Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta mislite..............

...sta se dogodi nekim clanicama u glavi, da "puknu" 3000, 4000din i vise na neki predmet koji ne postoji, znaci, da bace pare na ociglednu prevaru, kod novog clana koji nije stekao nicije poverenje, ima sve drugacije pozadine, jasne fotke sa neta... A zasto onda nas koji prodajemo ovde vec duze vreme, te iste clanice dave i gnjave danima o stanju predmeta, iako jasno pise to isto stanje, i zasto i pored dodatnih fotki neke nekad oklevaju? Sta, samo zato sto cena nije odgovarajuca, tj dovoljno visoka da zavredi poverenje? Zar je lakse dati 4,5 puta vise novca lopovu, nego nekoj od proverenih clanica? Ne kazem da su proverene clanice sa 100+ predmeta (i tu ima kukolja), i desetak saradnji kao prodavac plus dobre fotke, jasne je sasvim dovoljno da neko bude korektan clan koji zasluzuje da bude u ovoj zajednici. Zasto mislite da se neke clanice zalete i onda ostanu i bez para i narucenog predmeta? Konkretno, zasto ima dosta naivnih i alavih kupaca? [slika:a970353b-e78c-4853-8b35-26f8db439f21]
2015 08 26
Zato sto je ovo vreme prestiza na povrsnom nivou
2015 08 26
Ono sto sam ja primetila kad su takve vece prevare u pitanju je da su to uglavnom novije clanice koje ne znaju da je ovo ekoloski sajt na kom bi trebalo da se prodaju i razmenjuju uglavnom polovne krpice nego misle da je ovo jos jedan od internet sajtova gde nastupaju uvoznici i da su ulovile premiju sto se tice cene, uglavnom ne znanje po meni dovodi do takvih prevara, a kod vas/nas starijih je ocigledno da nismo profesionalni prodavci uvozne garderobe i sl. vec da prodajemo stvarcice direktno iz ormana sto stvara neku nelagodnost tj. da li nam se poklapaju pojmovi, bas ocuvano savrseno kao novo ekstra stanje, jer nas tu vec posmatraju kao individue.
2015 08 26
***kod novog clana koji nije stekao nicije poverenje, ima sve drugacije pozadine, jasne fotke sa neta...*** Tacno, a ima i gore.... ....kad taj novi clan vec ima nekoliko negativnih utisaka koji govore da je prevarant, ali se od njega i dalje narucuje nepostojeca roba po extremnim cenama, pa se 10- ta prevarena nadje u cudu ,jer je ,eto, prevario taj neko sa tako diiivnim slikama sa neta. Kako da odgovorim na tvoje pitanje, a da ne uvredim nekog? [:smejuljitise]
2015 08 26
To pitanje i ja postavljam, zasto je tako lako platiti nekome bez prethodne provere iako je slika ocigledno preuzeta sa neta a ozbiljne prodavce prakticno zajebavati pitanjima poput: "Mogu li dobiti dodatne fotografije?", "Kakva je nijansa, jel svetlije ili jos malo svetlije?", "da li si za razmenu (a pri tom za torbu nudi 2 snalice i iznosene papuce", "Mere?", pri tom sto, kaze Dzo, sve stoji u opisu predmeta i uprkos odgovorima i dodatnim fotografijama, veoma cesto ozbiljan prodavac ostaje i bez onog "Hvala". Cini mi se da se mnogo lakse devojke odluce za kupovinu predmeta koji je u trendu, sto prevaranti i koriste, i nude devojkama upravo takve komade, jer znaju da ima onih koje ce dati i kosulju s ledja da poseduju takav jedan predmet, da bi posle prevare na sav glas kukale kako su za taj novac mogle detetu da kupe nesto (tu pricu smo ovde vise puta citale). Pa mi nije jasno onda sta je onda prioritet u celoj toj prici? Kako dete postane prioritet tek posle prevare? Mozda su devojke stvarno zeljne da imaju aktuelne materijalne statusne simbole jer misle da ce na taj nacin da pokazu svima kako stvarno vrede i kako su uspesne. Verovatno je to i zbog izmenjenih sistema vrednosti i teznje da se bude prihvacen od strane odredjenih grupacija, drustva u kojima se isti vrednosti sistemi postuju. A posto se danas i nema novca, povedu se primamljivim ponudana na netu, i tako postaju zrtve poznatih prevaranata.
