Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant medju nama , pogledajte obavezno !

Dogovorim se sa devojkom koja je ovde upisana kao Andrej ne mogu da joj udjem na profil ne znam zasto , dogovorim se za razmenu . Posaljem joj krzneni prsluk koji mi je bio cak najskuplji od svih predmeta za bele i krem pantalone , i posaljem joj sorc totalni hit - nov i jos jedan texas takodje sorts za sako krem i plave pantalone . Posaljemo isti dan , i da meni sad stigne : zelena kosulja , bela neka sugava kosulja, odvratan sorts i bele pantalone . Znaci POLUDELA SAM ! Ja stvarno ne mogu da verujem , da ja sad zovem tu devojku , ona mi se javi i kaze da ne zna o cemu se navodno radi i da ona nije Aleksanda nego nekak sasvim druga . A paket je podigla naravno sa tog br telefona osoba , svasta sam joj rekla . Znaci POLUDELA SAAMM ! [:besan] EVO NJENIH PODATAKA aleksandra stojanov,ul.pasjacki odred 12,vranje,17500 , 0611415881 . Mrzim ovako ODVRATNE OSOBE, PAZITE JE SE !
2013 05 29
Ta osoba je blokirana,Zato ne mozes da udjes na taj profil. [:tuzan] [:tuzan] Jako mi je zao sto ti se to desilo [:tuzan]
2013 05 29
Jel se sama blokirala ili neko drugi ? Poludela sam ! [:besan]
2013 05 29
kolko mi je muuuuuuuuuuuuuuuka vise tih jadnica.. pa da ne kazem gde da nosi te stvari za koje te prevarila..
2013 05 29
Ne moze sama da se blokira, adminka ju je blokirala sigurno...
2013 05 29
Ne moze sama da se blokira, blokirana od strane admina verovatno. Strasne stvari se desavaju -.- [:vrtoglav]
2013 05 29
Uhh , besna samm [:besan]
2013 05 29
Strasno -.- koliko mogu biti jadne i bezobrazne da se sramote za par krpica... [:isfrustriran] Zbog toga ja i izbegavam razmene... [:vrtoglav]
2013 05 29
Ona je nasankala pola sajta koliko ja vidim.. [:sokiran] Devojke citate li vi utiske i ovaj forum ovde ??? [:sokiran]
2013 05 29
Znaci strasnooooooooo [:besan]
2013 05 29
Strašno je koliko je devojaka uspela da prevari pre nego što je konačno blokirana [:vrtoglav] Još strašnije je što će najverovatnije otvoriti nov profil u nekom trenutku, i onda sve nastaviti po starom. Ovde čovek mora četvoro očiju otvoriti da ne bi bio nasankan..
2013 05 29
Meni je isreno najgore od svega sto devojke pristaju na zamenu pored negativnih utisaka... To ne mogu da shvatim. Ako su jednom nekog prevarile, prevarice opet.. [:vrtoglav]
2013 05 29
Cim tako neko hoce vise stvari...odmah je sumljivo!!Mada ne mozes biti pametan...
2013 05 29
Desilo se i meni da mi neko tvrdi da nije taj s kojim sam "poslovala"...Ja paket nisam ni dobila [:smejati] Mislim sta reci... Stvarno treba imati oci po celoj glavi na ovom sajtu [:smejati]
2013 05 29
Isto mi se desilo kao i Red Sonji [:isfrustriran]
2013 05 29
1 2