Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Um, zivotinja, pamet i zdrav razum!

i ja sam [:tuzan]
2013 06 01
Ovo je moja ljubav... Pazim ga kao dete i uvek cu... Izlaecila sam ga kad je bio u jako kriticnom stanju... Vodala ga kod veterinara i nadala se da ce preziveti... Kada je imao 4 meseca njegov otac ga je ugrizao za vrat i poceo kidati. Sad ima 19 meseci i brani me i cuva kao ja njega [:osmeh] [slika:363104d9-849c-4ba8-bc8c-777631321834]
2013 06 01
Jao duuusa mala! [:lepota] [:lepota] Oni su prepametni!
2013 06 01
kada zelimo zivotinju.. prednost dajmo udomljenju ne kupovini. [slika:b87d4431-ad2a-4661-8edd-1c3f7581dc1a]
2013 06 13
[slika:fbeca1fb-f936-4e3e-b46c-baad23366438] [slika:2e32135b-00e8-4ad1-b972-1578e926d74c]
2013 06 13
Bilo bi dobro kada vecina ljudi ne bi zaradjivali na psima! U kini je prvi kanadski mastif prodat za 60.000 dolara!!
2013 06 13
u pravu si. uzasno je njima trgovati.. nisu oni nasi robovi. to je isto kao kad su sa ljudima trgovali, recimo crncima (mada nazalost to se desava i dan danas.. )
2013 06 14
Nije bilo smaka sveta, jer nema potrebe nas neko da unistava, kada se mi sami unistavamo i pravimo smak! Mislim prvenstveno na one zemlje koje zlostavljaju i trguju zivotinjama i ljudima i oni koji trguju organima! Gde ce veci smak od toga! Prave pokolj medjusobno i sa jadnim i neduznim zivotinjama!
2013 06 14
tako je tamara... ali slabo ko to vidi.. i nece da vidi. i ne moze da vidi
2013 07 02
> Tamara123: > [slika:f996712c-9df0-41ff-9ff0-350e15881801] > U izlogu prodavnice sa kucnim ljubimcima, pojavio se natpis "PRODAJEMO STENAD". > Jedan decak, procitavsi natpis odluci da udje u prodavnicu i da se raspita. > - Koliko kostaju stenci ? - upitao je vlasnika prodavnice. > - Između 30 i 40 €. - odgovori trgovac. > Decak zavuce ruku u svoj dzep i izvuce nesto sitnog novca. > - Ja imam samo 2 € 37 Centi !? Mogu li bar, da ih za taj novac pogledam? > Trgovac se nasmesi i zazvizdi, a iz kucice u dvoristu doseta ponosna mama sa svojih pet mekanih loptica! Jedno je stene vidljivo zaostajalo za drugima. Mali se decak odmah sagne i nezno, u ruke podigne sepavo stene. > - Sta nije u redu s ovim maleckim ? - upita decak , zabrinuto i radoznalo. > Trgovac mu objasni da se stene okotilo s jednom kracom sapicom i da ce zato, uvek tako sepati. Decak je uskliknuo: > To je stene , koje bih voleo da kupim! > Trgovac rece: > - Ovo stene ne moras kupiti. Ako ga zaista zeliš , ja cu ti ga pokloniti! > Na to se decak rastuzi i odgovori: > - Ne zelim da mi ga poklonite! Ovo stene je jednako vredno kao i ostali! Ja zelim i hocu da ga kupim po ceni koliko i drugi kostaju! Dacu Vam 2 € i 37 Centi koliko sada imam i po 50 Centi, svaki mesec, sve dok ga potpuno ne otkupim! > A zatim, na samo iznenadjenje trgovca, decak povuce nogavicu svojih pantalona i pokaze svoju iskrivljenu, invalidnu nogu koju je podupirala metalna proteza i tiho uzvrati: > - Ni ja nikada vise necu moci trcati, ni skakati. Ovom stenetu je potreban neko, ko ce ga razumeti, neko ko ce o njemu brinuti i VOLETI GA BAS TAKVOG KAKAV JESTE! Tuzna pricA
2018 05 16
> Tamara123: > [slika:f996712c-9df0-41ff-9ff0-350e15881801] > U izlogu prodavnice sa kucnim ljubimcima, pojavio se natpis "PRODAJEMO STENAD". > Jedan decak, procitavsi natpis odluci da udje u prodavnicu i da se raspita. > - Koliko kostaju stenci ? - upitao je vlasnika prodavnice. > - Između 30 i 40 €. - odgovori trgovac. > Decak zavuce ruku u svoj dzep i izvuce nesto sitnog novca. > - Ja imam samo 2 € 37 Centi !? Mogu li bar, da ih za taj novac pogledam? > Trgovac se nasmesi i zazvizdi, a iz kucice u dvoristu doseta ponosna mama sa svojih pet mekanih loptica! Jedno je stene vidljivo zaostajalo za drugima. Mali se decak odmah sagne i nezno, u ruke podigne sepavo stene. > - Sta nije u redu s ovim maleckim ? - upita decak , zabrinuto i radoznalo. > Trgovac mu objasni da se stene okotilo s jednom kracom sapicom i da ce zato, uvek tako sepati. Decak je uskliknuo: > To je stene , koje bih voleo da kupim! > Trgovac rece: > - Ovo stene ne moras kupiti. Ako ga zaista zeliš , ja cu ti ga pokloniti! > Na to se decak rastuzi i odgovori: > - Ne zelim da mi ga poklonite! Ovo stene je jednako vredno kao i ostali! Ja zelim i hocu da ga kupim po ceni koliko i drugi kostaju! Dacu Vam 2 € i 37 Centi koliko sada imam i po 50 Centi, svaki mesec, sve dok ga potpuno ne otkupim! > A zatim, na samo iznenadjenje trgovca, decak povuce nogavicu svojih pantalona i pokaze svoju iskrivljenu, invalidnu nogu koju je podupirala metalna proteza i tiho uzvrati: > - Ni ja nikada vise necu moci trcati, ni skakati. Ovom stenetu je potreban neko, ko ce ga razumeti, neko ko ce o njemu brinuti i VOLETI GA BAS TAKVOG KAKAV JESTE! Tuzna pricA.
2018 05 16
1 2