Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta mislite..............

Apsolutno podrzavam taj stav i uvek potenciram...samo da smo zivi i zdravi svega ce biti. Ne vrede sve krpice ovog sveta, ni bazeni, ni novac, nista kada lezite bolesni i ne mozete da ustanete, i jedina zelja je da hodate normalno i lako radite stvari koje svaki dan radite a ne primecujete... .... Zbog toga, materijalno mi nista ne znaci, neko bi neku stvar, izvoli nosi tvoja je, sigurno necu da propadnem za jednu stvar, a ni da se obogatim. Plovina saradnji mi je takva...a druga polovina, nikad nista prodato po ceni koja je navedena. I uglavnom dame dodju kod mene... ..... Osoba koja da 5000-6000 za neku stvar na internetu bez prethodne provere utisaka, nemam komentar. Jedna devojka je bila kod mene kupila naocare i prica mi da je 3x dala po 5000 i nije nista dobila...auuuuuu, nisam znala sta da joj kazem. [:sokiran] I najbolji savet, dajte onoliko koliko mozete da prezalite ukoliko imate mrvicu sumnje...
2015 08 27
Dzo razmisljala sam i pokusala da nadjem razlog, prisecajuci se nekih prevara i nekih profila kupaca, mislim da otprilike svako vidi ono sto hoce, zalecu se i ne obracaju paznju, uglavnom dodju jer ih privuce jedna slucajno nadjena stvar (profil) za koju su spremne odmah da iskesiraju, tek posle greske ili ako imaju srece par pozitivnih saradnji uvidjaju da se m.k. kupoprodaja zapravo razlikuje od koncepta npr. fb kupoprodaje, ne smatram ih ludima vec jednostavno neinformisanima i u krajnjem slucaju nedovoljno pametnima za internet kupoprodaju. Sto se tice zapitkivanja u vezi predmeta ne mogu da im zamerim i ja sam se par puta opekla jer moje ocuvano/kao novo/novo nije isto kao i tudje i uvek trazim iscrpan odgovor na pitanja (poucena iskustvima) u suprotnom ne kupujem pa cak i da mi se predmet beskonacno svidja ili prema opisu savrseno odgovara ili da mi je clanica izuzetno draga, a to nepoverenje oko slanja i sl. jeste bezveze imala sam takve saradnje i zbog toga sam pucala ali skoro mi je doprlo do mozga da koga zmija ujede i gustera se plasi. Sto se tice nadmenih kupaca i prodavaca kod mene nema dileme ukratko hvala i pozdrav.
2015 08 27
mislim da je problem u tome sto ljudi nisu ni svesni da prevaranti nagrcu kao sneg,u sto vecem broju,i misle sto skuplje to kvalitetnije... a postene kupce za sitne pare ganjaju kao zmija zabu i cede svaku mogucu informaciju iz razloga jer misle da je kvalitetna stvar za male pare iznosana do besvesti,a nemaju svest o tome da mi svi hocemo samo da rasprodamo da nam ne stoji. sto je najgore od svega ne proveravaju ni utiske,niti cestito pogledaju predmete,niti citaju postove na forumu
2015 08 27
Kako ne prave problem da unapred uplate 3-4000 hiljade, a uplata unapred od 300 dinara je kamen spoticanja za saradnju? Uuuuuuuupravo to!!!! To je onaj deo prodaje ovde koji mi mnogo ide na zivce. Ja sam pocela da ignorisem prodavce koji nemaju racun u banci, samo jer mi ne pada na pamet vise da placam posti otkupe, a ni postnet uplate. Smatram da svako ko je ozbiljan u ovome kao prodavac(nebitno dal je ovo hobi, zabava, ili osnovni izvor prihoda) MORA imati racun u banci. Racunu banci je meni neka dodatna sigurnost, zato me i nervira kad mi neka devojka nastupi sa pricom "a kako da vam verujem?", iako joj dam bankovni racun za uplatu. Znaci, meni sa imenom, prezimenom, racunom, svim saradnjama za 500,1000din pravis pitanje kako da verujes, a ovamo se baca raznim Miljanama i drugim lopinama po par hiljada. Pa jos kad se desi neka prevara, pa ostecene napisu "neka joj uplacen novac, necu propasti", pa i da je dinar i da je 100€, alooo tvoje pare zaradjene, pa kako se tako lako oprastaju od toga u korist lopine?
