Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Smilujte se!

Kako da nateram admina da me blokira sa foruma? Imam ispit za nedelju dana a visim ovde fascinirana vasim dramama, svadjama i istrazivanjem prevaranata. Svaka pauza od 10 minuta se pretvori u sat vremena listanja poruka iz 2013! Neka me neko spreeeci kad sama ocigledno nemam razuma da prestanem! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] PS Dzo, ti si moj junak! Da ne tracis zivot ovde nego se zaposlis u policiji i postanes najmladji i najuspesniji inspektor na raskrinkavanju internet prevara.
2015 08 27
A neeeeeka, lopovima se vise ne bavim osim onako, usput [:smejuljitise] Za uspesan boravak ovde ti treba malo ostrog oka i memorije, da upamtis glavna imena lopina da ne bi nasela kao kupac, prati crnu listu i bacaj okce povremeno na nove teme o prevarama. Mada vidim da imas uspesne saradnje do sad, i zelim ti da tako i ostane uvek. [:osmeh]
2015 08 27
Kako sam krenula s ucenjem ovaj rok.... Bolje da se ozbiljno okrenem biznisu na mk [:kezitise]
2015 08 27
Hahhahaha razumem te, meni je drugog ispit, i onda kao ucm ucim i kao aj pauza za cigar'. I taman usput pogledam krpice, kad ono ja vec trecu palim i idalje sedim i listam, listam i listam :) Plasim se za ishod toga. Ali jace je od mene to je stvar navike kad nemam sta da radim ja listam nedavno dodate predmete i teme, posto ne koristim drustvane mreze fejs, twiter i sl. :)
2015 08 27
Adminka je voljna da pomogne ukoliko je potrebno [:smejuljitise]
2015 08 27
Kao što kaže Rozarozaroza , ni ja ne koristim društvene mreže i eto kad sam zaludna (ili čak nisam!) uđem ovde da "vidim šta ima" i ostanem satima! [:smejatise] Ranije sam visila po fbu i taman se otkačila jedne zavisti i presla na krpice [:plakati]
2015 08 27
Ja napredujem evo sad vremena nisam pogledala ekran sto se vidi iz prethodnog komentara , mozda se i sredim do 2-gog. Mada napredujem tako da mozda i bude nesto od mene [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Majo razumem te skroz! Meni je pukao film od drustvenih mreza, briga me ko sta radi, jede,pije,gde ide i sa kim, vecina vise deli svoju sramotu ili stvari koje nemaju veze sa vezom i evo vec 2 godine sam cista od tih gluposti, ali dzaba kad su tu krpice :D Naucila sam tolio uvreda i izaraza za njih da je to neverovatno xD
2015 08 27
Ja godinu i po dana nisam ušla na moj profil na fb (dobro, ne računam kad neko sluuučajno sedi pored mene pa ja krišom bacim pogled na pokoji profil...), ali u svakom slučaju život mi lepši bez njega + sam sigurna ko želi normalnu vezu fb je tu suvišan [:osmeh] Znam da se mnogi neće složiti, ali to je moje iskreno mišljenje, pričam iz svog iskustva ali i iz iskustva ljudi oko mene. [:osmeh] Ovde su bar sve ženske priče, osim ako se ne uključi dragi nam Bankar [:smejuljitise]
2015 08 27
Buby, ja sam majstor blokiranja na ovom sajtu :D samo postavljaj isto pitanje kao i ja, kome god stignes... i brzo ce se naci neka cinkara... i brzo stize block [:smejatise]
2015 08 27
Olee, nisam jedina [:smejatise] A cim sam videla AdminRS poruku odmah sam pocela da ubedjujem sebe kako cu se popraviti danas, i da imam karaktera da listam krpice samo kad sam na pauzi i da nema potrebe za tako ekstermnim meram. Ovo je zaraza [:kezitise] Takodje sam u sred liste za i protiv novog novcanika koji mi ne treba [:smejuljitise] Rozarozaroza navijam za nas!
2015 08 27
hahahahaa, dragi kolega, zar vec 36 ? [:smejuljitise] E, devojke, ako je neko postao zavisnik od ovih krpa ,to sam ja. Nije mi dosta lap top u kuhinji, sad imam jedan i u radionici i samo cekam priliku i dobar izgovor da se ulogujem... ..ne, ne, vise se i ne odjavljujem [:smejuljitise]
2015 08 27
Nadajmo se uspehu :) ahhahah jaaao i ja bih kupila sebi jedan ali mi ne treba pa mi se ne daju pare, pucam na vece stvari tj foto opremu pa mi je to smesno :D Ali eto mogu se pohvaliti da mi je danas krenulo resicu se dosta stvari te cu svesti broj stranica sa predmetima na 4, inace cilj mi je da to budu samo 2 stranepredmeta, poludecu od odece koliko je imam :D
2015 08 27
Hahahahaha i ja zapazih 36 kod bankara [:vrtoglav] Besmisao, treba da stavi 69 i da ostane sa tim nalogom, blokiranje Bankara je besmisao. Pravda za Bankara! [:osmeh]
2015 08 27
Mi o vuku, a vuk na forum! [:smejuljitise]
2015 08 27
Pa dobro i ja sam pomalo zavisnik od krpica :) razumem vas, na neki nacin :D Ali meni ne smeta.... ja i sa posla visim na krpicama tako da ne gubim vreme [:smejuljitise]
2015 08 27
1 2