Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li se iko seća teme, koju je većina pokušavala dešifruje?

Da li se iko seća teme koju nikako nismo mogli da dešifrujemo šta je devojka htela da kaže. Mislim da je Dzo provalila nešto tipa da joj se prodaju stvari koje su joj u "omiljenim"... Mislim, tako nešto.... [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 06 14
Sad ja imam isti problem. Sve što stavim u "omiljeno" - proda se čas posla... Nisam se ni okrenula - predmeta nema [:vrtoglav]
2015 06 14
Sada ću i ja kao članica-predhodnica koja je bila (barem mislim) sa sličnom temom da pitam: ŠTO MI TO RADITE BRE? [:besan] [:besan] [:besan]
2015 06 14
Stavi nesto i od mojih predmeta u omiljeno, da mi se brze proda. [:smejuljitise] [:smejatise]
2015 06 14
Dobra fora, ali stvarno je istina [:smejuljitise] i tada smo se nešto kao smejale na tu temu, totalno nejasnu....a sada razumem članicu koja je onako besna jedva uspela da sroči nešto ali ne i da do kraja kaže šta misli....mi nekako valjda ukapirasmo o čemu se radi..
2015 06 14
Hahaha secam se, bas nas je devojka bacila u rebus, cinilo se da je bila ljuta jer sve sto ona stavi u omiljeno neko kupi [:kezitise] Koliko se secam nije se vise nikada javila na temu tako da nam nije rekla da li smo bile u pravu :) I meni je ponekad krivo kada se nesto proda iz mojih omiljenih, ali se onda tesim da mi verovatno taj predmet i nije bio sudjen cim nije meni pripao [:kezitise]
2015 06 14
[:osmeh] Emuska, na sajtu sam od aprila i do sada nisam ni jedan predmet stavila u omiljene , ali upravo sada stavila u omiljeno-tvoju dugu crnu suknju [:osmeh] ...drugi kazu da od mene sve dobro pocinje..pa ajd' da vidimo kako ces imati uspesne saradnje [:lepota] Pozdrav za tebe [:osmeh]
2015 06 14
moja lista omiljenog je sve ono sto bih kupila,ili sto mi je zanimljivo.ali posto para slabo ,a od gledanja nema selameta ....jbg [:osmeh]
2015 06 14
Tako i ja samo gledam svoju listu i onda kad dodjem malo do para, kazem sama sebi "Stvarno nije u redu, da nesto ne bude tvoje" i onda kupim ono sto mi je najpotrebnije. Verujem da ako i ja kupujem, da ce se i moji predmeti kupovati. [:kezitise]
2015 06 14
KaTjaP, e da draga, ona je nestala bez objašnjenja i traga [:tuzan] ___________________________________________________________________________________ Oooooooooooo Valerina [:osmeh] Bolje da ja stavim nešto tvoje, prodaće se garant, takav sam ti ja baksuz [:tuzan] __________________________________________________________________________________
2015 06 15
Pre nego sam otvorila temu obrisala sam tačno 17 prodatih predmeta iz mojih "omiljenih"....pa vi vidite... Sada pregovaram za jednu stvarčicu (ne mogu da kažem koju jer će istog momenta da se proda) i molim boga da se sutra dogovorimo oko nje [:stidljiv] A koliko je samo prodato i obrisano od strane samih članica - ni broja ne znam [:tuzan] Dodje mi da napravim tajnu listu omiljenih [:smejuljitise]
2015 06 15
ajoj sestro slatka...ti zaista nemas srece.meni je mozda 5 stvari prodato iz omiljenih.ali polako.htedoh da kupim sebi cipele preko sajta povoljno,napokon dosla do pra i ja kreten kupim u gradu i dam duplo vise...blago meni i mom mozgu [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 06 15
Znaš JovanaP92 kako se kaže - " Ko zna zašto je to dobro" [:osmeh] __________________________________________________________________________________ A da sam svetski baksuz što se kupovine tiče stoji, to stoji i tačka...Jedino ako naletim ovde ili u prodavnici i istog ali ISTOG TRENUTKA kupim....posle pola sata ga neće biti [:vrtoglav] ___________________________________________________________________________________ Ako sam ostavila u radnji nešto pa da dodjem za dan dva (kada bude plata - recimo), morali su da "izbace" čuli su da će KONTROLA DA BANE..... I tako....................
2015 06 15
Ja sve vreme pokušavam da nadjem onu temu - "famozno-konfuznu" temu - ali je nema....verovatno je članica izbrisana.... Pa to je bio hit.... Niko ništa ne razume a ona se ne oglašava niti obajšnjava..... [:smejuljitise]
2015 06 15
Emusha, mislim da ona moja bluzica koju si stavila u omiljene, odlicno "ide" uz tvoju boju kose [:smejatise] [:smejatise] ... Ps- a meni se dogodilo da kaparisem italijanske pantalone...slucajno sledeci dan udjem u drugi butik sa italijanskom garderobom, kad "gle cuda", identicne pantalone ali 2000 jeftinije [:sokiran] ..zagledam..pomislih, mozda imaju neki feler. .pitam vlasnicu butika o cemu se radi...kaze"Pa, znate, ja ne plaćam zakup a oni placaju..itd..elem..vratim se u prvobitnu radnju da uzmem kaparu...vlasnici krivo..mrko me gleda..kaze"nije u redu"...a ja cu na to " Zao mi je, ali moj suprug je pobegao sa medicinskom sestrom i odneo sve pare" [:smejatise] [:smejatise] [:kezitise] [:smejatise] [:smejuljitise]
2015 06 15
1 2