2015 08 27
mnogo me nervira taj nastup ostecenih "j**eš te pare koje sam uplatila". Ja mirna ne bih bila dok se doticnom lopovu na kicmu ne bih popela. Mada, meni se do sad(hvala Bogu) nije desilo da budem ostecena(bila sam ono kad kupim predmet sa licnom preuzimanjem, pa budala ne pogledam lepo sve, nego odmah divno, sjajno, a posle nadjem rupicu ili flekicu, i onda mi je nekako glupo da zvocam, jer sam prvo nahvalila predmet na prvi pogled). Propustila sam neke predmete za koje sam imala neki los osecaj, ili losu komunikaciju sa prodavcem, ali ne zalim, naisli su drugi, meni vise vredni nego ti neki za koje ko zna sta bi bilo da su dosli kod mene. Ovo sve ovde neke devojke shvataju kao trku, kao ja cu da kupim to pre svih, a onda ispadnu ovcice kad nalete na lopove. Jeza me hvata kad se setim za Givenchy cizme kako me je jedna izmaltretirala u pp, kao sto 2500din, svuda su vise, pa milion dodatnih fotki(samo sto nije trazila sa datumom dnevne stampe da fotkam) da na kraju ne bi kupila jer joj je i dalje cena bila sumnjiva. A za polovnu robu od 300, 500din necu da pominjem, tu je tek haos kad neke ulete u pp sa upitima. Imam strpljenja, ali me grozi to silno ispitivanje zbog 3 ili 5€, a ovamo se baca mnogo vise lopovima.
2015 08 27
Moja baka kaze ko se na mleko opece i u jogurt duva [:osmeh]
2015 08 27
Heh novije clanice umeju da budu sou! Jedna me je napala bez ikakve saradnje ali stvarno bez saradnje u inbox , kao kakav je to nacin sto ja trazim uplatu na racun?! Kako ja ne ostavljam nikakvu garanciju kupcima , kako oni mogu da znaju da ce ima stici, kako je to ne postovanje bla bla bla sa mnogo "lepih" reci i izraza. i to rano ujutro tipa oko 7 xD Pitala sam se "Da li je ova dobila, ili ima neki drugi problem protiv mene?" Okacim finu i ocuvanu majicu bez ikakvih ostecenja markiranu ,ocuvanu, stavim cenu 400, a realno vredi i vise ali mi je cilj da se resim svega, devojka me pita za SNIZENJE ja reko moze za 300 ona se ne javi vise. Ili me pitaju za razmenu za predmet od 100, 200 din i naljute se sto necu nista, pa covece smesno je kakvih ima.
2015 08 27
hahahahaha kad smo kod tih besnih, jos se smejem kad se setim kako je clanicu Lidija18 napala jedna ZASTO uz bundu nece da proda i kais koji je bio tu na fotki. A ona joj kaze, pa daj i kucu da ti posaljem, posto se vidi na fotki [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 27
A jos je smesnije kakvu odgovornost i ozbiljnost onda pokazu prema potpuno suludim ponudama prevaranata, ali i clanicama koje nijednu stvar na profilu nemaju ispod 1500 din (a ne radi se o stvarima sa etiketom, vrhunskog kvaliteta i pravih, jakih marki, za neke se stvarno pitam sta je u njihovim glavama kada buvljacke stvari-ne mislim na pravi vintage, od pre 40 godina stave po ceni od par hiljada). Tu se odmah istog dana uplacuje, dodatnih pitanja uglavnom nema, ne trazi se snizenje, obicno je sve praceno vrlo poslusnim odnosom, odustajanje, razvlacenje, maltretiranje, odugovacenje, nestajanje bez traga- nikada. Znate onu staru-sto si gori prema nekome, on je bolji prema tebi i obrnuto. Nazalost, vecita je to istina. Isto je i ako si normalan i posten. Ali, uvek najvise muka bude oko stvari sa smesnim cenama (do 300) din, dok one koje drze cene, popust nude tek nakon par hiljada, uvek dobro prolaze i prodaju. Bila je prica o tome na drugom sajtu kako ljudi vole sebi da stvore iluziju kako su kupili nesto dobro i kvalitetno (iako kupuju second hand prakticno), i ubedjeni su da je tako kada daju mnogo para (e sad, da se mozak ponekad ukljuci, jasno bi bilo da to ne ide nuzno jedno sa drugim, vec da je sve stvar ukusa i sposobnosti, zelje i malo napora da se pronadje nesto dobro, relativno povoljno,a sigurno).