2015 08 26
Citirala bih jednu veoma mladu i pametnu damu, izvinjavam se ako nije u sklopu teme, ali videce da ima odlicnu poruku! "Kada bih se u zivotu nervirala za sve mene nigde ne bih bilo.. imam xx godine i uzivam u zivotu, sve ostalo je nebitno.. Odavno sam videla da kriva drina i nepravda u nasoj zemlj ne moze da se ispravi pa se sada samo okrenem u drugom smeru ili zaobidjem i mirna mi glava." Objasnila! [:osmeh]
2015 08 26
Pa Dzo ne znam sto se cudis,da i ti tako nemas te stvari mogla bi da prodajes po cenama kojima hoces [:smejuljitise] Zezanje na stranu,potpuno sam sigurna da ove sto varaju tako,pre ili kasnije sustigne na neki nacin ... Sustiglo je i clanicu kojoj sam "poklonila" stvarcicu,a obecavala mi pare mesecima ... Ona je blokirana a ja uzivam ovde. A ove sto kupuju od neproverenih clanica,verovatno umesto mozga imaju promaju. Ili su i same neke vrste prevaranata. Kako drugacije objasniti mogucnost da se daju tolike pare za stvari kojima je 80% sansa da su nepostojece? [:osmeh]
2015 08 26
Gagana7 divan i poucan citat!! [:lepota]
2015 08 26
suki, meni je nejasno da ne shvataju ekoloski momenat u onom delu kad rondaju po svim predmetima, dal kroz novopostavljene predmete ili pretragom, ili ako idu direkt da saltaju npr trenerke, pa suknje......... Nama, postenim prodavcima, traze i popuste, i 101dodatnu fotku, a ovima 'ladovina uplate 4,5puta vece sume.......... Ko je tu lud?
2015 08 26
mene i dalje nervira procenat nepoverenja kod tih koje su tamo negde nasele, i onda meni bez blama traze da im pustim prva paket, pa kao, uplatice kad otvore...... Ne moze. Mislim, nisam ja ne znam ni ja sta, pa sad kao, MENI nasla da trazi. Samo pricam o nekom kredibilitetu nas nekih kao prodavaca(ovde na temi vidim sve one koje vrede na ovom sajtu, koje su vec osobe od poverenja), a opet, neko zbog svoje gluposti od pre, dozvoli sebi da svakog prodavca ovde smatra istim dnom kao ta neka koja je ciljano dosla ovde da vara. Najgore mi je kad vidim da neka-juce-dosla trazi ovde neka prava i postavlja uslove. Jeste da smo svi mi ovde jednom bili novi clanovi i bez utisaka, ali ono, das joj sve moguce benefite za kupovinu, i opet ne valjas toj nekoj novoj koja je ovde pocetnik i neko dosta anonimniji.
2015 08 26
Da je zdravlja....novac dodje i prodje...potreban je ali ne i najbitniji....potrazite srecu u malim stvarima , ljubav, prijateljstva, druzenje...[:lepota] [:lepota] Svima vam to zelim pa i sebi [:lepota] [:poljubac]
2015 08 26
Slazem se, meni smeta arogantan stav kupaca na koje sam naletela u poslednje vreme, i to kupaca koji su sitnicarili za predmete koji su kostali oko 300 dinara, pa cak i oko onih koje sam poklanjala. Nekima sam cak rekla da bi najbolje bilo da ne saradjujemo ako su skepticni prema onome sto prodajem i tako bih zavrsavala dalju komunikaciju. Kako ne prave problem da unapred uplate 3-4000 hiljade, a uplata unapred od 300 dinara je kamen spoticanja za saradnju?
2015 08 26
Aikido, svaka ti je zlatna, uzvracam lepe zelje [:lepota]
2015 08 27
Hvala KaTjaP [:lepota] Ko dobro cini, dobro mu se vraca [:lepota] Samo zivi, smej se...uzivaj u zivotu. Ne dozvoli da te neko koga ne poznajes za 300 dinara izbaci iz koloseka.
2015 08 27
Nije stvar izbacivanja iz koloseka, to nije poenta, nego, ja se slazem sa Dzo, pitanje je da se ponekad pojedine devojke ne obracaju drugoj devojci kao ljudskom bicu, sto nije lepo. Jeste da se mi ovde licno ne poznajemo, ali nije tesko biti fin [:osmeh]
2015 08 27
1 2