Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dečija igra na sajtu!

Molim administratore i clanove sajta da obrate paznju na ovaj problem. Pre dvadesetak dana sam na svoj profil postavila jednu ogrlicu kao poklon. Nedugo potom pocinje prepiska sa jednom clanicom koja je pokazala interesovanje za ogrlicu. Ispostavlja se da je njen upit krajnje neozbiljan, i ne samo to - u pitanju je dete koje, kako kaze, u slucaju da na sajtu dodje u neku nepriliku, pozvace mamu da ona to "resi". Ja sam zaista ostala bez teksta i bila u dilemi da li da odmah reagujem i objavim to na forumu. Medjutim, ona je imala svega tri stvarcice okacene na svom profilu i nijedan utisak iza sebe, i verovala sam da ce uskoro zavrsiti sa svojom igrom na ovom sajtu. Na profilu je u tom momentu imala okacenih par stvari - ali naravno, njena ponuda je neozbiljna, npr. farmerke za 150 din ili patike za 100.
2015 08 20
Necu uopste nacinjati temu zasto se deca uopste igraju na internetu, a ne na ulici - ovde je tema poboljsanje funkcionisanja sajta. Sigurna sam da devojcica nema losu nameru, ali zaista moze da, namerno ili nenamerno, osteti nekoga svojom igrom. Molim administratore da reaguju i da uklone lazne/neozbiljne profile. Uklanjanjem ovih profila resice se ovaj konkretan problem, ali pojavu ovakvih problema treba trajno onemoguciti. S obzirom na to koliko se saradnji obavi posredstvom ovog sajta, mogu zakljuciti da je u pitanju ozbiljan sajt, a ozbiljnom sajtu ne prilici da se na njega mogu registrovati deca. Moja sugestija je da treba smisliti nacin ostavljanja licnih podataka prilikom registracije na sajtu, po uzoru na neke druge sajtove ovog tipa. Tako bi se izbegle i dečije igre, ali i daleko malicioznije stvari - prevare svih vrsta o kojima saznajemo na laksi ili tezi nacin - preko upozorenja na forumu ili na sopstvenoj kozi.
2015 08 20
Evo i naseg razgovora, ne znam koliko ce se dobro videti. [slika:9dab2f0f-676f-4f9a-a112-566dfa6d627d] [slika:8831816e-8064-4fc8-9b2c-80dc1a8d5d83]
2015 08 20
Covece, dok sam bila dete, nisam ni znala sta je sajt namenjen za prodaju. [:sokiran]
2015 08 20
CAO SVIMA OVAJ SAJT JE JAKO DOBAR I BAS MI SE SVIDJA.NADAM SE DA CEMO KUPOVATI JEDNI OD DRUGIH I DA CEMO SE OBRADOVATI NEKOM NOVOM GARDEROBOM I CIPELAMA Hahah, kuku :)
2015 08 20
takodakle , pre 19 dana, 16:54 Iskreno, nisam ni ja ovde ne znam koliko iskusna :) clan sam vec skoro dve godine, ali tek pre par nedelja sam pocela aktivno da kacim oglase, a onda je usledila i prva saradnja, a onda jos par njih... Do tad nisam bila nikakve srece :) Sto se poruke tice, mislim da postoji opcija da dodas nesto teksta, nisam sigurna, jer nisam slala upite do sada. U svakom slucaju, uvek postoji mogucnost slanja poruke koju sama sacinjavas, a malo licnija poruka nije na odmet... :) Mislim da postarina ne bi iznela vise od 200 din. CrazyForFashion , pre 19 dana, 17:01 Hvala u svakom slucaju, a jel jos neko zeli ovu ogrlicu? takodakle , pre 19 dana, 17:08 Jel to znaci da je ti vise ne zelis? CrazyForFashion , pre 19 dana, 17:14 Pa ne znam, iskreno ja sam kliknula da zelim da vidim sta ce desiti, a nisam znala da se placa i nisam ja bas velika nisam ni punoletna :) Izvini sto ti sad trosim vreme :/ Ne ljutis se?
2015 08 20
takodakle , pre 19 dana, 17:23 Videla sam od starta da nije ozbiljan upit u pitanju, nisi ni pokazala neku narocitu zelju da posedujes konkretno ovu ogrlicu. Ja bih volela ako bih mogla da je poklonim nekome kome se ona iskreno svidja i ko ce je sa zadovoljstvom nositi. Iako to kod tebe nisam videla, htela sam da ti dam sansu, jer vidim da si nova. Naravno da se ne ljutim. Ali imam jedno pitanje - sta ces da uradis kada ti se bude javio neko ko zeli da kupi tvoje farmerice za 150 din? Ako si spremna da ih prodas za tu sumu, to je okej. Ali nadam se da ih nisi okacila samo zato sto "zelis da vidis sta ce se desiti" - e tada bi neko mogao da se naljuti na tebe. ;) CrazyForFashion , pre 19 dana, 17:29 Izvini :/ ako se niko javi za farmerice pitacu mamu da ona to resi :) Puno uspeha u prodaji ♥
2015 08 20
Tu se nasa prepiska zavrsila, kada budem u prilici okacicu i screenshotove.
2015 08 20
svasta, pitacu mamu da to resi [:vrtoglav]
2015 08 20