2015 08 27
A savrsene fotografije su danas posebno vazne (kao sto danas sve mora "na oko" da bude savrseno-iznutra je vrlo cesto pusti mulj i ne daj Boze da odskace od vecine, ali i ako odskace daj da bude prikazano kao da nije tako, kao da je iz kataloga ili da deluje kao da je blogerka), jer je danasnji svet, svet povrsnih-savrsena (ukradena sa neta, zestoko obradjena, kataloska) fotka znaci da ne mora da se koristi masta, a ni mozak i ima sopstveni stil da bismo bilo okarakterisani kao "moderni", ovako je sve na dlanu i prosto zove "kupi me", jos ako vristi "marka" ili je poslednji model ili je neka krpetina prikazana kao vintage (a danas je i to veoma na ceni), a po 20X manjoj ceni, mada kod nekih i po 2000 din vise nego u radnji-grabi tu "jedinstvenu" priliku. Osim sto je vreme povrsnih, za nas narod je tipican i kompleks sirotinje, pa otuda i ovakva desavanja-jer oni ipak nisu to ako pljunu par hiljada na nesto (sto ce posle da jede jogurt i kiflu, nema veze ili da nema za dete), a ako je 300/400 mora da mu nesto fali, a on ne kupuje felericno (iako je istina da kupuje na SH sajtu, ali "gorka" je to istina za neke, za pametne, to je usteda). To je ista prica kao oni sto nikada nisu usli kod Kineza, a iste te stvari kupuju u butiku po vecim cenama, ali mogu da kazu/lazu i sebi i drugima da je iz butika (preneseno na ova sajt i prevaranta, posle sledi hvatanje za glavu, jer se ista na vreme nije koristila,a navodno sve o svemu znamo i ne daj Boze da se malo edukujemo).
2015 08 27
Mislim da je "sto ljudi sto cudi" kratko objasnjenje fenomena sa kojima smo se sve srele. Mislim da nisu isti oni koji su naivni i lakoverni pa su spremni da kupe "original" starke ili Burberry ili sta god za 1-2.000din, i oni koji nakon hiljadu zasto i hiljadu zato ipak nisu spremni da odvoje 300din za neku stvar. Moj stav je da ljude treba prihvatiti kakvi jesu, a u zivotu biti fin i korektan prema skoro svima (izuzetak su oni nepristojn i bezobrazni). Na taj nacin smo u poziciji da kroz zivot idemo mirno, uzdignute glave, sigurni da smo uradili najbolje sto smo mogli u trenutku vremena. Inace, moje najsmesnije iskustvo je stvar od 300din, koju inace i dalje nisam prodala [:smejuljitise] a nije niti losa niti pohabana, za koju sam za dve dame slikala izbliza nijanse , mrezice, unutrasnjost, spoljasnjost, merila duzinu zice svake strane kupaceg, obim.... kod merenja dubine korpe sam se predala i shvatila da to ne znam da izmerim a da ima smisla [:uplasen] . Naravno pogadjate, nista od hvala, ne odgovara i slicno. U oba slucaja neprekinuta tisina do danas [:osmeh]
2015 08 27
E tako to uvek ide, da mogu trazili bi punjeno da rastvoris da vide sta je unutra a posle bi rekle vidi ovo je osteceno otvorila si ! [:vrtoglav]
2015 08 27
Mislim da je sajberstrip najpreciznije objasnila o cemu se radi u 2. postu.Ja npr. volim da dajem predloge za kombinovanje i to radim od samog pocetka.Ali kad sam par puta ubacivala fotke bez kombinacija,samo cista jasna pozadina i lepo uslikan predmet-nista.Ali kad uz to stavim sliku neke blogerke sa Pinteresta ide kao alva.Sta su mi sve Karleusine fotke prodale:-) Ali dobro,ako tako to funkcionise-odnosno donosi novac,nije mi tesko da stavim.Po pravilu,jeftine a dobre stvari mi stoje. Sto se tice ovih bez utisaka ili sa mnogo negativnih a roba se porucuje,valjda je svako ko kupuje preko interneta do sad apsolvirao Ali Express.Ili ocigledno nije.
2015 08 30
1 2