Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li se iko seća teme, koju je većina pokušavala dešifruje?

Stavila sam da ti krene [:lepota] [:smejuljitise] ..... QQQQQQQQQQQQQQQQQQQ pa ti si luda za sve pare [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Pa gde ti to pade na pamet "pobegao sa med.sestrom" [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 15
[:kezitise] zato sto je zaista i pobegao sa medicinskom sestrom [:smejatise] [:smejatise] ...ali nekim muškarcima uvek treba neka medicinska nega [:kezitise]
2015 06 15
Lažeeeeeeeeeeeeeš [:sokiran] Ti me zezaš [:sokiran]
2015 06 15
ajoj strasno [:osmeh] .kod mene je fora sto ja uvek kupim poslednje cipele u radnji ...jedva naletim,i ubijem se da bih pronasla jer obidjem ceo grad... da im izleci bolesni mozak...uzas,nemam reci.sto emushka rece...KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO [:osmeh]
2015 06 15
Verovatno si se spasila, i slazem se, ko zna zasto je to dobro :) Inace, ja danas vec ugovorila kupovinu iz omiljenih, a imam u planu jos jednu narednih dana. Bojazljivo otvaram omiljene u strahu da ne vidim oznaku Prodato kada su stvarcice koje dugo planiram u pitanju [:osmeh]
2015 06 15
KaTjaP , ja sad moram psihički da se pripremim pa da otvorim listu mojih omiljenih [:smejuljitise] Jovana, kad tražim ono što bih htela - NIKADA NE NADJEM [:tuzan] Najbolje kupovine su mi one neplanirane i slučajne [:osmeh] te stvarčice nosim i ne odričem ih se lako [:osmeh]
2015 06 16
e to da su neplanirane najbolje,to stoji ali opet u mom slucaju jer sam sicusna i ne stoji mi svasta nadjem poslednje... i to po maloj ceni.a moj muz nosi patike 48 broj i jedva nadje po pristojnoj ceni patike,ne moze da bira kao ja [:osmeh] tesko se odricem stvari,ali kada moram ...to je bas joj. [:tuzan]
2015 06 16
Ja nosim najzastupljenije brojeve i odeće i obuće: S i obuću 37/38.... I to se prvo rasproda, ja za moj broj nikada ne mogu da naletim da je na rasprodaji [:tuzan] Uvek kupim po prvoj ceni [:osmeh]
2015 06 16
I ja kupujem po pravoj ceni [:tuzan] [:besan] [:plakati] [:osmeh]
2015 06 17
a ja uglavnom s i obucu 35/36 ,i uvek makar onaj poslednji par mene u nekoj radnji ceka,i bude na rasprodaji.. uglavnom je to zbog zatvaranja radnje ili je sezonsko snizenje,ali retko kupujem,sad mi se posle par godina desilo da sam kupila...ne mogu sve da stignem da nosim :) [:osmeh]
2015 06 17
Blago tebi Jovana [:stidljiv] Ja i Valerina možemo samo da plačemo [:plakati] A to da ne mogu da stignem da iznosam stvari - OPŠTE POZNATO- BOLEŠTINA TEŠKA [:vrtoglav]
2015 06 17
blago meni sada,ali kada sam bila trudna zbog otecenih nogu nisam mogla nista da nadjem za sebe ... [:tuzan] meni je obuca bukvalno postala fetis.samo malo ugrabim kinte eto odmah kupujem.imala sam samo par haljina za leto, ja nastavila da kupujem obucu...uzasna sam.i kad sam dobro razmislila sta mi fali,presla na haljine.nemam mesta u ormanu ni za svoje stvari a kamoli za ove krpice sto sam okacila na sajt ma mi smo zene prsle ko kokice... [:lepota] ali zato smo sve lepe i u drugacijim izdanjima [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2015 06 17
1 2