Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li se i Vama desilo?Kako postupiti?

Članica je od mene poručila rimljanke,insistirala je na plaćanje pouzećem što sam ja odbila.Na kraju je pristala da uplati novac i ja sam joj poslala.Danas joj je stigao paket i poslala mi je sliku kako sam joj poslala oštećenu robu.Ja znam da nisam,jer svaki paket kad mi stigne proverim i izdvojim ako nešto ima feler(prodam po jeftinijoj ceni ili zamenim),i pre nego što pošaljem opet proverim kutiju i detaljno pregeledam,nije mi to problem i znam da takvu grešku nisam mogla da dopustim! Ona mi šalje poruke da želi da joj vratim ili da joj uplatim deo novca "za popravku".Meni ovo izgleda kao da je namerno odšila. Ne znam šta da radim,mene podseća na sličnu situaciju kada je jedna članica poslala bundu pa joj je članica slala slike sa isečenom tvrdeći da ju je takvu poslala. [slika:57998787-8f4c-49dd-b505-928bcdadf161]
2015 07 28
Pa ako si sigurna da joj nisi poslala ostecenu robu i imas dokaz za to..nemoj se brinuti...ti si svoje ispostovala...a ona kad je znala da ih pokida namerno sad neka ih takve nosi!... [:jezik]
2015 07 28
Draga,s obzirom da smo saradjivale vise puta i da znam kakve su ti krpice i kakva si osoba,ovo je cist bezobrazuk sa njene strane...Verovatno joj nesto nije odgovaralo,pa je pokidala tvoje ili da je cak imala neke njene vec pocepane,pa slikala.Ima ovakvih devojaka dosta na ovom sajtu,imala sam slicno iskustvo.... Ne brini,imas toliko pozitivnih ocena i divnih krpica,da ti ona jedna ne moze oboriti rejting ni na koji nacin... Ti si jedna divna i fer osoba,a takvih nema puno:-)
2015 07 28
ja znam da proveravas svaku krpicu, vise puta smo saradjivale i svaki put je sve bilo i vise nego korektno.... mozda joj se nisu svidele kad su stigle, mozda u transportu, mozda su neke druge, ko zna sta je... vi ste obavile saradnju i to je to... imas sasvim dovoljno pozitivnih i nemas za sta da brines...
2015 07 28
Verujem da si ozbiljan prodavac i da nisi previdela takvu vrstu greske. Ali, ovakve situacije jesu veoma neprijatne. Koliko clanica ceni da je potrebno za popravku? I ako nije problem napisati, o kome se radi?
2015 07 28
Pa ne znam, meni stvarno deluje suludo da neko namerno cepa nesto sto je platio , pritom ne znajuci da li ce mu novac biti vracen ili ne ... zasto bi toliko rizikovao , bilo ko ? Meni ako ne odgovara nesto sto kupim, slikam , stavljam na prodaju i to je to , jedino ako je stvarno osteceno ( a desavalo se par puta , i ovde i na limundu - kupindu ) , trazim da vratim predmet a oni meni novac . I opcija da mi prodavac refundira novac za potrebnu popravku mi deluje ok , sad ... da li su zaista stigle ostecene ili ne , niko od nas ovde ne moze da zna . Samo ne vidim zasto bi neko cepao nesto za sta je dao pare ... ako postoji neko takav , onda jbg .
2015 07 28
Ne znam sta da kazem, stvarno je ovo bzvz situacija, ali sta sve moze da se uradi: 1. Mozes da ostanes pri tvrdnji da si poslala predmet u potpuno ispravnom stanju i da ne vracas novac nakon kupovine, a isto pise i na profilu clanice (Nakon kupovine nije moguc povratak novca). 2. Mozes da trazis da ti vrati predmet, u ovoj slucaju ja bih vratila novac tek kada bi mi predmet stigao i trazila bih da paket posalje o svom trosku. 3. Mozes da joj uplatis 300 dinara, jer ne verujem da je popravka vise od toga.
2015 07 28
Vrlo verovatno moze da bude i da je imala iste koje su se pocepale pa pokusala da izmuva nesto
2015 07 29
Ili nije mogla da ih obuje pa ih vukla na silu kao pepeljugine sestre cipelicu i pokidala [:smejuljitise]
2015 07 29
Hahaha,e, vidis to je vec moguce [:smejuljitise]
2015 07 29
Na kraju ništa nije bilo.Taj dan sam joj tražila da mi pošalje sliku unutrašnjeg dela što se naravno nije desilo...Nije se više javila.
2015 08 01