo leti, a to sam vecito ja po plazama [:smejuljitise]
2015 06 17
Hahaha..baš si šašava..Ako mila,potrudi se onda..Zelim ti brzo crnjenje [:poljubac]
2015 06 17
Tina, jel te grickaju ribice u vodi?
2015 06 17
Ahahahahahahahahha emuska, samo mi jos to treba [:plakati] Ali- zato me pojedu komarci leti za sve pare, ceo Bg je miran jer svi dodju kod mene [:smejuljitise] Hvala Barbarice, i ja tebi zelim da sto duze zadrzis tu divnu boju, stvarno je fantasticna! [:poljubac]
2015 06 17
Solarijum 2x mesecno [:osmeh] boja mi je cele godine lepa, nije ono preterano, nego lep preplanuo ten ....
2015 06 18
A na koliko minuta ideš tih 2x mesečno... I ja razmišljam da počnem tako.. Koliko pocrnim preko leta to mi je,a onda samo da održavam boju tako kao ti [:osmeh]
2015 06 18
10 minuta, nikad nisam isla vise [:osmeh]
2015 06 18
U super.. 2x mesečno nije puno ni za kožu a ni za novčanik.. Vidiš kako sam osetila da imaš nešto korisno da nas posavetuješ pa te pozvala.. [:osmeh] [:poljubac]
2015 06 18
Barbarica [:osmeh] [:poljubac] Mislim da je to sasvim dovoljno, i kao sto kazes nije puno ni za kozu ni za novcanik [:osmeh]
2015 06 18
Izgleda da smo samo ja i ti poranile... [:smejuljitise] Imaš li neku sličicu da ti vidim boju?.. Bilo kakvu, baš me zanima [:osmeh] ..
2015 06 18
[slika:4e5b3058-8527-424d-b750-9bc5622f43cc] neki dan sam slikala haljinu, pa sam uhvatila boju [:smejuljitise]
2015 06 18
Hahaha..A to belo na prstima..Smejem se tebi a meni je isto tako!! Zato mi je i smešno!! Nisam jedina.. to mi je od baletankica! [:kezitise]
2015 06 18