Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Opadanje kose, savet?

pa da,mislim da mi na kraju nista nece ostati na glavi kako je pocelo...
2015 09 29
Inace,u Arandjelovcu postoji apoteka Dan i noc koja prodaje meleme ,ima ih na FB.Ranije sam koristila njihov neki uljani koji treba da stoji 24 sata jednom nedeljno ,pa cu poruciti ponovo,kosa mi se odlicno oporavila od toga
2015 09 29
Udri ti onda na to sto znas da ti je provereno pomoglo. Nece da skodi. Uzgred, problem sa velikim opadanjem imaju i zene koje nisu pusaci, ne farbaju se, hrane se normalno...
2015 09 30
citala sam malo i stres je jedan od bitnih razloga...
2015 09 30
Pored hormona i svega ostalog sto ste navele proverite vitamin D. Njega u ovoj zemlji niko ne zarezuje a od sustinske je vaznosti za normalno funkcionisanje citavog organizma ( ukljucujuci i rast /opadanje kose). Mi smo kao bacija u deficitu sa jodom, vitaminom D i jos ponecim sto je posledica '99 i svega sto smo udisali a poske jeli sa tako tretirane zemlje.
2015 10 04
Generalno, pogledajte kako se krece zdravlje nacije od te famozne godine i zakljucak se sam navodi. Stres, da, jedan od vodecih razloga. Ali to se m=mahom zanemaruje kod ovog problema.
2015 10 05
Srebrna, nisam ni pusac ni vegeterijanac, zdravo i raznovrsno se hranim,fizicki sam aktivna. Bila sam kod dermatologa prosle nedelje opet, stitna je ok. Ne znam sta ce mi dalje dati da proverim. I ja sve mislim da imam deficit necega u organizmu sto se ne unosi hranom. Citala sam da od nedostatka silicijuma opada kosa pa sam pocela preventivno da pijem caj od rastavica,koristim minoksidil, alpecin c1 i sampon i losion,pijem pantogar.Raste mi nova kosica ali ona duga jos opada.
2015 10 11
Skoro sam istrazivala kako da podstaknem kosu na rast i sastojak koji se u svim tekstovima pojavljivao je Biotin. E sad, bio je tu konkretno jedan proizvod koji sadrzi Biotin i jos svakakve vitamine i minerale, ali sada ne mogu nikako da ga nadjem :/ Uglavnom, ima hiljade pozitivnih recenzija i ako se dobro secam, 90 tableta kosta negde oko 1700 dinara, sto i nije toliko skupo... Ako slucajno uspem, saljem link :)
2015 10 12
Hvala [:lepota] , cula sam za maxi hair ali nisam ga koristila,takodje i za ovaj sampon cujem prvi put. Dosta hvale i Solgar tablete, mislim da i one sadrze biotin ali imaju i MSM koji je takodje kljucan za kosu ali ni njih jos nisam probala.
2015 10 12
koliko kosta isporuka za te tablete?
2015 10 13
Hvala,ja vec procackala sama i porucila ovo vece pakovanje.Izabrala sam to od 4 dolara,pa kad stigne ,do tada cu spolja da se tretiram [:osmeh] .Po apotekama sam gledala oko 1800 din su 60 tableta,tako da je ovo bas isplativo i dobila sam taj popust.Cini mi se da sam procitala da dosta tih tableta goje,pa sam se setila da sam u Americi kupovala vec takve koje sam koristila i tacno sam se tad ugojila 9 kg,bio mi je povecan apetit a hrane oko mene kakve hoces ,uzas
2015 10 16
Minoksidil je mac sa dve ostrice. Moze da ti se dogodi da ti se od njega pojacaju dlake na drugim delovima tela. Takodje kada prestanes da ga koristis kosa ponovo pocne da opada, nekada i mnogo vise nego pre. Ovo je iskustvo i zena i muskaraca. Opet ponavljam, stres ako ikako mozes smanji na minimum. Na zalost nekada nismo ni svesni koliko smo prenapeti, nego samo izsomatizujemo, pa neko dobije cir a nekome krene da opada kosa. Kolagen i preskupi vitaminski suplementi takodje slabo pomazu. Mi smo pre imali sjajan sampon i losion. Zvao se Nirel. I veruj mi, mene je to svojevremeno spasilo. Ali firma koja ih je proizvodila je prodata i vise kvalitet nije isti. Mada mozes da probas. Fokus na losionu! A da, imao je i Biomelem sprej, koji je bio jako efikasan, ali kod seboreicne alopecije, ne znam da li se i to pravi jos uvek, ali probaj da procackas po netu. Samo budi obazriva sa minoksidilom.
2015 10 17
Papricica pokusacu da nadjem Nirel, btw sto se tice biomelema verovatno mislis na revitabion, ja sam na nekim forumima citala da i on sadrzi minoxidil i da je zato delotvoran, sad da li je istina ne znam.
2015 10 18
Meni je stigao paket sa Maxi hair tabletama i naplacena mi je carina za 16 dolara vrednosti paketa 400 dinara [:isfrustriran] ,to je kad se salje redovnom postom,Dhl ne naplacuje nikakvu carinu
2015 10 30
Da, revitabion. Vidis ne secam se koji je sastav bio, moj otac je to svojevremeno koristio, i njemu je zaista bilo od pomoci. regulisalo je i seboreicni dermatit. Ali kazem, ne secam se sastava. A za minoksidil, zaista ne znam sta da ti kazem, ume biti nezgodan.
2015 10 30