Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je moguce?

Devojke, da li je moguce da ne proverite koliko kosta neka stvar pa tek onda kupite sa sajta? Kupila sam pre mesec dana zarine sandale i sorc, sandale su bile 30 evra a sorc 10e, ovde se sandale prodaju za 6000 dinara a sorc za vise od 2000, pa sad je u zari vrv jos niza cena nego sto sam i ja kupila. Ok je da se ljudi ugradjuju, al nemojte neko da vas sisa kao ovce za vase pare . [:tuzan]
2015 08 22
Ja sam one cuvene crvene Zarine sandale kupila maja kad su se pojavile i bile su 4000...ovde sam ih videla za 4500 i 5000 iako je u prodavnicama jos uvek mogao da se nadje taj model....brzo su se rasprodale ali je van mozga stavljati visu cenu...moze ista jer kapiram da ih devojke nisu ni nosile pa je donekle i fer da stave kupovnu cenu ali staviti vise je smesno i kad vidim te oglase samo se nasmejem i dalje...generalno van pameti je kupovati ista sa ovog sajta gde je cena vise hiljada dinara jer za te pare odem u soping centar i nadjem nesto slicno :)
2015 08 22
pa te crvene sam ja kupila za 30 e, pre mesec dana, ovde su 6000 , vrv je sad i niza cena u radnji.. u soku sam.
2015 08 22
tih sandala trenutno nema vise nigde, popust nisu ni docekale, ali to ne znaci da treba sad ovde da se prodaju kao raritet po vecoj ceni.
2015 08 22
A nek ste ih svi kupili pa za mene nije bilo :S broj 37, ako je neko voljan da mi proda po normalnoj ceni [:smejuljitise] I da znate da sam cula da su neudobne, to snizava cenu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 23
meni su sve zarine stikle neudobne, ali su lepe, sta cu [:smejatise]
2015 08 24
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] A meni trebaju ili 36 ili 37 [:lepota] Pa ko je rad da ih proda ja sam tu [:lepota] Eto moze za mene 36 bice mi bolje da za tebe marvelicijus12 ostanu 37 [:lepota] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:poljubac]
2015 08 24
Istina, za lepotu se trpi :D LoolaA, nema stikli za nas izgleda, svima su lepe [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:poljubac]
2015 08 25
Izgleda [:plakati] Meni ne smeta sto su neudobne [:lepota] [:smejuljitise] Ali izgleda ni drugim devojkama koje ih imaju [:osmeh] Bas nemamo srece [:vrtoglav] [:lepota] [:poljubac]
2015 08 25